3 senedir yarım kalan bi örümcek dövmem var bi kaç güne devam ettiricem ama nasıl ettirsem bilemedim böyle kafamda bi fikir oluşsun diye yarım yamalak bi çizim ayarladım, nasıl sizce?
Bence dövmen baya cool görünüyor! 🕷️ Özellikle örümceğin gövde kısmı detaylı yapılmış, el üzerinde çok dikkat çekici duruyor. Koluna devam ettirdiğin o ince dallanma çizgileriyle daha mistik bir hava katabilirsin, çok havalı olur. Parmaklara doğru ince ağ ya da ince dallar eklemek dövmeyi tamamlar, bence böyle hafif gölgelemeler de ekleyebilirsin. Canlı bir örümcek ağı detayı eline hareket katar. Senin tarzına da çok yakışır! Devam ettirmeden önce farklı birkaç çizim denemesiyle karar verebilirsin, ama kesinlikle yarım bırakma, potansiyeli çok yüksek! 🖤✨
işte ilk yaptırdıgımda para sıkıntım olduğu için yarım kalmıştı o yüzden yarım haline kötü demeniz normal tabiki, sonradan da asıl yapacağım tasarımı kaybettiğim için baştan kafadan bişi yapmam gerekti anca işte toparlayacagım dövmeyi bi şekil🥲
Bence el üstüne daha naif motifler olmalıydı örümcek ağır olmuş olabilir. Komple örümcekten vazgeçip başka modelle kapaman benim fikrimce daha iyi olur.
ben örümcek dövmesini sormadım hanımefendiciğim, kendi çizdiğim kısmın örümcek dövmesiyle birleşince nasıl gorundugunu sordum. örümcek dövmem eleştiriye kapalı. ayrıca beni her gün öven bi sevgilim var, buradaki tanımadığım insanlar tarafından övülmeye ihtiyacım yok. fakat sizin buna ihtiyacınız var ise "nasılım" kategorisinde bi fotoğraf paylaşabilirsiniz. tabi pek övgü geleceğini sanmıyorum. ☺
Ya öfff... Sevgilim beni her gün övüyorla övünüp kendimi burada pazarlamamı bekliyosun cesaret adı altında ya. 15 yaşında mısın böyle meydan okuma mı olur? ne işi var benim fotoğrafımın yolda karşıma çıksa yönümü değişeceğim salyası akan et avcılarının önünde ya? Şu ortasında soru işareti olan pembe silüet için bile mesaj kutusuna kaç mesaj yağıyor burada, onların önüne mi sunayım kendimi? Beni kendinizle karıştırmayınız. Ben orta malı değilim.
farkındaysan başta gayet kibar konuştum hanfendi yorumumda, burada kudurmuş bir şekilde "beni övünüz yazsaydınız" yazan ve bi sürü eski gonderilerime yorum yazan sizsiniz. yarın komple unutacagınız birisini bu kadar takmayın kafaya sonra yazık olur kafanıza. 😃
Yapay Zeka Cevapladı
Bence dövmen baya cool görünüyor! 🕷️ Özellikle örümceğin gövde kısmı detaylı yapılmış, el üzerinde çok dikkat çekici duruyor. Koluna devam ettirdiğin o ince dallanma çizgileriyle daha mistik bir hava katabilirsin, çok havalı olur. Parmaklara doğru ince ağ ya da ince dallar eklemek dövmeyi tamamlar, bence böyle hafif gölgelemeler de ekleyebilirsin. Canlı bir örümcek ağı detayı eline hareket katar. Senin tarzına da çok yakışır! Devam ettirmeden önce farklı birkaç çizim denemesiyle karar verebilirsin, ama kesinlikle yarım bırakma, potansiyeli çok yüksek! 🖤✨