Siyah giyme toz olur dediler yine de giydim. 💅 çok yakın olmayan kişilerin düğününde şıkır şıkır giyinmeyi sevinmiyorum en son abimin düğününde abiye giydim onun harici hep klasik evde olan şeylerden giy, çık, git modundayım.

Siyah giyme toz olur dediler yine de giydim. 💅 çok yakın olmayan kişilerin düğününde şıkır şıkır giyinmeyi sevinmiyorum en son abimin düğününde abiye giydim onun harici hep klasik evde olan şeylerden giy, çık, git modundayım.

Fazla düğünlere gitmeyi sevmiyorum ama gitmek zorunda olduğumda senin giymiş olduğun tarzda pantolon bluz ceket giymeyi seviyorum canlı renkler tercih ediyorum
Çok hoş😍
En son abiyeyi ben de kuzenimin düğününde giydim. Yanl abiye yakın bir akraba düğünü olmadığı sürece ben de tercih etmem. Mesela annemin kuzeninin düğününe gittik kışın. Kumaş siyah bir pantolon ve üstüne bir düz renk bir şey giyip gittim. Kınasına kalem etek ve bir gömlek giyip gittim. Yakınlarda da babamın kuzeninin kızının düğünü var. Bakalım, o gün ne giyip gideceğim? Genel olarak yazın elbise tercih ediyorum ama dediğim gibi çok yakın bir akrabam olmadığı sürece abiye değil. Bir tane siyah, midi boy, kalem elbisem var iş askılı, sırt dekolteli. Onu giyiyorum yazın. Bir tane daha siyah beyazlı bir elbise var. Bazen onu giyiyorum ama değişiyor. Mesela geçen yaz ebemin kızının kızının düğününe günlük bir elbise giyip gittim. Yazın elbiseyi seviyorum ve onun için daha çok elbise tercih ediyorum günlük hayatta da. Giy, çık. Rahat oluyor.
Ebenin kızının kızına giyidğin kombini daha çok sevdim maşallahı var
Güzel bir elbiseydi. Diğerleri de güzeldi. Gerçi beğenmişim de almışım. Bana hepsi güzel. 😂😂
Çok yakınım ise abiye tarzı giyinmeyi tercih ederim fakat normal bir yakınımsa elbise çorap topuklu kombini yapıyorum genelde. Renk olarak ta değişebiliyor
Çok yakışmış enişteyle de uyumlu olmuşsunuz oraya kadar gittiğinize göre de arabayı sen sürmemişsin daha ne olsun :D
Ben birtakım aldım denk geldikçe onu giyiyorum
Enişte varken araba kullanmaya karşıyım sjxndjd.
Enişte senin kullanmana karşı olmasın ve dilerim bir ömür birlikte mesut ve kesinlikle sağ olursunuz
Amin. İnşallah herkes için o mutluluğu dilerim. 🥲🙏
Nasip diyelim ^^
Cevap
13Cevap
Spor giysiler
sabriiimo sivri pabuclu ve sarı selimli halinle düğün mesajı mi veriyorsun KS alemine sjsjsj
Bugün Selim’e sarı selim dedim şakirim bir anlık içimden geldi bu arada skxksoms valla ne varsa hayatımda burada da yaşıyorum. Altınını alan gelsin şakirim sjxsnjnskxskkxkskx
tamam siz evlenene kadar beyaz atlımi bulursam Reşat kapıp gelirim sjsjs
sarı selime sarı selim denir iyi etmişsin sjdjd
Senin endamın yeter Şakirim düğünüm de tercihen pembe giymezsen sevinirim sjxjsjx beyaz atlı prens seni bulamadığı için başını taşlara vursun ben bile aiteye girince gözlerim ilk seni arıyor😍👯♂️
ajajaj yok düğünlerde pembe giyecek yaşı geçtim -30 dönemde yaptım onu sjsjsjs senin düğün konseptin ne renkse ona uyum sağlarım artikin KS nedimen olurum sjsjhshs
kız genelde seninle evlenecek olana allah sabır versin derler bana😅o bu değil adam benim sayemde bütün duaları topluyor sjsjs
Şakirim bana da diyorlar halen olsun onlar bizim slay görllüğümüzden ne anlıyabilirler ki skxjskd
kissss. bir soru gördüm araba kazalı bir an tirstim ama şükür sen değilmişsin sjsjsj aynen sabriiimo onlar ne anlar sjsjs
Şakirim araba kullanmıyorum kullan korkarsan zor olur dediler ama yok istemem kalsın sjxjsjdj çok üzülüyorum halen… doblocu abinin maaraf bizimkinden daha çok çıktı🥲🥲🥲
aaa ne demek araba sürmüyorum düşmana korku salman lazım çık yarın trafiğe valla Ankaralılar rahat edemez o bende var diye cigiran adamı yüksek sesle dinlemen lazım sjsjjd şaka bir yana olur öyle şeyler parayla hallolcak şeyler olsun boydan göçük vardı arabada senden fazla çıkması normal
Bencede Ankaralılar trafik yokluğumda mutlular bir zeynep lazım onlara sjxnsjxnskd
tabii Ankara 'da yollar geniş biraz darlastirmak lazim sjsjsj
İzmir Gaziemir’de Metro otoparkında kaza yaptığımı söyledim mi? Geri geri giderken yapıştırmıştım ama bir şey yok diye devam ettik abimle kxdnxksmxm her yerde namım var her yerde Aydın’da iken de uğur derin dondurucu önünde yaptım kaza bir djxjdıxjskxjskz
orada nasıl yaptin diyeceğim mevzu sensen olabilir 😅 namin yeter be sabriiimo Edirne'den Kars'a herkes ayağını denk alsın sjshsh
Nakxhsjahah dünyanın en tatlı duası kayıtlara geçsin
Aşko bu kombinin bile müko abiye giyenlere taş çıkartır 💯
Çok teşekkür ederimmmmm🥹🥹🥰😍👯♂️
Çok asil ve hoş durmuşş
Abiye tarzı şeyleri ben de sevmiyorum ya
Teşekkür ederim.🥰😍
sabriye hanım ben yer mekan fark etmeksizin şort tişört takılırım efenim
Kötü adam gömleklerini çöpe at. Palmiyelilerde dahil zjsnzjajznsn
senin düğününe kötü adam gömlekleri ile geleceğim sabriye hanımmm
Güzel gızları saklamam gerekecek sjxnsjzsnns
Gideceğim kişinin yakınlık durumuna görə değişiyor kombinim.
Siyah her şeyde her yerde gider yaa çok severim bende
Naptin naptin. Abinin düğününde abiye giydin, bacının düğününde baciye mi giycen:):):) ayyy çok soğuk espriydi dimi :) iki cigkofte iki ayran gömdukten sonra böyle espriler çıkıyor:):))"
yuh cok iyi gorunuysn
Çoook teşekkür ederim🥰🥰🥰👯♂️
Çok güzel giyinmişsin
Kııııııığğğzzzzzz teşekkür ederim
Yaaa yerim senii skdjdkd 🎀😍💖💖
Gömlek pantolon saat
Damatlık giyerim
Bir tane takım elbisem var sadece onu giyerim 😄
Açık renk takım ya gömlek pantolon
abla oha agzim acik kaldi cok hos olmus kombinin
Ablam yerim seni
Rastgele bir pantolon gömlek