bence buraya resmini atarak güzel ya da çirkinden çok saçmasin burdan sana güzel deseler ne olur çirkin deseler ne olur her sabah uyandığında aynada sen göruyorsun kendini ayrıca zevk renk meselesi kimine aşırı çirkin kimine aşırı guzel gorunursun.. ama bence yapayliktan uzak ol saclarini orta yasa kadar boyatma giyim tarzın olsun kimseye ozenme ellerin ayaklarin tırnaklarin her zaman temiz bakimli olsun far surme az oz makyaj yap hafif topuklu ayakkabilar giy her sabah her aksam pilates yap ve resimlerini bu tarz bir yerde paylasma :)
guzelsın ama dıs hekımlıgı ne alaka! dur ben senın ekmegıne kan dogruyayım bı hele:)) ben acıkcası kadın dıshekımıne gıtmem dıscılık bazen guc gerektıren bır sey bır erkege gıtmeyı tercıh ederım.. bırde dısler nasıl beyazlatılıyor anlatırmısınız:PPP
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bayanlar güçsüz yani? Bu düsünceniz yanlış bir dolguya bile erkek isteyen hastalar var tecavüz etmeyecegiz alt tarafı bir dolgu yapacagiz diyorum:D diş taşlarının temizlenmesinden mi bahsediyorsunuz?
yok sarılıklardan kurtulma yolları! ne kadar fırcalsak degısmıyor bırsey! dıs hekımlerının tavsıyeettıgı fırcalar macunlar hep yalan dolan cıktı:P cay ve sıgara tıryakısıyım..
bıde bır sey sormak zorundayım benım bır dısım curuktu yalnız sınırler olmuş! zamanla kırıldı oyukları ve kökü kaldı sadece.. bunun bır yararı veya zararı olurmuki bana
Foto sana aitse eğer şöyle söylim; Saç yapın çok hoş benim sevdiğim bir saç Kaşlarında iyi gözlerinde dişlerin idare eder diyeyim ama diş hekimi olarak bembeyaz olmalı bunu unutma :) Uzaktan bakınca beyaz önlük yakışır sevimli bir diş hekimi dişlerimde çürük yok fakat bakım yaptırırım 6 ayda bir yani böyle bir diş hekimi sempati açısından tercih edilir. Yani insanın kanını donduran birine teslim olmak iyi bir duygu değil :D
orta güzellikte ve bakımsızsın kusura bakma ama saçların bukle bukle olsa iyi olurdu gözlerin kapaklı mesala onlara bir çözüm bulabilirdin, yani bayanlardan hiç anlamayan biri olarak bunları söyledim. Birde madalyonun diğer yüzü var önemli olan kalp güzelliğidir kalbin fesat olunca yüzün güzel olsa neye yarar diye düşünüyorum nokta.
hayır en alakasız iki konuyu tek soruda nasıl birleştirdin hayret ediyorum :D güzel olmayana diploma mı vermiyorlar? bir defa güzelsin bunu geç. ayna karşısında fazla vakit geçirmene gerek yok. yüz hatların gerçekten orantılı. saçların da en sevdiğimden. bu konu burada kapansın.
istedıgın kadar diş hekımı ol doktor ol bılmem ne.. Kezban gelmıssın kezban gidiyosun.. Sordugn soruya, sorma şeklıne ve koydugun fotoya dıkkat edersen neden sana kezban dedgmı anlarsın
işte biz okumuşların en büyük sorunu Allahın cahilleri burunları havada dünyaları ben yarattım edasıyla gezerken koskoca bir diş hekimi nelere takılıyor.. garip gerçekten.
çok güzelsin dünya tatlısı güzel bir bayansın. allah istediğin meslekte başarılı olmanı nasip etsin. dilerim hayat her zaman dilediğin gibi mutlu ve huzurlu yaşaman için her anı ile güzel geçer
Güzel tatlı bir diş hekimi olur senden :) ya bu 20 lik dişimin biri yamuk çıkıyo ama hiç ağrı yok bir sorun olurmu :D doktor bulunca dayanamıyom soryrum bir soru :D
Dolgu yapılır cektirmek zorunda değilsiniz. Fakat kanal tedavisi gerekiyosa kök şeklini değerlendirerek yapılıp yapılmayacağıma karar verilir kökleri eğri ise kanal tedavisi yapılmayabilir
"ben güzel miyim" diye sormaları beni benden alıyor resmen. Hayır değilsin desem estetik mi yaptıracaksın. Sevdiginin gözünü kör edecek kadar güzel olsan yeter boşver başkalarının goruslerini.
Cok cirkin degilsin, eli yuzu duzgun insanlar kategorisindesin benim icin. Onun disinda bayan dis hekimlerine ayei bi' uyuz oluyorum. Dis cekmeye gucu yetmez bikere?
Yaş 17 falan mı? çok çıtı pıtısın :) Ben diş için muayene hanene gelsen hekim nerede kızım derim :D :D (şaka bir yana gerçekten yaş kaç küçük gösteriyosun diş hekimi olacaksın İnşallah hayırlı uğurlu olur ;) )
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen şimdi kendini güzel bulmuyor musun? Uzun bi'şey yazacaktım ama üşengeçliğimin kusruna bakma. Aynalarla aranı iyi tut. Çünkü onların sana gösterdiği güzelliği görebilmen için, tamamen başka birine bakıyormuş gibi seyretmen gerekir yansımanı... Oldukça hoş birisin, tek gereken buna inanman.
bak bunu belki çok yorum var diye okumayacaksın. :D Sana kötü falan diyen var mı hiç bakmadım ama şu gerçek seni reelde görse hepsi senin gibi biri olsa bana yeter der :D benim dediğim gibi :D Masallah l*n :D
bakınca huzur veren bır yuz guzellıgın var senın yuzun bende olsaydı ve bende bır bayan olsaydım hıc suphe duymaz burayada yazmazdım hakkaten cok guzelmıssın Allah sahıbıne bagıslasın
Nasıl anlayalım normalde çirkinsen bile bu fotoğrafta "hoş" görünüyorsun vermişsin efekti yüz hatların o kadar belli olmuyo bir de efekt olduğunu bilmesek bembeyaz kız sanıcaz seni ya.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
diş hekimi olcaksında sorunun yanında onu eklemen gelin beni alın gibi olmuş. Sorunun cevabına geleyim ben beğenmedim ama hiç beğenen de olmaz diyemem bulabilirsin belkği
Çok sırıtıyorsun ama sadece dudaklarınla guluyorsun gozlerin gulmuyor guzel kızsın herturlu giderin var boş şeleri kafana takıp hızlı yaşlanmazsan iisin iisin. d. d
Kızların çoğu güzelsin yazmış güzelsindir o zaman Birisi diş beyazltma demiş diş taşı demişsin ikisi aynı şey mi ya, beyazlatma için farklı işlemler yapılıyor diye biliyorum yanlış mı?
En İyi Cevaplar