Moda & Stil Şu an üzerinizde ne olmamasını isterdiniz? T-shirt pantolon etek sütyen külot v. s? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Gün Güncellemeler1 yıl Genç Güncellemeler1 yıl Gnclll. Şu an üzerinizde ne olmamasını isterdiniz? T-shirt pantolon etek sütyen külot v. s? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şu an üzerimde hiç bir şey yok. İnce bir şey vardı sıcak olduğu için çıkardım.. 3 2 Yorumla Soran 1 yıl İyi yaptın çıkarmakla bende çıkarttım ne varsa Yorumla Zenginnnerkekkk 1 yıl Acaba şu an Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kıyafetlerim üstümde dursun çıkarmaya gerek yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neden cikartsana daha iyi olurdu Yorumla
balıkakrepkadını Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Üzerimdekilerden memnunum da dünyada senin gibi aç abazanların olmasını istemezdim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok aga tatile gideyim yeter istersem babanla durayım ama tatile gitmek istiyorum uzak yerlere kıyafet sorun değil 😞 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye bu kadar tatil merakın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoruldum ve denize kenarı olan şehirde yaşamıyorum sıkıldım Yorumla Soran 1 yıl Düşünsene bı suyun masmavi dalgasız kızgın kumlar üzerinde olduğunu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çiplağim şu an bi şeyler yapiyorum 🫢 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapıyorsun Yorumla Zenginnnerkekkk 1 yıl Acaba şimdi Yorumla
Hardbull1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Hepsi yani ciplak olmak isterdim 1 5 Yorumla Soran 1 yıl En güzeli Yorumla Hardbull1907 1 yıl Bencede Neyapiyorsun su an Yorumla Soran 1 yıl Site de tur atıyorum Yorumla Hardbull1907 1 yıl Bende ayni istesim Yorumla Soran 1 yıl Kolay gelsin Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çıplak olmak isterdim 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Sende o cesaret yok gibi Yorumla beneklibulut 1 yıl İsterdim dedim yapardım demedim Yorumla Soran 1 yıl Neden isterdin peki Yorumla beneklibulut 1 yıl Sıcak Yorumla Soran 1 yıl Ortam nasıl uygun mu Yorumla beneklibulut 1 yıl Maalesef evde olsam soyunurdum öyle dururdum 😂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 sabah evde ciplaktin o zaman Yorumla beneklibulut 1 yıl Evet 😂 Yorumla Soran 1 yıl Üzerinde ağırlık vardır o zmaan senin😂😂 Yorumla Zenginnnerkekkk 1 yıl Hiç oldu mu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkek reyonundaki kıyafetler 0 30 Yorumla Soran 1 yıl Pijama giy uyu knk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Crop giymek isterdim Yorumla Soran 1 yıl Külotlu çorap Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 15 den olurdu Yorumla Soran 1 yıl Başka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalem etek kaskorse elbise abiye dar elbiseler Yorumla Soran 1 yıl Topuklu ayakkabı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ama her zaman degil Yorumla Soran 1 yıl Tanga var mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl G string degilse olabilir Yorumla Soran 1 yıl Renk olarak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Siyah olur Yorumla Soran 1 yıl Sütyen için göğüs yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sutyen olmasada olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama straplez bustiyere hayir demem Yorumla Soran 1 yıl Taki seviyor musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yüzük olabilir belki onun disinda oje taki pek ilgi alanim degil Yorumla Soran 1 yıl Saçlar nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pek uzun degil maalesef Yorumla Soran 1 yıl Dışarıda nasıl giyiniyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Disarida pek giyinemiyorum ic anadoludayim ya magazada ya da evde ya da okulun boş sinifinda giyinirim Yorumla Soran 1 yıl Mağazada giyinme kalbinde mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E yani Yorumla Soran 1 yıl Yetiyorsa o kadarlık sorun yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen calisanlarda pek sikinti etmiyor Yorumla Soran 1 yıl Nerelisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl K ile baslayam bir sehir ve ic anadoludayim daha fazla detaya girmek istemiyorum Yorumla Soran 1 yıl Tamam sorun yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlayisin icin sagol 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Önemli değil Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Tişört ve şort var. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yeterli mi Yorumla Eğitilme 1 yıl Sıcak. Denize gitmem lazım Yorumla Soran 1 yıl Çıplak gir. denize Yorumla Eğitilme 1 yıl Öyle yapıcam. Gizli koya gitmeyi düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Güzel olur koyda çıplak yüzmek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şu an üzerimde hiç bir şey yok. İnce bir şey vardı sıcak olduğu için çıkardım..
İyi yaptın çıkarmakla bende çıkarttım ne varsa
Acaba şu an
Kıyafetlerim üstümde dursun çıkarmaya gerek yok
Neden cikartsana daha iyi olurdu
Üzerimdekilerden memnunum da dünyada senin gibi aç abazanların olmasını istemezdim
Teşekkürler 😂
Yok aga tatile gideyim yeter istersem babanla durayım ama tatile gitmek istiyorum uzak yerlere kıyafet sorun değil 😞
Niye bu kadar tatil merakın
Yoruldum ve denize kenarı olan şehirde yaşamıyorum sıkıldım
Düşünsene bı suyun masmavi dalgasız kızgın kumlar üzerinde olduğunu
Çiplağim şu an bi şeyler yapiyorum 🫢
Ne yapıyorsun
Acaba şimdi
Hepsi yani ciplak olmak isterdim
En güzeli
Bencede
Neyapiyorsun su an
Site de tur atıyorum
Bende ayni istesim
Kolay gelsin
Çıplak olmak isterdim
Sende o cesaret yok gibi
İsterdim dedim yapardım demedim
Neden isterdin peki
Sıcak
Ortam nasıl uygun mu
Maalesef evde olsam soyunurdum öyle dururdum 😂
😂😂 sabah evde ciplaktin o zaman
Evet 😂
Üzerinde ağırlık vardır o zmaan senin😂😂
Hiç oldu mu
Erkek reyonundaki kıyafetler
Pijama giy uyu knk
Crop giymek isterdim
Külotlu çorap
15 den olurdu
Başka
Kalem etek kaskorse elbise abiye dar elbiseler
Topuklu ayakkabı
Evet ama her zaman degil
Tanga var mi
G string degilse olabilir
Renk olarak
Siyah olur
Sütyen için göğüs yok mu
Sutyen olmasada olur
Ama straplez bustiyere hayir demem
Taki seviyor musun
Yüzük olabilir belki onun disinda oje taki pek ilgi alanim degil
Saçlar nasıl
Pek uzun degil maalesef
Dışarıda nasıl giyiniyorsun
Disarida pek giyinemiyorum ic anadoludayim ya magazada ya da evde ya da okulun boş sinifinda giyinirim
Mağazada giyinme kalbinde mi
E yani
Yetiyorsa o kadarlık sorun yok
Aynen calisanlarda pek sikinti etmiyor
Nerelisin
K ile baslayam bir sehir ve ic anadoludayim daha fazla detaya girmek istemiyorum
Tamam sorun yok
Anlayisin icin sagol 🙂
Önemli değil
Tişört ve şort var.
Yeterli mi
Sıcak. Denize gitmem lazım
Çıplak gir. denize
Öyle yapıcam. Gizli koya gitmeyi düşünüyorum
Güzel olur koyda çıplak yüzmek
Külot