Eniştem rahatsız ediyor?

ben 19 yaşımdayım halam 26 yaşında eniştem ise 27 normalde onlara çok sık gidip giderim aramızda çok yaş farkı olmadığı içinde arkadaş gibiyimdir dünde onlardaydım önce üçümüz klasik rutin yaptık film izledik sohbet ettik dedikodu yaptık bazı akrabalara attık sonra şakasına enişteme attı oyun falan oynadık sonra halam uyksu gediği için yatmaya gdeceğini söyledi eniştem de daha uykusunun gelmediğini daha sona geleceğni söyledi halam benim de ne zaman uyuyacağımı sordu bende sabah geç uyandım şu an uykum yok dedim gelince yatarım falan dedim tabii bunu daha sıcak ve samimi söyledim o da iyi dedi güzelce oturun bende uyuyayım dedi ve gitti önce eniştem le normal konuştuk her zaman ki gibi sonra o mutfağa gitti sanırım su içti geldiğinde tam yanıma oturdu kolunu falan omzuma doğru attı normalde de hani yakın olduğumuz ve hoş geldin görüşürüz falan sarıldığımız için sorun etmedim sonra aradaki mesafeyi baya azalttı... devamını fazla yazak istemiyorum ap aşırı ileri gitmedi ama baya öptü yarın da onlar bize gelecek şimdi ne yapacağım bilmiyorum bu sabah da hiçbir şey olamamış gibi kahvaltı yaptık ve o konuşmaya hatta sarılmaya aşırı abartmadan devam etti of of..

Eniştem rahatsız ediyor?