Moda & Stil ÜNİ MEZUNİYETİ İÇİN BU ELBİSEYİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA SEVGİLİM BEĞENMEDİ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu elbisenin siyahını almak istiyorum, açık alanda bir parti olacak. Ama sevgilim açık buldu 🙄 modeldeki rengi beğenmedim, sizce nasıl elbise? ÜNİ MEZUNİYETİ İÇİN BU ELBİSEYİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA SEVGİLİM BEĞENMEDİ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türkiyede bunu giyebilecek kadın yok bence. Müthiş görünüyor ama zor. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 648 cevap paylaştı. Açık giyinmeyi seven biri olarak bu elbise bana bile çok fazla açık ve iddialı geldi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın, vazgeçtim ya
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevgilini terk edip elbiseyi alıp giy. Bir erkek için diğer erkekleri es geçme, onların da gözünün doymaya ihtiyacı var neticede.😂😂 0 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beğenmemekte haklı bu ne ya elbise giyimeseydin bacım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kız beğendim ben ama ya Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Ama çok açık gerçekten ben de açık giyiniyorum ama bu bayaaaa açık Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Hem ortalık sapık kaynıyor kimin ne yapacağı belli olmaz Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Neyse sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan onu yap Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ya, düşünüyorum da. orada kaç insan olacak kim bilir Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Yani bu devirde sapık sapığa yarışıyorlar o yüzden pek giyimeni tavsiye etmem Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. elbise güzel ama rengi farklı olsa daha güzel olurdu bence. siyah, kırmızı gibi 0 0 Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl knk güzel ama baya dikkat çeker sevgilin haklı 0 1 Yorumla hakaarkan +1 yıl Kanka bugün nasıl geçti cok uğraşan olfumu cinconlulardan Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. Söyle sevgiline mağarasından çıksın sene bin dokuz yüz çift sıfır değil 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. İyide mankende iyi duruyor sende nasıl duracak önemli olan o 0 0 Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bu tesettür elbisesi ya. Biraz daha dekolte giymelisin... 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ortada bir elbise göremiyorum 🙄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Abartma bacım Yorumla _Petunya_ +1 yıl Tamam Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu elbise mi şimdi abartmayın 😒 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi var ya? merakettimmişte +1 yıl nesi yok demelisin ben elbise göremiyorum çünkü ha fantezi kıyafeti diyorsan bak o olur
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl üniversite için aşırı iddialı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl E tam benlik işte Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 713 cevap paylaştı. sende bunu tasıyacak fizik yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Boyum 1.81 kilom 60 kania Yorumla StayClimax +1 yıl kilo boy gösterge olmaz, düz yorum yapma istersen kıvrım lazım Yorumla Soran +1 yıl Ay sus be sus Yorumla StayClimax +1 yıl haahh gerçekler :D Yorumla Soran +1 yıl Kıskanma 1.75 Yorumla Soran +1 yıl Ki gayet kıvrımlı fiziğim var, anlamadığım burada konu elbisenin nasıl olduğu. Benim fiziğim değil? Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bu mu açık? Az modernlik yaaa. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sj kanka Yorumla _Güneş____00 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ben olsam senin hakkında iyi düşünmezdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun sen ya Yorumla Heracloss +1 yıl Evet evlenilecek aile kızı böyle bir kıyafetle bir ortama girebiliyorsa ailesindende kendinde şüphe duyarım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çok iddialı davetkar 0 0 Yorumla
Birifarkındaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kanka ben de beğenmedim bu ne zoajapahql 0 0 Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mezuniyette bu giyilmez. Fazla abartı. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neresi açık bunun fazla kapali 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Moda & Stil konusunda 629 cevap paylaştı. G. ö. t. ü kapalı kalmış. Onu da açsalarmış 0 0 Yorumla
Mazotx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Eskortla ilişkilerden mi mezun oluyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dedi tek eşlilik fıtrata ters diyen kişi Yorumla Mazotx +1 yıl Ters geliyor ama savunmuyorum biyoloöik olarak ihtiyac oluyor Yorumla
Aaaaseverimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kilotsuz mu giyecen bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok kilotla kanka, saçmalama hayır tabiki Yorumla Aaaaseverimmm +1 yıl İc camasirli hos durmaz bu Yorumla
sorusorcamknk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Ömürde bir mezun oluyorsun sevgilini boş ver 0 0 Yorumla
KaçakÇay00 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Keşke o ip rüzgarda bı çözülse hdksgshsjsh 0 1 Yorumla KaçakÇay00 +1 yıl Kanka şaka bir yana da fiyatı nedir bu elbisenin Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 629 cevap paylaştı. Cesurca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Türkiyede bunu giyebilecek kadın yok bence. Müthiş görünüyor ama zor.
Açık giyinmeyi seven biri olarak bu elbise bana bile çok fazla açık ve iddialı geldi.
Haklısın, vazgeçtim ya
Sevgilini terk edip elbiseyi alıp giy. Bir erkek için diğer erkekleri es geçme, onların da gözünün doymaya ihtiyacı var neticede.😂😂
Beğenmemekte haklı bu ne ya elbise giyimeseydin bacım
Kız beğendim ben ama ya
Ama çok açık gerçekten ben de açık giyiniyorum ama bu bayaaaa açık
Hem ortalık sapık kaynıyor kimin ne yapacağı belli olmaz
Neyse sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan onu yap
Haklısın ya, düşünüyorum da. orada kaç insan olacak kim bilir
Yani bu devirde sapık sapığa yarışıyorlar o yüzden pek giyimeni tavsiye etmem
elbise güzel ama rengi farklı olsa daha güzel olurdu bence. siyah, kırmızı gibi
knk güzel ama baya dikkat çeker sevgilin haklı
Kanka bugün nasıl geçti cok uğraşan olfumu cinconlulardan
Söyle sevgiline mağarasından çıksın sene bin dokuz yüz çift sıfır değil
İyide mankende iyi duruyor sende nasıl duracak önemli olan o
Bu tesettür elbisesi ya. Biraz daha dekolte giymelisin...
İnsan bu elbise ile kocasının yatagina bile girmeye utanir
Ortada bir elbise göremiyorum 🙄
Abartma bacım
Tamam
bu elbise mi şimdi abartmayın 😒
Nesi var ya?
nesi yok demelisin ben elbise göremiyorum çünkü ha fantezi kıyafeti diyorsan bak o olur
üniversite için aşırı iddialı
E tam benlik işte
sende bunu tasıyacak fizik yok
Boyum 1.81 kilom 60 kania
kilo boy gösterge olmaz, düz yorum yapma istersen kıvrım lazım
Ay sus be sus
haahh gerçekler :D
Kıskanma 1.75
Ki gayet kıvrımlı fiziğim var, anlamadığım burada konu elbisenin nasıl olduğu. Benim fiziğim değil?
Bu mu açık? Az modernlik yaaa.
Sj kanka
😂😂
Ben olsam senin hakkında iyi düşünmezdim
Ne diyorsun sen ya
Evet evlenilecek aile kızı böyle bir kıyafetle bir ortama girebiliyorsa ailesindende kendinde şüphe duyarım
Altına don giymicekmisin
Çok iddialı davetkar
Kanka ben de beğenmedim bu ne zoajapahql
Bence uygun değil
Mezuniyette bu giyilmez. Fazla abartı.
ucuz esc elbısesı gıbı
Kırıcı
ben senin yerine giyerim
Bu elbiseyi giymeye döt lazım ama
Sevgilin kapalımı dedi
Neresi açık bunun fazla kapali
G. ö. t. ü kapalı kalmış. Onu da açsalarmış