SEVGİLİMDEN VAZGEÇİYORUM ALLAHIN EMRİ İÇİN?

ben 21 yaşındayım, kapalıyım, dini konuları yerine getirmeye çalışan, namazında abdestinde, şu anki sevgilim dışında hiç cinsel birlikteliğim olmamış, kızlığımı şu anki sevgilime vermiş bir genç kadınım. erkek arkadaşımda 24 yaşında, cemaat evlerinde büyümüş, fakat 16 yaşından beri aktif cinselliği olan namaz abdest konularını bilip uygulayamay bir erkek. sevgilimle 3 yıldır birlikteyim, bu 3 yılımın son 6 ayını saymazsak aktif cinsel birlikteliğimiz oldu. ben bu yaptığımız işten yani zinadan dolayı çok üzüldüm, allahın yapmayın dediği şeyi biz dibine kadar yaşadık. bunu sevgilime açtım nikah yapalım dedi. son 6aydır imam aramakla meşgul olmamıza rağmen nikah yapamadık. son 6 aydırda cinsel birliktelik yaşamadık. onu ağzımla olsun sevişerek olsun boşalttım. amacım cinselliğini bir nebzede olsa azaltmaktı, ama bu yaptığım şeyler onu daha da körükledi, illaki içime girmek istedi. ama ben izin vermedim. bende çok istiyordum. taki şimdiye kadar. öyle bir hale soktuki beni ya onunla zina yapacaktım ya da nikah olduktan sonra ilişkiye girecektik.. ben ona en büyük isteği olan cinsellikten nikah olana kadar vazgeçmesini söyledim, o da bana benimle nikah olana kadar asla konuşma mesaj atma yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum diyerekten beni 3 defa farklı olaylarda çok ciddi şekilde uyardı. bence o beni görürse cinsel isteği daha bir körüklenecek amacıyla görüşmeyelim konuşmayalım istiyor. seninle ilgili hiç bişey istemiyorum diyerek onunla hayallerimi yıkmaya çalıştı. sevgilimin benm dışında ailevi sorunlarıda var. herşey üst üste gelmiş vaziyette. bu ailede liderlik özelliğini taşıyor, ailesine para gönderiyor, herşeyini üstüne almış vaziyette. bu durumdayken bana değer vermiyorsunuz, saygı göstermiyorsunuz, hep kendini düşünüyosun diyerek bana sitem ediyor. şu anki son durumu açıklayacak olursam bir hafta sonra il dışına çalışmaya gidiyor. ve bir ay hiç yaşadığım yere gelmeyecek
Güncellemeler
+1 yıl
bu 1 aylık süreçten sonra belkide hiç gelmeyecek belli değil.2 gün sonra falan bu çalışmayacak ve ben bu çalışmayacağı gün yanına cinsel birliktelik için gelebileceğimi söyledim. o da tamam haber ederim dedi.. ben bu cinsellikten vazgeçtim. ne mesaj atabiliyorum ne arayabiliyorum. nikah olana kadar asla mesaj atamam arayamam. nikahı ben ayarlarsam o hemen buraya gelecek o ayarlarsa artık olacak
Güncellemeler
+1 yıl
ama bu süre zarfında onun cinsel dürtüleri dahada fazlalaşıp başkalarıyla yatarsa ilişki tamamiyle bitecek. ben başkasıyla yatsın istemiyorum. benimle yatsın ama aramızda nikah olsun da yatalım. evliliğe bariz 2 yıl var. bununla mesajlaşmadığım konuşmadığım süre zarfında cinsel ilişki yaşaması beni unutması veyahut tam tersi beni özlemesi, benimle ilişki yaşamayı beklemesi zamana kalmış bir olay
SEVGİLİMDEN VAZGEÇİYORUM ALLAHIN EMRİ İÇİN?