En soldaki benim
http://hizliresim.com/l0EV7p
Olabilirsin ajansın seni otel açılış vb organizasyonlara yollması gayet doğaldır. Bu şekilde iş tecrübesi edindirir. Direk seni katalog çekimi için kasta koymaz, katolog modelleri genelde ajans tarafından (belli bir ücret karşılığıda olabilir basic bir eğitime (yürüyüş duruş diksiyon gibi) tabi tutularak küçük deneyim kazanabileceğin işlerden başlatır.
Dediğin gibi sitelerin çekimlerini yapan fotoğrafçılar işlerinde pro oldukları için işi bilen modellerle çalışmak isterler dolayısı ile seçimlerinide buna göre yapalar.( bende fotoğrafçıyım ordan biliyorum)
Yinede açılış ve organizasyonlarda hosteslik üniversite için güzel bir part time iş olur. Ayrıca zaman içinde dediğim gibi tecrübe edinerek daha ciddi işlerde bulabilirsin.
Gittigim ajansta görüştügüm kişinin tutumu gercekten iticiydi ve güven vermedi bana acıkcası. Ne kdr acık giyersen o kadar ilgi cekersin , bizdeki amac ilgiyi toplamaktır vs dedi. Kısa eteklerden falan bahsetti , numaramı alırlarken yanlıs verdim bilerek :s doğru düzgün biryer bulursam hosteslik yaparım ama prof acıdan düşünmüyorum. Kendi meslegimi icra edicem 2 yıl sonra. Yorumunuz için tesekkür ederim , baya bilgilendirici oldu :)
Gittiğin ajans tanıdık ya da adı duyulmuş ve güvenilir olmalı. Yoksa cılık cıvık adam çok bol piyasada.
Rica ederim.
hiç de bile güzel değilsin, ben daha güzelim.
Kesinlikle haklısın :)
... Çünkü gül simgesel bir şeydir ve öylesine anlamlarla yüklüdür ki, neredeyse hiçbir anlamı yoktur; gizemlidir ve bir gül, güllerin yaşantılarını yaşamıştır. Bir zamanlar ünlü kentler, güzel prensesler her şey hiçe dönüşür, yitip giden bütün nesnelerden elimizde sadece adları kalır.
Umberto ECO, GÜLÜN ADI
Tesekkür ederim :)
Soru görüşlere kapatılmış ama ben yazmak istiyorum bari burdan yazıyım dedim; taş gibisin hemen bir ajansa yazıl bu konuda kendini ilerlet yolun açık senin 😊
Bender teklif almıştım babam bu işleri bildiği için izin vermedi. Güvenilir işler değil haberin olsun sözleşmeyi imzaladıktan sonra sana bir bikini giydirir araba fuarlarında araba mezesi yaparlar. Haberin olsun.
Sözleşme teklif etmediler ama haklısın , ne kdr acık giyinirsen o kdr ilgi cekersin gibi cümleler kullandı ve rahatsız oldum. Daha cok kıyafet modelligi yapmayı düşünmüştüm , markafoni trendyol gibi
Canim yere vurmak için söylemiyorum sakın yanlış anlama çok tatli bir yüzün var. Fakat kalça kısmının geniş olduğunu görüyorum bu yüzden fiziğin basık. Kilon ve boyun kaç?
1.78 , ilk fotografımda 58-60 vardım. şu an 56 kilom
Sadece ikinci fotoğrafı görüyorum olarak düşünürsek , ne duruyorsun haydi derim :)
:)) tesekkür ederim
Cevap
169Cevap
Çok güzelsiniz bence deneyin... türkiye güzellik yarışmasinın basında bir adam var ismini unuttum ona ulasabilirseniz o sizi yarismaya sokar... şu an herkes bu yolda gidiyor ve iyi yerlere geliyor elinden cok unlu cikti bildigin unlu fabrikasi adam efsne..
