Alışveriş & Hediyeler Düğünde ne takılmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl yakın değil ama arkadaşım olarak gördüğüm birine düğünde ne takmalıyım sizce gram taksam kaç ayar olması makbuldür Düğünde ne takılmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Nai_robi Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hic birsey nasil olsa bi cogu bi sene dolmadan bosaniyor olan bizim takilara oluyor 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl ben 20 altın istiyorum 1 5 Yorumla bsrtpl +1 yıl çeyrek altın tak Yorumla Soran +1 yıl 20 altınmı sen kendini aşmışsın asdfsgdhf Yorumla bsrtpl +1 yıl veremezlerse evlenmem banane🙄🥺 Yorumla Soran +1 yıl dfsgfdh haklısın 20 bize az bile Yorumla bsrtpl +1 yıl tabi 💅🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konum at, gelin yakını gibi falan yaparım. Maksat seninle tanışıp yatağa fırlatmak. Düğünden sonra sessiz bir yere geçeriz dudağını yalarım belki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl knk iyimisin yardıma ihtiyacın var mı psikolojik olarak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düğünlere hep çeyrek takıyorum, yakın arkadaşımsa tüm takarım. Evlenirsem de eşime 10 ile 20 bilezik arasında takı takma gibi bir planım var. Altın kiymetlidir :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hic birsey nasil olsa bi cogu bi sene dolmadan bosaniyor olan bizim takilara oluyor
ben 20 altın istiyorum
çeyrek altın tak
20 altınmı sen kendini aşmışsın asdfsgdhf
veremezlerse evlenmem banane🙄🥺
dfsgfdh haklısın 20 bize az bile
tabi 💅🏻
Konum at, gelin yakını gibi falan yaparım. Maksat seninle tanışıp yatağa fırlatmak. Düğünden sonra sessiz bir yere geçeriz dudağını yalarım belki
knk iyimisin yardıma ihtiyacın var mı psikolojik olarak
Düğünlere hep çeyrek takıyorum, yakın arkadaşımsa tüm takarım.
Evlenirsem de eşime 10 ile 20 bilezik arasında takı takma gibi bir planım var. Altın kiymetlidir :)
Akraba derecesine göre değişir
Yakınlığına bağlı
Yüksük
Altin