Ayrıca yorumunla tarzın hiç örtüşmüyor. Gerçekten çekici güzel ve enerjik bir kadına benziyorsun. Bana kızdığınniçin böyle bir yorum yapmanı anlıyorum ama gerçek sen değilsin bu yorumdaki
Aha hayır sadist bir tavrın yok digerçekten. Ve eğer öyleysen de bu seni sapık erkeklerden aşağılık erkeklerden daha sapık birisi yapmaz mı? Yani o halde neden bunu yapasın ki sen sapık o sapık anlaşır gidersiniz 🫣🥰😅
Küpeyü erkeklere yakıştıran biriyimdir. Gerçekten tarz modeller var ve tasma olayı da kadınlarda da erkeklerde de oldukça davetkar duruyor. Jartiyer giymeyi severmisin?
Hayır öyşe düşünme çünkü kadınlar zaten küğe takıyorlar. Sen böyle söyleyerek tüm kadınları hayvann yerine koymamalısın. Kendşnle çelişmemelisin 🫣🥰 beni tersleyeceksin diye rezil etme kendini
Ooo neler de biliyormuşsun sen 🥰 ama küpe takan kadınlara köpek muamelesi yapan sensin ben değil. Kendi türüne karşı bu kadar saygısızca davranmanı beklemezdim.
Değişmiyor evet sadece düşüncelerini sana geri hatırlatmak zevkli oluyor. 😅 bu arada en fazla ne kadar kısa giyinirsin erkeklerin gözleri bayram etsin diye?
Maçtan sonra özetleri izlemenin tek seferde anlamamak anlamına geldiğini düşünmen bile yeterince anlayışlı birisi olmadığın izlenimine sokuyor insanı 🥰🫣
🫣🥰 hayır erkeksen sorduğummsorular seni ifrit edecek yönde bilerek soruyorum çünkü kız olmadığını düşünüyorum. O yüzden söylermisin hiç bir erkek seni hayal edip mastürbasyon yaptığını söyledi mi? Bu sana nasıl hissettirir?
Aileden bahseden kişi kadınları küpe takıyır diye köpek gibi gören ve erkeklere etek giydirip tasma takıp dolaştırmak isteyen birisi. Ailen seni böyle görse hoşuna gider mi?
Bana hadsiz derken bile kemdi haddini aştığının bile farkına varamayan birisisin. Açıkcası sapık düşğnceleri olan burada sen değilmisin? Erkeklere etke giydirmek tasma takmak isteyrn bir kadın sadece sapıktır. O yüzden haddimi sorgularken kendi sapıklıklarını da hatırlamalısın. Bunun dışında iç çamaşıroyla ilgili sorumu cevaplandırmadın. Ve bir de erkeklerin seni arzulaması hoşunamgidiyor mu?
Ayrıca sadistlik de bir sapıklık değil mi. Sapıklara it gibi davranacaksınız dediniz ama siz ve sadist olduğunuzu söylediniz. Size de it gibi mi davranmalarını istiyorsunuz? Arzu ettiğiniz bu mu?
Yani giymek istemiyorsa zorlamam ne isterse giyer sonuçda hayata birkez geliyoruz diğer insanlara kulak asıp istemediğimiz bir giyim tarzımdansa istediğimizi giyi istediğimizi yapıp birkere geldiğimiz hayatın tadını çıkarmalıyız bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sirf bu yuzden giymiyorum. siyrilmadan oturulmuyor bazi eteklerle. giyenleri yargiliyorum
Ahh ama kmyü bir görüntü mü neden giymiyorsun ki
kisacik oluyor evet sevmiyorum
Off ama güzel bir görüntü oluyor öyle de. Bacaklarınla barışık değilmisin yoksa
guzel ama baskasi gormek zorunda degil. 0rospu degilim
Ahh öyle düşünme ama görsellik ayrı bir zevktir.
insanlardan igreniyorum onlara servis edecek degilim
Ahh servis etmek mi neden kulağa çılgınca geldi bu fikir 🫣🥰
etekmi ggiymsin
bazen çok rahatsız ediyor kadınlar açısından erkekler içinde aynı
eteği sana giydirir dolaştırırım sokakta
Öyle köle fantazim yok canım. Muhtemelen sende böyle bir erkekden haz almazsın.