Ünlü olma niyetinde degilim yani en azından mankenlik alanında , okulumdan yapacagım meslekten memnunum. Okuldan kalan bos vakitlerde kolay ve güvenilir bir iş arıyorum modellik gibi , yorumunuzdan anladıgım kadarıyla da olur gibi :) tesekkür ederim
yiğidin hakkını ye öldür müydü neydi ondan işte olabilirsin ama modellik kritlerlerini araştırman lazım benim hiç bir fikrim yok neye bakarak alıyorlar onlarda bizim göremediğimiz şeylere baktıklarınıı biliyorum vücutta sorun var mı mesela simetrik misin kalçaların birbirine yakın mı eğri mi öyle şeyler araştır bunları azim ve şans işi sanırım yolun açık olsun diyeyim
çok sıcak ve güzel bir yüzün var, bana sorarsan model olursun, ama ajansların tek aradıkları güzellik mi ondan emin değilim, öncelik üniversitede olsun bence
Haklısın , kesinlikle önceliğim okul. Yorum için tesekkürler
sarışının güzelliği bir başka ya keşke gerçekte çıksan karşıma hayatta kaçırmam başarılar yolun açık olsun :))
niye bu kızlarımız hep bir manken hep bir model olma çabası içinde parası gece hayatı vs vs herkese dışardan hoş geliyor dimi kolay bir hayat yolu secme zaten güzel olman falan önemli değil o piyasanın nasıl döndüğü belli dikkat et kendine öyle herkese güvenme önüne gelen ajans sahibi zaten elin oğlu acımaz.
Basenlerin ve kalça kısmın biraz fazla gibi geldi bana.. ( mankenliğe göre )
Fakat yüz güzelliğin var Allah nazarsan korusun. , karar verirken acele etme. Modellik veya mankenlik piyasası sıkıntılı ve tacizi, sarkıntısı boldur. Dikkat et.
yani fena değilsin (kıskançlık krizine girdi :D) bence eğer ilgin varsa dene derim
:D tesekkür ederim
rica ederim :D
okulunu oku bence bos is bu mankenlik falan
yani arkadaslarimdan biliyorum direk okula sarilmaya basladilar yani. yinede sen bilirsin
Hukuk fakültesindeyim devam zorunluluğu olmadıgı için boş vaktim cok , böyle güvenilir boş vakitlerimde calısabilecegim güzel ve kolay bir iş istiyordum. Kendileri yönlendirdiler ama adamın bakıslarından ve konusma seklinden hiç hoslanmadım. Elbette ilk hedef okul :)
mankenlik gibi dusuncen varsa yurt disinda ol
turkiyede olsan ne olmasan ne
Yurtdısı düşünüyorum ama hayallerimde mankenlik yer etmiyor , yorumun için tesekkürler
bu is cevresinde ne tur adamlar la muhatap olmayi bekliyor sun?
Manken olmak ıcın yüz guzellıgı onemlı deyiiillll zaden git başvur :D ama guzel kızsında fizikte guzel kıskandım gidiyorum allahım ya :(
:) sen de güzelsin , tesekkür ederim yorumun içtenliği için
Bence bir ajansa falan kaydolmalısın güzelsin iyi tamam da fiziğede bakiyolar biliyorsun fiziginde bu fotoğraflarda belli olmuyor :)
Öyle ahım şahım birşey yok ortada.
Tamam güzelsin.
Ama cafelerde barlarda onlarca kişi arasından fark edilmezsin bile.
Bence kendine yazık etme modellik sevdasının peşinde koşup.
Alıyoruz haberlerini magazin sayfasından çıkıcam diye heveslenip 3. sayfada tecavüz haberleri katagorisinden yer beğeniyorlar.
Güzelliiğini başka işlerden yana kullan.
Haklısın , yorum için tesekkürler
gördüğüm kadarıyla biraz zayıflaman gerekiyor belki foto yanılgısıda olabilir bu durum. zayıflayıncada yüzünün sevimliliği gidiyorsa eğer olmaz bu iş. Ama tabi denemekten zarar gelmez. neden olmasın başvur.
Boy önemli. Ama yuz olarak iyisin 4 5 kilo vermeni isteyebilirler o kadar. Boyun ne kadar?
