Spor Sizce bacak inceltir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Günde tek bacağa 25 dakika bu aletle masaj uygulamak sizce bacağı inceltir mi? Sizce bacak inceltir mi? Cevapla Uygulama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. İşe yaramaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Onun yerine spor yapmaya ne dersin.. 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Sporda yapıyorum zaten Cevap sahibi 1 yıl Boş verin böyle şeyleri he masaj niyetine yapıyorsan yap ama yok inceltmeymis falan bunları geç ya bu amaçla yapmayın yani Soran 1 yıl Sıkılaştırmaz mı Cevap sahibi 1 yıl yok Cevap sahibi 1 yıl komple bacagina mi yapiyon bundan Soran 1 yıl Evet ve kol Cevap sahibi 1 yıl knk bu seyi komple bacagina nasil geciriyon yukarisi kalinlasmiyor mu bacagin bu alet bu kadar aciliyor mu etrafini saracak kadar Soran 1 yıl Evet açılıyor Cevap sahibi 1 yıl bu masaj ya. Bacagin nasil ki inceltmeye calisiyon acaba Soran 1 yıl kan dolaşımını hızlandırıyormuş öyle etki ediyor diyorlar Cevap sahibi 1 yıl ya kan dolasimi yapiyordur da incelme nasil olacakmis Soran 1 yıl valla bilmiyorum kullananlar oluyor diyor ben de sporla destekleyeceğim Cevap sahibi 1 yıl yani kullabilirsin tabi sporla beraber ama sadece buna guvenip bunu bacagina yapip incelmesini bekleme derim.. Soran 1 yıl yok ben 2 günde bir 1 saat eliptik yapıyorum yatmadan yağ yakıcı jelle bunu deneyeceğim Cevap sahibi 1 yıl bacagin ne kadar kalin ki
egeunalann Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 yıl Kalın bacaklı mısınn 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla egeunalann 1 yıl Bal olsaymışsınm :d Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İşe yaramaz
Bu ne saçma bir şey ki
Onun yerine spor yapmaya ne dersin..
Sporda yapıyorum zaten
Boş verin böyle şeyleri he masaj niyetine yapıyorsan yap ama yok inceltmeymis falan bunları geç ya bu amaçla yapmayın yani
Sıkılaştırmaz mı
yok
komple bacagina mi yapiyon bundan
Evet ve kol
knk bu seyi komple bacagina nasil geciriyon yukarisi kalinlasmiyor mu bacagin bu alet bu kadar aciliyor mu etrafini saracak kadar
Evet açılıyor
bu masaj ya. Bacagin nasil ki inceltmeye calisiyon acaba
kan dolaşımını hızlandırıyormuş öyle etki ediyor diyorlar
ya kan dolasimi yapiyordur da incelme nasil olacakmis
valla bilmiyorum kullananlar oluyor diyor ben de sporla destekleyeceğim
yani kullabilirsin tabi sporla beraber ama sadece buna guvenip bunu bacagina yapip incelmesini bekleme derim..
yok ben 2 günde bir 1 saat eliptik yapıyorum yatmadan yağ yakıcı jelle bunu deneyeceğim
bacagin ne kadar kalin ki
Incelir ama o bacak seninse gerek yok
Bu bacak zaten ince nerdeyse benim kolum kadar
Hayir
Sanmıyorum
İncelmez
Kalın bacaklı mısınn
Evet
Bal olsaymışsınm :d