Moda & Stil Koltukaltım rahatsız edici mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Evet kötü Hayır hoş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Koltukaltım rahatsız edici mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Bana göre cok hoş.. cunku benim fetisim var koltuk altina.. ama pis kokmayacak temiz olacak. cok az kil olmasi da sorun ilmaz fazlasini sevmem.. yalamayi okmasamayi opmeyi ve oraya kafami koyup yatmayi cok severim 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani biraz itici ama memiktolar efsane. Maşallahı var. Kıllar kalın olduğu için böyle. Ağda yapman gerek ama o da acı verir. Lazer bari yaptır. 0 0 Yorumla
BadboyBoss Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl 120 falan var heralde. Neyse konumuza gelelim ki temizlemelisin pek hoş durmuyor. Bu arada ellerin güzelmiş. 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Moda & Stil konusunda 490 cevap paylaştı. Yaa evdesin yavrum kim görecek sen açıp atmazsan bize 🤗🤗 0 0 Yorumla
OldBoy88 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Fizik çok güzel, o fiziğe daha bakımlı koltuk altı gider… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlk defa memeler böyle büyük olmasına rağmen iğrenç geldi kıldan dolayı 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ama seviyorsun meme 🏳️🌈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Meme estetik ya sevilmez mi jsks biseks filan değilim Yorumla Soran 1 yıl Bence de sevilir ama bu seni biseks yapar benim gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapmaz ya 🤓 Yorumla Soran 1 yıl Beni yalayıp yutan ama biseks olduğunu kabul etmeyen kızlar da oldu gerçi ne diyeyim son söz size ait Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece meme seviyorum kendimde ve kızlarda aaj Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İkizleri gördükleri için dikkatlerini çekmez, bu arada maşallah bacı 95 sanki 1 0 Yorumla
SanaLdOYUMSUZzevkler Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl sende bu göğüsler varken koltuk altın orman olsa sesim çıkmaz :) ama kılsız olsa tadından yenmez 1 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Memişlerden oraya bakamadım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 😅 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil. Memelerin de harika görünüyor. 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% 1 yıl Memelerden dolayı hoş görünmesi ilginç ama gerçek 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı. Evet rahatsız edici ve itici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hoş bi görüntü değil bir kaç gün olmuş alalı jiletle günlük alman gerek.. fiziğin güzel ama 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Moda & Stil konusunda 386 cevap paylaştı. Degil arkadaslar etkileyici 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. Eh idare eder 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Katlanılır 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hey maşallah ya, ayakra da dik durabiliyorlar mı Yorumla
BulutGökyüzü Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Yazsana 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sebep? Yorumla BulutGökyüzü 1 yıl Ablamla ilgili sorum var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Bana göre cok hoş.. cunku benim fetisim var koltuk altina.. ama pis kokmayacak temiz olacak. cok az kil olmasi da sorun ilmaz fazlasini sevmem.. yalamayi okmasamayi opmeyi ve oraya kafami koyup yatmayi cok severim
Yani biraz itici ama memiktolar efsane. Maşallahı var. Kıllar kalın olduğu için böyle. Ağda yapman gerek ama o da acı verir. Lazer bari yaptır.
120 falan var heralde. Neyse konumuza gelelim ki temizlemelisin pek hoş durmuyor. Bu arada ellerin güzelmiş.
Yaa evdesin yavrum kim görecek sen açıp atmazsan bize 🤗🤗
Fizik çok güzel, o fiziğe daha bakımlı koltuk altı gider…
İlk defa memeler böyle büyük olmasına rağmen iğrenç geldi kıldan dolayı
Ama seviyorsun meme 🏳️🌈
Meme estetik ya sevilmez mi jsks biseks filan değilim
Bence de sevilir ama bu seni biseks yapar benim gibi
Yapmaz ya 🤓
Beni yalayıp yutan ama biseks olduğunu kabul etmeyen kızlar da oldu gerçi ne diyeyim son söz size ait
Sadece meme seviyorum kendimde ve kızlarda aaj
İkizleri gördükleri için dikkatlerini çekmez, bu arada maşallah bacı 95 sanki
sende bu göğüsler varken koltuk altın orman olsa sesim çıkmaz :) ama kılsız olsa tadından yenmez
Memişlerden oraya bakamadım
😅
Memikler telafi ediyor raat ol
Hayır sorun yok sık kalın ondab
Değil. Memelerin de harika görünüyor.
Temiz olanı cekici
Ne anlamda rahatsız edici olsun ki
Orayı bırak da memeler hava yastığı ohh 🥳🥳
Memelerden dolayı hoş görünmesi ilginç ama gerçek
Yok yok çok iyi
Evet kotu duruyor
Kadın değil herhalde bu
normal rahatsan sorun yok
memeler estetık demı :D
Evet rahatsız edici ve itici
Hoş bi görüntü değil bir kaç gün olmuş alalı jiletle günlük alman gerek.. fiziğin güzel ama
Bı lazere bakar 5-6 seans
Fake oldugunj kör insan bile anlar
Beni çok tahrik ediyor böyle
Degil arkadaslar etkileyici
Amaç koltuk altımı
Eh idare eder
Koltuk altını gören var mı? 😅😅😅
Gayet güzel bence
Amaç başka da
Cokda abarti degil
Ağda ile al
Biraz