Ayrıca yorumunla tarzın hiç örtüşmüyor. Gerçekten çekici güzel ve enerjik bir kadına benziyorsun. Bana kızdığınniçin böyle bir yorum yapmanı anlıyorum ama gerçek sen değilsin bu yorumdaki
ama ben sadistim işim sizin gibi mal sapık erkekleri aşağılamak kullanmak
sen öyle san
Aha hayır sadist bir tavrın yok digerçekten. Ve eğer öyleysen de bu seni sapık erkeklerden aşağılık erkeklerden daha sapık birisi yapmaz mı? Yani o halde neden bunu yapasın ki sen sapık o sapık anlaşır gidersiniz 🫣🥰😅
o ayrı benimki şiddette meyil
Hayal gücün geniş sanırom belli ve nedir bu erkek düşmanlığı
hayal gücü mü djfjdkdkdk
beni tanımadığın belli
Tanışalım
yakında tanırsın
Yani bahsettiin gibi bana iznim olmadan sadistçe etek giydirip dışardamı dolaştıracaksın?
tasma da takarız
illa istiyorsan küpe de takarız aşılı diye
Küpeyü erkeklere yakıştıran biriyimdir. Gerçekten tarz modeller var ve tasma olayı da kadınlarda da erkeklerde de oldukça davetkar duruyor. Jartiyer giymeyi severmisin?
küpe takan erkek mi olur lan kız gibi
küpe köpeğe takılır
Hayır öyşe düşünme çünkü kadınlar zaten küğe takıyorlar. Sen böyle söyleyerek tüm kadınları hayvann yerine koymamalısın. Kendşnle çelişmemelisin 🫣🥰 beni tersleyeceksin diye rezil etme kendini
küpeyi kadın ve köpekler takar zaten bunu yorumumda da söyledim ama sanırım anlaman yavaş
köpek olduğunuzu kabullenmek zor geldi sanırım
çok boş yapıyorsun
Yorumumu neden kaldırdınız bilmiyorum ama konuşmalarınızla kadınlara hakeret ediyorsunuz ve kadınları küçük düşürüyorsunuz bu hoş bir davranış değil
niye sen önüne gelen kıza yavşayınca sıkıntı olmuyor
manipüle yapma boşuna
saçma sapan algı yönetimin düşük zekalarda işe yarar sadece
Ooo neler de biliyormuşsun sen 🥰 ama küpe takan kadınlara köpek muamelesi yapan sensin ben değil. Kendi türüne karşı bu kadar saygısızca davranmanı beklemezdim.
kadın küpe takabilir kendini kadınla kıyaslaman saçma sen kadın mısın köpek misin
kadınla erkek bir değildir
Ama az önce kadınlara köpek diyordun hiç hoş değil şimdi geri vites mi yapıyorsun.
takılı plak gibi laflarını tekrarlayınca sonuç değişmiyor
yazılanlar ortada anlama sorunun varsa ben napıyım
zaten bi şeyi tek seferde anlasaydınız maçtan sonra özetini izlemezdiniz
Değişmiyor evet sadece düşüncelerini sana geri hatırlatmak zevkli oluyor. 😅 bu arada en fazla ne kadar kısa giyinirsin erkeklerin gözleri bayram etsin diye?
kendi kafanda düşünce kurma boşuna sen şizofren değil miydin zaten normal senin için
eteği gtne sokarım senin
Maçtan sonra özetleri izlemenin tek seferde anlamamak anlamına geldiğini düşünmen bile yeterince anlayışlı birisi olmadığın izlenimine sokuyor insanı 🥰🫣
niye senin için farklı bi anlamı öı vardı dnfkfk
işte zeka olmayınca tek yönlü bakıyor
Erkekler bacaklarına baktıklarında içlerinden ne geçiriyorlardır sence? Kendini beğenen birimisin bu konuda? Merak ettim
konu bulmakta zayıf birisin etrafındakileri sıkıntıdan uyutmakta iyi olmalısın
🫣🥰 hayır erkeksen sorduğummsorular seni ifrit edecek yönde bilerek soruyorum çünkü kız olmadığını düşünüyorum. O yüzden söylermisin hiç bir erkek seni hayal edip mastürbasyon yaptığını söyledi mi? Bu sana nasıl hissettirir?