1.78 ama daha fazla uzamak istemiyorum , bu halde bile topuklu giyemiyorum. Kilo verirken yaptıgım spora dikkat etmem gerek :/
Olursun hatta uzunsun bile inşallah diyelim
Güzelsinn ama kendine yazık etme bu tip sektörlerde pls böyle masum şeker kızlar görmek istemiyoruz mesela araba fuarlarında :(
yorumlara aldırma Antalya da olsan ajanslar havada kapar, giyim Firmalarından başla değerlendir bunu..
Arkada ağaçların arasındaki uzaylı mı öyle 😮
Gayet güzel ve alımlı bir bayansın bana kalırsa...
Tesekkür ederiim :)
zayıflasan biraz daha süper olursun bacakların kalın ama yüzün gerçekten çok güzel az incel tam bir model olursun
çok beğendim yüzünü:)
Seni begenmeyenin goz algılamasında problem cıkar mutlaka :D
:)) teveccühünüz bayım :P
Ne demek efendim rica :)) her zaman sorabılırsın ben yanıtlarım yani sen bana danısırmısın bilmem ama :P
Oyyy masAllah o nekadar tatli bir Köpek kollarinda :))
:))) keşke benim olsa , cok uysaldı doyamadık sevmeye
Iyisin maşallah ama asıri resmi yerlere başvur diğer yerlerde maalesef afedersin zengin zuppelerin kucağından geçmeden model olamıyorsun..
hangi ajans ve guzelsin bence cokda değil ama burdaki kezbanlardan bin kat iyisin olabilirsin bence bide guzelige bakmiyolar fizige bakiyorlar boyun kilon da uygun basarilar ama kolay is bulunmuyor kendin biseyler yapicaksin ajans direk is bulmaz sana kariyer. com diye bir adress var orda bak bulabilirsin belki
Mankenlik ajansları internet basvurularında fotograf istiyor , bikinili isteyenleri bile var :/ kariyer. com u duymustum bir kurcalayım bakalım , tesekkür ederim yorumun için
güvenilir markalarda yap bu işi bilmediğin ajanslara gitme. öncelikle giyim firmalarına bir uğra derim. fizik fena değil ama fizigin değil de yüzünü kullanabilirler lcw gibi firmalar işini görür.
Burdakilere ne bakıyorsun güzele çirkin cirkine güzel muamelesi yapıyorlar gayet iyisin
Tesekkür ederim :)
Ne demek ☺
Gayet iyisin ve model olabilirsin mankenlik dışında.
Manken olabilirsin. Ama duruş ve yürüyüş konusunda çalışman lazım eğer istiyorsan.
Olabilirsin bence ama güzel bir ajans bulman gerek, her şey sanıldığı kadar kolay değil malesef...
Ben de mühendis olacağım ama modellik de yapacağım tek başıma gitmek istemiyorum ajansa yanımda biri de gelirse daha çok ilgilenirler avukat menajer ve sen de gelirsen gideriz eğer cevabın evetse tiktoktan hesap ismi vericem bana yaz inanmıyosan bana ki inanma kimseye ama ben gerçekten kötü niyetli biri değilim görüntülü yaparız bu sadece bana inanman için.
Bu sektörde çok dikkatli ol bence. Bu işi yapan kişilerle irtibata geçip ajanslar hakkında bilgi topla başvurmadan önce derim ben. Sonuçta sonu kötü biten durumlar azımsanmayacak kadar çok.
zor Mankenlik ajansında sadece güzellige bakmıyorlar bedenin her yerinin ölcüsüne bakıyorlar
zor ama Dene.
güzelsin de senin gibi binlerce kişi var :) torpilciler baş çekiyor ha birde fark ettiysen sarışın mavi gözlü yabancı şahıslar.
Bunu burada sormak yerine ilgili kişilerle konuşabilirsin. Canlı canlı görmüyoruz seni nede olsa. O yüzden yorum yapmayacağım.
Tabii ki olabilirsin. American apparel modellerinden güzelsin en azından:D
Senin gibi çok var. Abartılacak kadar güzel değilsin.. Ama güzelsin yani.
