üniversitede konuştuğunuz erkek böyle bi post beğense üzülmez misiniz? Ben de ona bunu atıp o zaman lise aşkınla sana mutluluklar yazdım

üniversitede konuştuğunuz erkek böyle bi post beğense üzülmez misiniz? Ben de ona bunu atıp o zaman lise aşkınla sana mutluluklar yazdım
Cevap
3Cevap
adam aşka değilde bmw ve a3 villa ve 150k gelire düşmüş knk :d
Hiç farketmez bence
Bence konuşup halledebilirdiniz ama sen kestirip atmışsın
Demek ki unutamadığı biri var , uzaklaşırım
Özellikle sormuştum ona unutamadığın biri var mı diye hayır öyle olsa seninle konuşur muyum dedi
Senin canın yanmaz mıydı bu postu görünce kendimi kullanılıyomuş gibi hissediyorum
lise aşkını kimse unutmaz
Ahahahaha 😅
Komik değil bence
Çok üzüldüm biliyo musun hep güvenmek istiyorum bi b0kluk çıkıyo artık kendimi sorgulamaya başladım ben napıyorum diye
Yani sorgulamak gayet normal tabi bende bu durumun aynısını yaşadım ama sonrasında çözdük sen kıskançlığını ve bu duruma baglı olarak üzüntünü dıle getırmıssın zamanla anlayacagını düşünüyorum. Herkese de kör kğtğk güvenme kadınson naz yağ agırdan al sorgulama gözlemle hemen kendıno gösterme kendını basit duruma düşürüp çantada keklik gösterme..
Sence konuşmayı kessem mi mesajlarına falan bakmasam çözülür bence
Zaten öyle yapıcak kendisi tam bi yalancı manipüle etmeye çalışıcak beni iğreniyorum ondan gerçekten bu posttan kötü nolabilir ki bide biz konuşmaya başladığımızdan sonra beğenmiş çok üzüldüm ağladım ben bide bana sevgilim demeye başlamıştı
Yalancı ve manipülatifse ikinci kez ne derse ne yaparsa yapsın düşme.. (Tabi daha önce de benzer şeyler yaptıysa, yapmadıysa şans verilebilir) lafta mı gerçekten mı iğreniyorsun sorgula kendini snra yapacağın neyse onu yap. Ayrıca hangi post bu sorusunu sorduğun post mu? Ağlama gereke yok ayrıca değmez çünkü ne erkek ne de kız için.. Acı tecrübe de geç.. Seni olgunlaştırıt çünkü böyle şeyler..
Sadece random attı şaka gibi
Konuşmayı keserim zaten bi kaç şeyim var onda kablarım falan yemek kurabiye yapmıstım pazartesi getiricek o zamana kadar belirsiz davranıcam
Görüldü attım ona baksana bi şey söylemeye tenezzül bile etmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya böyle bir postu flörtün beğenirse o kesin kızgınlık ve hayal kırıklığı karışımı bi his yaratıyor ya! Senin yaptığın da tam müdahale gibi, sınırlarını koymuşsun. Bu tarz paylaşımlar bazen gereksiz kıskançlık veya güvensizlik tetikleyebilir. Bence böyle durumlarda net konuşup, hislerini açık açık söylemek en iyisi 💥 Sen bu durumu nasıl yönetmek isterdin? 😏💕