yalan konusunda bile berbatsın kendini böyle mi aklamaya çalışıyorsun yazıkkkk
ailenin senin gibi bi evlada sahip olması çok üzücü ailenin utanç kaynağı olmak nasıl bi duygu
Aileden bahseden kişi kadınları küpe takıyır diye köpek gibi gören ve erkeklere etek giydirip tasma takıp dolaştırmak isteyen birisi. Ailen seni böyle görse hoşuna gider mi?
kadın küpe takabilir kendini kadınla kıyaslaman saçma sen kadın mısın köpek misin.
emin ol ki gidiyor ve sizin hak ettiğiniz değer bu
sen beni yargılama cürretine sahip değilsin
sapık hadsiz
kız kardeşine de yavşayan oluyor mu böyle umarım kardeşin yoktur senden sonra çocuk düşünmemişlerdir herhalde
Bana hadsiz derken bile kemdi haddini aştığının bile farkına varamayan birisisin. Açıkcası sapık düşğnceleri olan burada sen değilmisin? Erkeklere etke giydirmek tasma takmak isteyrn bir kadın sadece sapıktır. O yüzden haddimi sorgularken kendi sapıklıklarını da hatırlamalısın. Bunun dışında iç çamaşıroyla ilgili sorumu cevaplandırmadın. Ve bir de erkeklerin seni arzulaması hoşunamgidiyor mu?
sapık olana it gibi davranıcaksın kural budur hem benim karakterim böyle sana ne ki sen kendini benle bir mi tutuyorsun !!!
sizin gibi aşağılık varlıklara hak ettiği gibi davranıyoruz diye suç bizde olmuyor
manipüle taktiklerini bana sökmez daha önce de dedim
hiç laftan anlayan bi halin yok etrafındadakiler peygamber galiba
hâlâ dersini almıyorsun
bu zeka kimden geçmiş pardon zaten yok ki nasıl geçsin
Sadist olduğunu söyşeyen sensin bu da seni de sapık yapmıyor mu? Neden insanların sana it gibi davranmasını isteyesin ki?
ooo san gaymişsin ya
erkeğe bile yavşamış sapık
gayleri alalım pistten ama
sadistikle sapıklığı bile ayıramauan bi zavallısın hayatın her anında başarısız olmak nasıl bişi
kelimelerin anlamlarını bile anlamakta zorlanıyorsun seni bi hastaneye yatırıp batırmak lazım beynin nasıl çalışıyor diye
🥰 çok tatlısın ama yine de insanlara sapık diyip kendi sapıklıklarını normalmiş gibi görmen doğrummu sence?
hak edene hak ettiğini vermek sapıklık olmuyor kadınla erkek bir değil kim dedi sana bu yalanları söyle hemen
Ama kadınları sırf küpe taktıkları için köpek gibi gördüğünü söyleyen sensin yukarda yorumlarında öyle yazdın.
yalan mı öylesiniz
küpe takan erkek mi olur kadın gibi
tabi ameliyatla kadın olduysanız bilemicem
Bir kadın olarak neden kadınları köpek gibi görüyorsunız ki bu bana saçama geldi.
var mı lan yoksa içinizde öyle
travesti misin yoksa sende
travestilere bırak erkek muamelesini yaratık muamelesi zor görür
Ayrıca sadistlik de bir sapıklık değil mi. Sapıklara it gibi davranacaksınız dediniz ama siz ve sadist olduğunuzu söylediniz. Size de it gibi mi davranmalarını istiyorsunuz? Arzu ettiğiniz bu mu?
hak edene hak ettiğini vermek sapıklık olmuyor kadınla erkek bir değil kim dedi sana bu yalanları.
takılı plak geri döndü sahneye
kopyala yapıştır yapıcam direk
en sevdiğim şey
tarz meselesi
Evet ama merak ediyorum işte
Bence güzel
Giyermisin peki öyle
Pardon giydirirmisin diyecektim
Giydiririm tabiki çok hoş
Merak ettim nasıl giydirmekmisterdinndiye
Yani giymek istemiyorsa zorlamam ne isterse giyer sonuçda hayata birkez geliyoruz diğer insanlara kulak asıp istemediğimiz bir giyim tarzımdansa istediğimizi giyi istediğimizi yapıp birkere geldiğimiz hayatın tadını çıkarmalıyız bence
Oturunca sıyrılan bacak bence doğal ve güzel gözüküyor
Evet katılıyorum sana
Sen giyiyormusun ve giyince sıyrılıyormu
Ben erkeğim giymem öyle şeyler
Ha pardon kız sandım