Eski günleri özlüyorum?

Arkadaşlar ben 18 yaşındayım benim eskiden çok sosyal bir hayatım vardı bir sürü arkadaşım sayamayacağım kadar çok dostum vardı sürekli dışarıdaydık, gezerdik tozardık bir sürü şey yapardık eğlenirdik, Bir günüm boş geçmez evin yüzünü zor görürdüm, Günde 10 km yürürdüm en az çok hareketli bir hayatım vardı çok mutluydum. Şimdi ise En fazla haftada bir dışarı çıkıyorum bütün arkadaşlarımla ilişkimi kestim ben kendi İsteğimle kestim evet çünkü insanlar beni çok yıpratıyordu, Hiçbiri bana samimi gelmemeye başladı beni yormaya başladılar. Telefonumu kapattım kimseyle görüşmüyorum. Başlarda çok güzel geldi kafamı dinledim yalnızlık zevk verdi... Ama son zamanlardır o kadar bunalıyorum ki sürekli ağlıyorum eski günler aklıma geliyor çok üzülüyorum. Benim ne kadar güzeldi renkli bir hayatım varmış diyorum eski haraketli hayatı geri istiyorum şu anda üniversite sınavına hazırlanıyorum sürekli ders çalışıyorum aynı zamanda da. Az önce durup dururken aklıma iki sene önce yaşadığım bir olay geldi inanın birden bire ağlamaya başladım, içim acıdı çok istedim o anlara dönmek.. Şimdi istesem yine 100 tane arkadaşım var. Ama bilmiyorum bende bir takıntı oluştu heralde ne öyle ne böyle. Sizce üniversiteye gidince eski hayatıma kavuşur muyum? Ya da bana ne önerirsin bir psikoloğa gitmeli miyim ne yapmalıyım ne olur yardım edin
Eski günleri özlüyorum?