Bu arada kilolu diyenlere yuh diyorum.
Her boyu uzun olan manken olacak değil benim kuzenim elif 181 zayıfta 50 küsür ama modellik yapacak vücut yok tip yok senin ise tip + boy + fizik yarımartı
yazik bu güzelliğini o yonde degerlendrmeni tavsiye etmem
yazdığın sitelere profesyonel mankenleri seçiyolardır canım ya bir de basenlerin var gibi duruyor burdan.
İlk fotoğraf bolu-yedigöller mi.
Bu arada güzelliğin bence 10/10 iş hayatında başarılar dilerim umarım olur.
Güzel kızsın bence değerlendirmen gerekiyor. Arkadaşım senden daha çirkin ve boyu daha kısaydı şimdi lc wakikide modellik yapıyor
güzel bir yüzünüz ve düzgün fiziğiniz var.
mankenlik işleri zor bildiğim kadarıyla.
ben tavsiye etmiyorum.
fotomodel olamazsin ama fizigin mankenlik icin uygun biraz basen bolumun giderse tam manken fizigin var ama foto model sanmıyorum zor
Olursun, kilolu falan değilsin; gayet hoşsun. Kendin güven ama şımarma güzelim diye. Yoksa o güzelliğinin bir anlamı kalmaz. Esen kal..
Dipçe: İlk defa fotoğraf atan birine düzgün yorum yaptım, kıyamet kopacak galiba..
Rica ederim, dikkatli ol bu tür iş seçerken. Genelde dalavere yapan ve fotoğrafları başka amaçlarla kullanan insan çok piyasa da. İyi geceler. :)
giyim mankeni olabilirsin herhâlde www.trendyol.com/.../Kadin bunun gibi
trendyol için yardımcı olabilirim
İstanbul'da ama degil mi? Ben ankara'da okuyorum :/
İstanbul'da arkadaşım orda çalışıyor kontrol uzmanı olarak
Bana Ankara'da biryer şart , tamam devam zorunlulugu yok ama bu sekilde aileme kabul ettiremem :/ yorum için tesekkür ederim
bir dene şansını bence fizigin uygun çünkü belki kabul ederler
çok güzelsin ve ipek karapınara benziyorsun ünlü olursun
Guncellesigin foto çok saçma, ilk fitida daha güzel zarif ve alımlı çıkmış sın.
İkinci fotodan dolayı seni eliyorum
Güzelsin ama senden çok var ya ancak açık seçik modellik istersen şerefsizler iyi para verirler oda sana yazık olur
fiziğin kusursuz model olmaman için hiç bir sebep yok.
bence biraz zor. güzel olmadığından falan değil , o modellerin taşıdığı bir hava vardır ya , onu sende göremedim pek , bu yüzden zor diye düşünüyorum
Modellerde güzellik 2. 3. plandadır. Model olacak kadar sarışınsın bence
Model güzellikten olmuyor. güzelsin ama modellik konusu benim uzmanlığım değil
Dene bakalim ışık var sende sonra benide bilgilendir ben de düşünüyorum modellik
güzel bir bayansın mankenlik filan boş girme bu tarz şylere
Sevimlisin :) boyun uzunsa olur bence :) daha çok fiziğe bakıyorlar ama
1.78 boyum , yorum için tesekkürler
Fena degil fiziken olculerin felan :) hayirli isler
AA bu sefer kizlar kiskanmamis :D
Evet cillop gibisin :)
Güzelsin bacım:) ama bence daha Zayıf birini ararlar.
hoş bir kadınsın ama tabi biz bu işin yetkilisi olmadığımız için ne söylersek yalan olur
Güzel kadınsın evet. Bence hiç girme bu tarz aksiyonlara.
Bence gayet guzelsin fiziginde yuzunde guzel. Model olabilecek potansiyelin var ajanslara basvur bence😉👍
Gidecegin ajansi iyi secmelisin. ajansta fotoğraf cektirmeni tavsiye etmem. Yakin tanidigin bir fotografci arkadasin varsa ona cektir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar