Moda & Stil Kuşak bağlamak sadece türklere özgü adetmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gelin evden çikarken kırmızı kuşak bağlamak sadece türklere has adet mi Araplarda varmidir? Kuşak bağlamak sadece türklere özgü adetmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Cahilce yobazca bir şeydir.. tek burada var herhalde 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. Kim bilir kaç tane bakire olmayan kıza yalandan yere bağlamışlardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o kuşak bakire anlamina gelmior ki Yorumla _Expendable +1 yıl Benim bildiğim o kırmızı kuşak hani bakire kız anlamına gelir Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Şaman kültürü 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 502 cevap paylaştı. Türklere özgü sanırım pis bir âdet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden pis adet Yorumla Dostoviski +1 yıl Doğru ya da yanlış gelinin bakire olup olmadığı ile ilgili sanırım tam bilmiyorum. Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Saçma bi adet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sacma oldunu sormadim Yorumla udeniz22 +1 yıl Araplarda olabilir bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cahilce yobazca bir şeydir.. tek burada var herhalde
Kim bilir kaç tane bakire olmayan kıza yalandan yere bağlamışlardır
o kuşak bakire anlamina gelmior ki
Benim bildiğim o kırmızı kuşak hani bakire kız anlamına gelir
Bilmiyorum ama bence saçma bir adet
Şaman kültürü
Türklere özgü sanırım pis bir âdet
Neden pis adet
Doğru ya da yanlış gelinin bakire olup olmadığı ile ilgili sanırım tam bilmiyorum.
Saçma bi adet
Sacma oldunu sormadim
Araplarda olabilir bence
Şamanizmden kalma bir adet