1 ay sonra erkek arkadaşımın doğum günü var.Ve geçenlerde beğendiğin bir parfümü alalım bana, parfümüm bitti demişti. Bende şimdi hazır ihtiyacı varken ve doğum günüyken ona güzel bir parfüm almak istiyorum. Öğrenci bitçesi olması sebebiyle aklıma ilk avon markası gelmişse de ( çok güzel parfümleri var ancak sıktığın an dışında kokmuyor pek ) biraz kalıcı bir parfüm olsun istiyorum. Ya da kokusuna kalıcı dediğiniz avov oriflame vb markalardan parfüm isimleri de alabilirim. Param sınırlı çünkü. Önerilerinizi bekliyorum efendim :) En kalıcı erkek parfümü hangisi?en kalıcı erkek parfümü hangisi
Güncellemeler:
+1 yıl
Pierre cardin in fiyatı hoşuma gitti :) 50 tl demiş bi kaç site.Acaba kokusu da hoş mu ?
En beğendiğim ve kalıcılıkta çok iyi olan parfüm markalarını listelemek istiyorum size.
1. Giorgio Armani Acqua Di Gio
Acqua Di Gio'nun seksi, temiz ve uzun ömürlü kokusudur. Kalıcılığı 2 gün dayanmaktadır. Kokusu Akdeniz'den ilham alınarak yapılmış. İçinde bulunan notalar: Portakal, Misket Limonu, Mandalina Portakal, Yasemin, Bergamot, Limon, Neroli. Fiyatı 632 TL. Kalıcı erkek parfüm tavsiye olarak bu parfümü önerebilirim.en kalıcı erkek parfümü hangisi?
2- Tom Ford Noir Extreme
Tom Ford Noir Extreme, ölçüsüzlükten zevk alan adamlar için uygun bir parfümdür. Mandalina, neroli, safran, hindistan cevizi, kakule, portakal çiçeği, sandal ağacı ve vanilyayı içeren yoğun hoş notaların birleştiği bir kombinasyona sahiptir. Gizemli bir şekilde karanlık ve seksi bir koku yaratmak için hepsi mükemmel bir şekilde bir araya gelmiş. Bu parfümü odunsu düşünün ve kehribar olarak düşünün. Baştan çıkarıcı olduğu kesinlikle kanıtlanmış. İçinde bulunan notalar: mandalina, neroli, safran, küçük hindistan cevizi, kakule. Fiyatı 920 TL. En kalıcı erkek parfüm hangisi diyenlere bu parfümü öneririm. en iyi erkek parfümü hangisi?
3- JEAN PAUL GAULTIER LE BEAU
Hafif kolonya gibi hafif parfüm gibi bir ürün bu. Odunsu ve fresh bir kokusu bulunuyor. Kalıcılığı çok rahat 2 gün dayanıyor. İçinde bulunan notlar: bergamot, hindistan cevizi, tonka fasülyesi bulunuyor. Fiyatı 828 TL. En kalıcı erkek parfüm listesine rahatlıkla girer bence.en kalıcı erkek parfümü
4- Mr. Burberry
Mr. Burberry Eau de parfümü, ikonik siyah miras trençkotlarından ilham almıştır. Tıpkı trençkot gibi, bu koku da klasik, zamansız ve asla modası geçmeyecek. Güven gibi kokan sıcak ve şehvetli bir koku. Tarhun ve tarçın gibi aromatik ve taze üst notaların hayranıysanız, Bay Burberry tüm doğru noktalara vuracaktır. İçinde bulunan notalar: greyfurt, tarhun, kakule. Fiyatı 658 TL. en kalıcı parfüm erkek
5- Pour Homme by Bottega Veneta
Sıradan şehir hayatından çıkmaya cesaret eden maceracılardan ve gezginlerden ilham aldı. Eril, büyüleyici ve bir sonraki maceranız için mükemmel bir koku seçimi. İçinde bulunan notalar: sedir yaprağı ve kakule. Şahane bir parfüm gerçekten. Kalıcılığına da lafım yok. Çok rahat 2 gün dayanıyor. en kalıcı erkek parfümü nedir?Umarım bu önerilerim işine yarar. :)
oriflame yapıyorum canım ben,s8 klasik,eclat sport,flamboyant ve soul öneririm..ama bana kalırsa caldion erkek bir erkeğe daha çok yakışıyor ve oldukça da kalıcı..
canım kalıcılık tenden tene fark edilen bir durum,çevremde kullananlardan duyduğum o söylediğim tüm kokuların kalıcı olması..yinede sen bilirsin tabi..
damat'ta bi parfüm varki süper dillere destan ama ismini hatırlamıyorum çok bi seçenek yok damatta zaten en fazla 3-4 tane vardır 46 liraydı ben alırken
Herkesin kendine yakistirdigi parfümü vardır , rastgele parfüm kullanamam , tek Dunlop yeşil olanı. Hatır için , hediye için çok değişik parfümler kullandım. Ama dunloptan şaşmam ben , benim zevkime , kokusu o hoşuma gidiyor.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş