Açılamıyorumda bir sebebten dolayı ama kapalı olmak ilk başta hoşuma gidiyordu ama artık hiç hoşuma gitmiyor şimdilik evde bu fotoğrafları çektim evdeyim öyle istemiyorum ki kapalı olmak evden bile çıkmıyorum o derece
Sebep nedir? Dışarıdan gelen bakışları mı onemsiyorsun? Beğenilmek onaylanmak mı istiyorsun kanks? Neden açılmak istiyorsun ayrıca bana göre açılmak değil aşırılık bu fotoğraftakiler. İlla uçlarda mı yaşamak zorundasın orta yollu bir sitil yapsana kendine...
her şey netleşti bu yazını görünce. bu kapalı kız kendini soymuş gösteriyor rahatlıyor sende mesaj kutunu açıp sulananların yazılarıyla. bu türbanlıların çoğu böyle gizli sapık aq
Yüzünü göstermeyince oluyor mu yani? Troll olduğunu düşünüyorum da inş öyledir ne diyim. Başını örtmek sadece bir bez değil, onun ahlakını ve kurallarını da benimsemen gerekir. Öyle olmayacaksa açıl gitsin
Sen açık olmak değil soyunmak isyorsun gibi🤔 bi karar verip kapanmışsın ama istemiyorsan pişman olmayacaksan tabikide açıl günahı sevabı sana kimseyi ilgilwndirmez diyecektim ama sen açıklık değil teşircilik istiyor gibisin açık olmak başka soyunmak başka. Edep çeçevesinde bi giyim değil bu. Ve güzelde durmuyor😂
Beğenilmek teşhircilik erkeklerin bakması bunları çoğu nerdeyse her kadın sever. Çirkin kadınlar bakilmadigi için teşhirciligi erkeklerin bakmasını falan kötüler ama güzel kadinlar sever. Bu arada tatlı hatunsun
İstemiyorsan kapanma. Böyle fotolar atınca zaten boşuna kapanmış oluyorsun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
O kadar açmışsın yamultmuşsun kendini ama yine de ortada göğüs namına bir şey göremedik, seksilik desen o da yok bu görüntülerde, kapalı olduğuna emin misin bu arada?
Açık halin harikaymış ya. Bende de var akrep dövmesi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İnsanlar kendi hayatını yaşamalı başkalarının hayatını yaşayınca böyle saçmalıklar oluyor sevabıyla günahıyla kendiniz için yaşayın bu hayatı zorla kapalılik bu kadar olur 😂😂
Bu karar senin günahına ortak etme bizi yeterince var zaten sjsjsj
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
valla açık zamanını canlı görmüş olsaydık bizde özlerdik. ama çok açılıncada elini sinek sokar 🤷♂️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Özlemeye devam ya da o mecburiyet ne ise ondan kurtul.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
bu açiklik değil çiplaklik yani obje gibi duruyon bu ne
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
burada biri ile tanışmıştım, o da baskı ile kapanmıştı, burada nasılım soruyordu, sonra ondan da vaz geçti dm den foto atıp yorumla diyordu bazen baskılar farklı sonuçlar doğurabiliyor
Birçok sebebi var iyi yetişmiş bir kadının gögüsleri büyüyecektir fakat vücuttaki yağ orani da gögüs dokusuna etki eder çok zayif birinin kocaman gögüsleri olmaz mesela ancak onun dışında doğal faktörler ve genetik demek oldukça doğrudur