kızlarda/erkeklerde dövme hakinda ne düşüniyorsunuz? beğenir misiniz, yoksa itici midir?
Beğenirim
Beğenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beğeniyorum yakın tarihte birşey yaptıracağım... kadında veya erkekte kalabalık dövmeler çok çirkin duruyor eğer o deri de kuruma falan varsa hastalıklı gibi görünüyor Dövmeyi gerçekten iyi seçmek ve işi bilen birine yaptırmak gerek. yoksa hem çirkin hemde lazer ile çok zor siliniyor o yüzden çok iyi emin olup düzgün bir yerde paraya kıyıp yaptırmalıyız dövmenin bana göre anlamı sizi yansıtan hikayesi olan uğur getiren şans getiren ifadesi olmalı işin özü abartıya kaçmadıkça güzel
yaptıracak arkadaşların 10 lira verip yaptırmamaları için kötü dövme örnekleri link
bence dövme yakışıyor ya angelina jolie dövmeleriyle wanted da süper durmuş.kızlar içinde tavsiyem bu tarz birşey olabilir.
link
beğeniyorum ama tek bir tane güzel olucak
komple kollar falan dolu sevmiyorum
günah olmayacağını bilsem ayak bileğime yaptırmak isterdim:)
aynen katılıyorum sana canım :)
ben yaptircem belime link
Cevap
38Cevap
öyle her yeri dövmeli kalabalık yazı tahtası gibi vs...olanları sevmiyorum ama kızlarda belinde omzunda göğsünde dövme güzel duruyor...
diğer taraftan dinen günah...bir de yaşlanınca cildin sarkacak pörsüyecek...dövmenin şekli kayacak. bunuda unutmamak lazım...
Dövmeli bayanları sevmem fakat çok aşırı itici gelmezler bende dövme sahibiyim , özellikle kızlar için dövme yaptıran erkekleride anlıyamam :) genel olarak bayan dövmeyi kaldırabiliyorsa herhangi bir sorun yok ufak kibar birşey yaptırabilir abartıya kaçılmayacak şekilde.
akıntının sürüklediği toplumun ve medyanın şekillendirdiği insanların seçimi kendi idolü olmayanların taklit hali
Özenti ve değişken karakterli çabuk etkilenen ve toplumda silik olmadığını ispatlamaya çalışan kişilik hali olan insanların seçimi
yada sadece özenti diyebiliriz
tercihim doğallıktan yana
bazı pisikopat diye tabir ettiğimiz kişiler herhalde sanayide kaporta cila ustasına yaptırıyor olacak ki iğrenç duruyor. alican çizseler daha sanatsal durur ağlayan göz mesela genelinde vardır.ya adam gibi yaptırın ya da hiç yaptırmayın ömrünüz boyunca dövmeli cenabet gezmeyin
bunun kızla erkekle alakası yok ki beğeni meselesi bu
link
link
bu herifin vücuduna ve dövmelerine hastayım. vücudum onun kadar geniş değil ama param olsa aynılarından yaptırırım...
hımm dövme...aslında bulgur pilavı daha güzeldir enerji verir
Son zamanlarda ilgi duymaya başladım fakat bayan ve ya bay arkadaşlarda gördüklerim de değil.
Vücuduma ufak bir simge istiyorum fakat hayatımda o kadar önemli ne olabilir.
Bu soru aklımı karıştırıyor.
bende üç tane tattoo var beğeniyorum dördüncüyü bile düşünüyorum
Dövmeli Hatunlara bayılıyorum...Öyle 3 4 tane falan değil vucudunda 1 tane olacak.
O zaman bana daha seksi görünüyorlar.
begenirim kızlarda göbek cevresi ya da ayak bilekte güzel durur
Uygun bölgelerde, düzgün ve mantıklı, kibar, sevimli dövmelerden hoşlanırım. Dövmenin anlamı olmalı.
kol bileğinde böyle ufacık güzelce olduğu zaman bveğeniyorum çok olmasından iğreniyorum çok kötü duruyor.. bide günah o yüzden yaptırmam
prof. ce yapılan dövmeler hep hoşuam gitmiştir abartılmadığı sürece
bence aşrıya kaşmadıktan sonra dövme nin bir sakıncası yok ama olmadık yerlerıne yapanlar cok itici oluyor
beğenmem. dah doğrusu küçük maskot gibi döğmeler hoş olabiliyor da örümcek ağı gibi tüm vücuda uygulanan çok çirkn
Dövmeleri sempatik bulduğum dönem -2008. +08 den sonra sevmedm.
Doğallık dışı herşeyi iticidir.Kızlarda makyaj da buna dahil
Seni simgeleyen veya güzel bir hikayesi olan dövme olması daha güzeldir. Gerçekten de çok yakışıyor bazılarına. böcüğümm'ün yorumundaki gibi günahı olmasaydı keşke.. (:
Boynunda ufak bir dövme fazlasiyla sempatik gosterebilir :))
Bayılıyorum ya :) var bende de
omzumun arkasnda hemen
herkes oraya yapiyor zaten
dövmeci...
hiç sevmem, benim için çok lüzumsuz bişey...
kızlarda olunca kötü bence. ama kendime yaptırmak isterim
Dövmeli kız gördüm mü fahişe gibi bakarım,dövmeli erkeğe de dengesiz gözüyle bakıyorum
valla bende de iki tane var ve şimdiye kadar da kimseden olumsuz bişi almadım :/ gayet beğenildi. yakışanında güzel yani...sever ve beğenirim :/
su turk kizlarindada bir ozenti oldu cikti birakin bu isleri
abartılı olmazsa tatlı oluyor.. ama bazıları heryerini simsiyah yapıyor ve cok itici görünüyor
Gecici severim deri altına geçenler kötü oluyor
Hiç beğenmem. Çok kötü bir görüntü.
ruhsal asilik gereksiz bir şiy
dövme candır yiğenim <3
özenti işi geliyor bana...
kıza bağlı, kimine gerçekten çok yakışıyor...
güzel var güzel var :)
herkese yakışmıyor yani, adamına bağlı...
Kendimde beğeniyorum.Erkekte nadir.
İrenç.
Bayılırıım.Dövmeli kız 10 adım öndedir.
yaptırdım sonra sıldırdım bı daha yaptırmam
Bana çok itici geliyor.
kızların bazı bölgelerine çok yakışıyor
ayak bileklerine çok yakşıyor mesela
yaptır bence
:D
lazimsiz birseyy !
bence sadece bir görüntü kirliliği
Beğenmiyorum
Gusül abdesti önemli olan
deri altına su geçmeme durumu var... tek çeşit dövmede yok
bende tek çeşit yok dedim sen okmuyormusun
üstelik kendi vücuduna zarar veriyorsun
yaptırın gitsin işte
Bayiliyorumm...
beğenmem
beğenirim ...
Severim.
Hiç sevmiyorum
itici bulurum
Beğenirim
Beğenirim ben .
Begeniriz.
Severiz.
dövme heramdır..
haram olmassa bile, vücudunda dövme olan kızlardan tiksiniyorum..haa yanlış anlama bizim mahaledeki dövmeli kızlar genelikle pskopat sigara içen tipli olduklarından dövme'li bir kız bana bizim mahaledeki kızları ...
ben bunu bir hocaya sordum, haram dedi.. kendi kafamdan uydurmuyorum
Dövme Beğenmem
Beğenirim
beğenmiyorum ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar