2. store.donanimhaber.com/.../...C0FD8ADD2A84A493.jpg
1mi 2mi anlatmak istediğim
Sana kalmış o nasıl yakışıyorsa üstünde nasıl güzel duruyorsa o şekilde yapabilirsin bunun sınırlaması yok.
Teşekkür ederim :)
rica ederim
resmi bir yerse içerde olması derli toplu gösterir spor tarzda gömlekse tabiki dısarda..
Resmi değil. Ama gömlek normal bordo renk slim fit oturtmalı mı ne dıyolar. Benım vücutda fena değil dışa verince göbeği saklıyo göbeğin yoksa nıye dısa veresın ki
Koyduğun fotoğraflar abesle iştigal. Çok afedersin biri feminem gibi öbürü mal gibi.
Kardes orda amaç onlara benzemek değil gömleğin şekli içte mi dışta mı diye
O resimler güzel değil zaten temsili
Cevap
2Cevap
Dışarda bırak kesinlikle :)
Ama pontolonun g*t cebi kısmında sembolü var çok iyi. O görünmüyo dışta bırakınca. :D
İçeri koyunca da kro gibi görünüyo ama :(
Nasıl kro gibi yaa :D şık durmuyomu babamda cok super duruyo adamın boy 1.86 kilo 82 fit vücut slim fit uzun kol gömlek içine veriyo süper duruyo altada güzel bir kumaş pantolon. Baktım mı bidaha bakıyom babamı kıskanıyorum l*n :D
O zaman içine koy çiçeğim bir şey diyemiycem :D
Kararsız kaldım bakalım bide bordo gömlek alta krem rengi kot ayakkabı ne renk olabılır çiçek :d
Siyah bence ama ne çok ciddi ne çok spor çiçeğim :D
Tamam buldum ayakkabıyıda. Son olarak kemer ve saat çiçek :d renk dert değil bende o renk yoksa babamda ya da amcamda vardır sence hangı renk olmalı kemer ve saat
Ay kemer de spor olsun ayakkabı tarzında saat dersen büyük saatleri erkeklere hep yakıştırdım çiçeğim ya bayılırım yani :D
Büyük saat bordo sıyah var bitane onu takarım kemerde spor olacak krem rengi bez kemer var onu mu taksam o_O
Kemer kendini belli etmez o zaman bence de krem yap ki kıyafet ortaya çıksın
Tamam sağol çiçek :D
Rica ederim çiçeğim :D
İyi gecelerr 😊😚😚
Sana da 🙊
👋👋😴😴
✋✋💤💤
https://i.hizliresim.com/Z2G47G.jpg
Mesela böyle içeri verince kötü mü oluyor gömlek biraz bol çıkmış ama öyle degil biraz daha fit. Nasıl mesela @Marjınalıstt
Gömlek tamam da kemer olmamış çiçeğim 😄
Ne renk olsun nasıl bişey? Belli etmesin diye onu takmistim çiçeğim :d
Kot güzel de gömleği begenmedim 😕
Kot güzel evet :D gömlek de iyi de zevkler farklıdır bordoyu giymeliydim demek ki
Demek kiiiii 😄
hey çiçek bişey soracam. shop.lacoste.com.tr/.../aksesuar-erkek-corap-kemer-lacoste-kemer-20494871 bu linktekı krem renk kemer nasıl sence ve o kombinle nasıl olur? ama gömlek düz bordo olacak?
Bilmiyorum krem kemer konusunda kararsızım :/
kemer ne renk olmalı peki
Bilmiyorum bir şey uydurmadım. Genelde kemer kullanmam :D
sence bir erkekte nasıl güzel dururmu onu diyorum? sence o kemer olmamış dedin ya hangi renk nasıl birşey güzel olur. hatta bildiğin marka model varsa lınkte atabilirsin. çijek :D
Bu gidişle modacı olcam çiçeğim çok kararsız kaldım :(
ol ol fikirlerin güzel :D
sadece renk soylesende olur
Ayakkabı ne renk
birtane yok lacivert var siyah var beyaz var gri var
Ayakkabı siyah olsun kemer de siyaha dönük bordo ama baya koyu
siyah kemer olsa olmuyomu? :D
SIYAHA DÖNÜK BORDO DEDIM SANA
siyah hiçmi olmaz. D
azıcık? o_O
:'(
tamam olmaz bordo kemerım yok bakım internetten hiç var mı :D
Bordo değil siyaha dönük bordo
tamam siyaha dönük bordo çiçeğim :D
Tamam ^.^
bakalım arayalım :D link bulabilirsem atarım bakalım var mı siyaha dönük bordooo o. O
Tamam :D
1. www.trendyol.com/.../Erkek
2. www.trendyol.com/.../Erkek
bunlar nasıl dediğine yakın mı oluyormu? bakıyorum daha
Karacanınkine BA YIL DIM. Çiçeğim seni yormıycam git siyah tak :D
güzel mi karaca bende beğendim. magaza yakın zaten aksam dısarı cıkıcam alabılırım. sence güzel mi? olur mu bıde çiçeğimm. D
Ya kemer mükemmel. Kesinlikle al ama bu kombine uymaz
olabilir. istersen onada bir kombin oluşturalım çiçeğim. d
Gizli bir kullanıcıya daha fazla yardımcı olamam -.-
off :D bu soruda gizliden çıkamam ama istersen kim olduğumu özelden atabılırım. D sapık değilim yardıma muhtaç zevksiz bir arkadaşım :D
Bekliyorum :D
kesinlikle içine koy daha hoş duruyor bence
kemer hoş olmasada iyi mi?
iyi güzel bence ama kemer kötü dediğin gibi
teşekkürler.)
rica :)
Spor tarzdaa kesinlikle disarii
Oof ama dışarı vermek bence göbeği saklama hilesi :D slim fit gömlek normal bir vücutta içerde daha iyi durmazmı 😳
1 top 2 pilavcı :D:D:D:D
Allahım ne alaka ya :D
dışarda bırak ama o desende giyme :(
Desen değil yaa. Model desen şekil farklı sadece iç dış onu göstermek için
Dışarı da bırak içine sakın koymaaa
Kot giydiysen disina ama takm giydiysen icine
Disinda birak
Peki bu cok mu kotu duruyor?
Nasıl?
Tesekkurler denerız onuda :)
Bakalım. Babamı kıskandıgımdan oyle yapıyorum hep ıcıne verır benden daha fit cok güzel oluyo adama slım fıt gomlekler. :D kıskanıyoruz haliyle 😅
Disarida daha iyi
Siz öyle diyorsanız bayan
içeri tabi ki
İşte görmek istediğimiz de bu!
sen onlara bakma. p
İçe koyunca daha şık duruyo bence ama cogunluk dıs diyince canım sıkıldı biraz. s bakalım giycem içine verip aynaya bakacam begenırsem cıkacam oyle mılletın ne dedıgı umrumda degıl 😑
Dışta bırakmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar