Moda & Stil Bu dövme hakkındaki düşünceniz nedir? beautifulandstrange Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Geçenlerde plajda bunun gibi bir dövmesi olan bir kız gördüm. Dövmesi çok hoşuma gitti. O günden beri göğüse saplanmış hançer dövmesi bakıyorum internetten. Yaptırmaya cesaret edemem ama kıza çok yakışmıştı Bu dövme hakkındaki düşünceniz nedir? Cevapla Nedir Soruları İnternet Soruları Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Moda & Stil konusunda 344 cevap paylaştı. Ben begenmedim tatlım. Vücudun güzelliğinin önüne çok çıkmamalı dövme , geri planda kalmalı aksesuar gibi 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Çok havalı 1 1 Yorumla beautifulandstrange 1 yıl kesinlikle Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. Daha iyilerini de yaptım. Acıyan bir bölge. 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 460 cevap paylaştı. Oldschool tarzda bir dövme. 1 0 Yorumla
sahinsinan Takip Et Xper 7 Yaş: 44 6 ay Cok daha guzelleride var, bence cok iyi arastirip en guzelini yaptirmalisin 0 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Beğenmedim 0 7 Yorumla beautifulandstrange 9 ay ben de yaptırmam zaten Yorumla Gri3480 9 ay Dövme severim ama abartı yı sevmiyorum kolımda var Yorumla beautifulandstrange 9 ay yazı dövmesi mi Yorumla Gri3480 9 ay Müzikle alakalı yazıda var Yorumla Gri3480 9 ay Sizde var mı Yorumla beautifulandstrange 9 ay vardı küçük bir şey lazerle sildirdim Yorumla Gri3480 9 ay Pişman olacağınız şeyler yaptırmayın :))) Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Güzel. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben begenmedim tatlım. Vücudun güzelliğinin önüne çok çıkmamalı dövme , geri planda kalmalı aksesuar gibi
Çok havalı
kesinlikle
Daha iyilerini de yaptım. Acıyan bir bölge.
Oldschool tarzda bir dövme.
Cok daha guzelleride var, bence cok iyi arastirip en guzelini yaptirmalisin
Dövme sevmiyorum güzel de değil
Beğenmedim
ben de yaptırmam zaten
Dövme severim ama abartı yı sevmiyorum kolımda var
yazı dövmesi mi
Müzikle alakalı yazıda var
Sizde var mı
vardı küçük bir şey lazerle sildirdim
Pişman olacağınız şeyler yaptırmayın :)))
Saçma
güzel duruyor
Güzel değil
Güzel.
Çok dişil gelmedi
güzeldir
Bayıldım