Güncellemeler
+1 yıl
GoT izlemeyenlere saçma gelebilir, tek tavsiyem gidip bir an önce izleyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu biraz büyük gibi, şu da olabilir, sizce cf.kizlarsoruyor.com/.../...-a5c4-3ee230af3ea4.jpg
anlamı Valar morghulis ve karşılığında söylenen Valar dohaeris, aslında pek çok dil ve dini inançta karşılığı olan birer selamlaşma cümlesi. ... Kabaca bir çeviriyle 'Tüm insanlar ölmeli' ve 'Tüm insanlar hizmet etmeli' anlamlarına gelen bu selamlaşma cümleleri Braavosluların Yüksek Valyria dilinde kullandıkları birer kalıp
anlamı Valar morghulis ve karşılığında söylenen Valar dohaeris, aslında pek çok dil ve dini inançta karşılığı olan birer selamlaşma cümlesi. ... Kabaca bir çeviriyle 'Tüm insanlar ölmeli' ve 'Tüm insanlar hizmet etmeli' anlamlarına gelen bu selamlaşma cümleleri Braavosluların Yüksek Valyria dilinde kullandıkları birer kalıp
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oldu olacak “Hiçbir şey bilmiyorsun Jon Snow.” yazdırsaydın.
benim kolum değil o kşkşld ve onu da düşündüm :D
🤣🤣
------------------spoiler var aşada okuma--------------------
ailesinin intikamını alırken neydi öyle..
------------------------------------------------------------------------------
ahah aynen 2 kere bitirdim diziye şimdi üçüncüye başladım 5. sezondayım şkfjgkfs ama izlemeyenler için aslında büyük bi spoiler değil:D
Ya yok tahmin edilir, orada adama bıçağı sokuşu çok iyiydi. Aileyi yemeye babadan başladılar a*. Sonuda ayrı komik bitti. Neler neler olabilirdi. Ne bilim 1 kere izlemek yeterli bence.+18 çok var. O ensest kadının cıbıl cıbıl yürümesi acayyyip saçma geldi bana. Yaşlı abazanın işi.🤭
Güzel ama biraz daha küçük olsa daha iyi olur sanki 🙃
aynen bitaz daha küçüğü daha iyi olabilir bir de şu da güzel, sence
Valar morghulis ve karşılığında söylenen Valar dohaeris, aslında pek çok dil ve dini inançta karşılığı olan birer selamlaşma cümlesi. ... Kabaca bir çeviriyle 'Tüm insanlar ölmeli' ve 'Tüm insanlar hizmet etmeli' anlamlarına gelen bu selamlaşma cümleleri Braavosluların Yüksek Valyria dilinde kullandıkları birer kalıp
Bu görseldekinden daha ince ve cool bence, sevdim bunu. Ama eğer görseldekini seçersen küçük olursa, o da güzel durur.
Syrio reyiz de böyle derdi bi kılıç darbesine gitti.
.:((
güzel değil daha güzel dövmeler var
GoT fanıyım ve harika geliyor
sen bilirsin
Selam, anlam olarak iyi görüntü olarak kötü.
bence güzel
Yeri güzel değil
Saçma.
Güzel
Not today satan deyimini hatirlatiyor
Hiç sırası değil
Dövme sevmiyorum
Güzel kankam 🤠👌🏻