AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
doktorun işçiliği iyi ise problem olmaz o zaten yüzüne yakışmayacak hiçbir şey yapmayacaktır
güzel
ama
güzellik çenede değil kusura bakma içine bakayım güzelmi derim sana
Biraz da cerrahlara bağlı, merak etme sende resimde kiler gibi güzelleşirsin:).
aynı sorun bende de var nerde yaptıracaksın ücreti falan nedir şu an tam aklıma gelmiyo ne soracağım ama bana bu konu hakkında bilgi verirmisin?
Canım ben yurtdışında yaşıyorum bende sağlık açısından yapacakları için bedavaya yapıyorlar.
Halamin kizi 7 bin e olmustu ameliyat hatirladigim kadaryla.
Benim kuzenimde oldu cene ameliyati cok degisti gercekten ama yuzunde hala sislikler var 2 sene oldu ameliyat oldugu İstanbul cerrahpasada oldu. Zaten bir Ankara'da bir de İstanbul'da yapiliyor diye biliyorum bu amelayatlarin.. Gecmis olsun.
İlk 2 fotografta bildigin buyuk bir degisime ugramislar.. 3. de bayani begenmedim..
bariz fark olacaktır, 2 ve 4. fotodaki arkadaşlar evrim geçirmiş bildiğin
bende cok degistim degisirsin canim dahada guzellescen insallah
Sen neyini değiştirdin?
Burnumdan mecbur estetik oldum
Tamam geçmiş olsun :)
yaptır tabi baksana 3. fotoğraftaki falan nasıl güzelleşmiş şok oldum:D değişirsin ama iyi bir değişim olur :)
Değişir ya... Bunun üstünde dur 8 yıl beklemişsin bir 8 yıl daha öyle kalma...
Aynen ya. Artık 20 yaşına girdim tabiiki artık 8 yıl değil 8 yıldan çok daha az zaman kaldı. Az zaman kalmasına rağmen ben kendimi zor tutuyorum. Yıllardır neler çekiyorum. Kendimi teselli etmek için bir süre daha sabretmek için bu soruyu sordum.
Yine mi sabretcen?
Evet 2015'te dis teli takicaklar daha sonra ameliyat olunucam. Herşey en fazla 22 yaşıma kadar bitmeli.
ben 112 paramedigim hastane ile içli dışlıyım az bu ameliyatlar kombinasyonlı olursa iyi sonuç verir hem cene hemde burun ameliyatı olmalısın iyi bir doktor bulursan süper sonuç alabilirsin
tabiki değişirsin ama zaman ihtiyaç olucakk he birde doktorun ne kadar iyi olursa okadar başarılı olurr Allah şifa versin kardeşimm
Çok teşekkür ederim, ALLAH razı olsun :)
taş olmuslar neden sende de ise yaramasn ki ozguvenini kazanirsin
aman tanrim didim :)) bence guzel olur. degıstır ceneyı :D
Hay çenene sohuyum her yeni soruya tıkladığımda karşıma dikilmek zorundamı çene sorun yav?
Hahahagahahahaha koptum
Şunuda kopar ecük nevar :)
alt çenen mi geride bu konuda yardımcı olabilirim fikir verebilirimm gecmiş olsun
Fotodakilerde muthis bir degisim olmus sendede kesinlikle olacaktir
bence çok değişmez bacım yinede şimdi den gecmiş olsun hayırlı olsun
Epey değişmişler. İşinin ehli bir doktor bulursan olur tabiki. Geçmiş olsun
Doktorun maharetine bakar. Doğru ekibi bulmadan yaptırma.
adam haklı bunu dinle :)
Evet değişirsin cok fark eder yüz hatların bakışlarını bile etkiler.
Evet değişirsin ama tabi çenene implantta yerleştirteceksen.
Ben de cok sorun yok ama cenemin kucuk oldgunu biliyorum tel tedavisi de gordum dusunuyorum ilerde kesinlikle yaptir
fotoğraflardaki kızlar çok değişmiş ya
inşallah senin de gönlüne göre olur
Değişmişler evet. Hele 3. -_- Sende değişirsin büyük ihtimal ama bu kadar belirgin olur mu orasını bilemiyorum.
bir fark görmüyrsan mesela sarisin kiza bak nekadar degismis. sende degisirsin diye düsünüyorum ins. :)
Müthis ya bende olucam bendede cene varla yok arasi :( senin mutlulugun onemli psikolojin onemli rahat edeceksen bence ameliyat ol
Canım benim bu fotolar dünyaca ünlü cerrahlar ve ekibinin yaptığı ameliyatların fotoları , cerrahlık yüksek el mahareti ister heykeltıraşlık gibi , tabiki değişirsin ama maharetli ellerde
kesınlıkle degısırsın ama doktorunun ıyı olması lazım
Değişirsin ama iyi yönden olacağını düşünüyorum. Resimdekilere balarsan güzelleşmişler. Bence sende güzelleşirsin
Agir ameliyatdir. oncelikle sabirli olman gerek bence kimseyi kafana takma. nasil rahatsan oyle haraket et. dokdorda onemli zaten arkdslar soylemis tekrarlamak isdemiyorum. Simdidn Basarilar :))
değişirsin resimlerdeki kadar olmasa bile arkadaşların baya farkedecektir değişimi..
İnşallah umduğunu bulursun. Bende kaşlarım yüzünden çok sıkıntı çektim ama sonra düzelttiler bende dış görüntünün ne kadar güvensizlik yarattığını fark ettim.
Evet degisirsin. Çene ve burun önemli bir insanda bu ameliyat gayet iyi olur
walla bılemem ama 2 cı resımdekı hatun evrım gecırmıs
Bu ameliyatla ilgili her şeyi biliyorum sayılır. Hissizlik riski yüzünden vazgeçtim :/
Ha evet üst çene ameliyatı hiç birşey olmuyor. Fakat alt çene de hissizlik hissi oluyor. Fakat doktorum bana hissizliğin bir süre sonra geçegeğini söyledi. Bir sürü insana ameliyat yapmış çoğu zaman geçtikce hissleri de geri dönmüş. Fakat tabii ömürlük kala bilme riskide var fakat bu çok az bir oranda.
Ya ozelden yazar misin senden tavsiye almak istiyorum cok kararsizim :/ bu arada adin merve mi?
Ismimim merve olduğunu nerden çıkardın? Alakası yok
Özel mesaj atamam kusura bakma sormak istiyorsan burdan sor :)
Face te ortognatik cerrahi ile ilgili bir gurup varda. Orada bir kiz vardi merve diye oda boyle soruyordu hep ordan cikardim :D
Pekala sen bilirsin tabi burdan da sorabilirim ama cene ve dis yapimimi gosterip gerek var mi diye fikir almak istiyordum o yuzden :)
Sen iyisi sorun varsa burdan yaz, senin resmini görmeme gerek yok çünkü görsem görmesem de hiç farketmez, ben doktor değilim ki. Fakat ameliyatla ilgili bir sorun varsa cevaplarım kendimde bu durumun içerisinde olduğum için artık doktorumdan öğrendiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.
Şöyle diyim o hissizliği anlamıyorsunuz bile gömülü 20 lik diş çektirdiğinizde sinir koptuğu için hissizlik Ondada oluyor ama anlamıyorsun bile kesinlikle korkma
Bunlar burun estetiği de olmuş ama kesinlikle iyi bir ekibin elinde olman lazım yoksa mahvedersin kendini
Çok konuşursan az konuşursun, az konuşursan çok konuşmaya başlarsın. Çene bu ne bekliyon:) tabi değişirsin:D
Bu zor bir iş ama resimler iyi böyle fark oluyorsa eğer sende de olacaktır. Önemli olan bu resimlerde ki gibi güzel olması.
Halamin kizi ilk resimdeki gibiydi hatta hic cikinti yoktu ameliyat cok guzel gecti ameliyat sonrasi alt disler one geldi ve sanki bambaska biri oldu. Umarim sizinde oyle olur.
Çok teşekkür ederim, ALLAH razı olsun :) Zaten bana da o yüzden yapmak istiyorlar doktorlar, diyorlarki diş teli taksan da tamamen herşey değişmez. Çene ameliyatı olduğun zaman dişlerin öne gelicek ve ağzın kapanacak daha rahat yiyecek ve daha rahat nefes alacaksın dediler.
Beklediginizden daha guzel olur umarim.
kimse dış görünüşünde kusur istemez hata istemez çoğu kişiler bu yüzden kendsini sevemezler bile düzeleceğine inan ve bence bir destek al. bence senin kendini seveceğin özgüvenini kazanacağın çok özelliğin vardır.
Yaptır arkadaşım ama iyi bir doctor şart kesin yaptır hiçbir şey senin psikolojinden senin mutluluğundan önemli değil
Canim benim bence yaptir. Evet degisirsin ama olumlu yönde. Sabir eyle.. hersey düzelir:)
Çok teşekkür ederim, ALLAH razı olsun. 8 sene beklemişim biraz da sabretmiyip napıcam ;-)
Ayneenn olumlu düsün.. Allah gönlüne göre versin hicbsy bosa degldir sabrin sonu selamettir. :)))
Çok teşekkürler, ALLAH seninde o güzel gönlüne göre versin. INSALLAH. AMIN
Sagol canim benim iyi aksamlar smdiden gecmis olsun:)
Eğer kendini kaliteli doktorların eline teslim ediyorsan eminim çok daha iyi olacaktır. Estetikten önce sağlık biliyorsun.
bence ilahi olanı bozma çok sıkıntı çekebilirsin sonrra
Bu resimdekiler değişmiş valla sende değişebilirsin ^.^
Valla bir erkek olarak kokten aldirirsan ben seninle evlenirim.
Muazam değişimler var fotolarda ya imkansız gibi sanki ama yapmışlar abi :))
2. resimdeki kiz cok degismis. Umarim istedigin olur
Bu resimlerden anladığıma göre eğer iyi birine yaptırırsan güzelleşirsin.
hepsini salla da 2. fotodaki hatun fena değişmiş :) bence farklı kişiler :)
Tabiki faydası olacaktır. Sen ne istersen onu yap kimsenin ne dediğini umursama.
Farklılık olacaktır, evet ancak olmalımıdır, hayır.
Mutasyona ugricaksin ve insanlar sans ucube gozuyle bakacak diyemeyiz değil mi tabiki normale doneceksin.
Evrim geçirmiş bunlar :D Ya değer mi seni seven böyle sevsin :/
Ben zaten kendim yaptırmiyorum ki bana sağlık açısından önemli olduğu için doktorlar bedava yapiyor.
Mecburi yani anladım geçmiş olsun zor ama ya :(
İki numaralı resim ameliyata benzemiyor. yaradan doğrudan müdahale etmiş
Nasıl yani?
Sanki baştan yaratılmış gibi. basarili olmuş onu demek istedim
Birşey sormak istiyorum aklıma takıldı ameliyatı oldun mu?
degisenler ayri bir guzellesmis yani bu guzel haber
degisir kuzenum de cene ameluyati oldu 3 ya da 4 sene kaldi sonra amliyat oldu fark ise cene daha dolgun ve iri olur ama o is icin iyi doktor bul derim ona gore
o 3 ya da 4 sene dis teli takili kaldi olacakti ondan sonra ameliyat
Kesinlikle cok degisirsin bende burun ameliyatı oldum gercekten o bile cok degistiriyor