Moda & Stil Çıplaklık moda olsaydı ve sadece aksesuar ile vücudunu kapatma şansın olsaydı hangi aksesuarları kullanırdın? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Olmaz inşallah yine de.Pullu vücut #EdaModaStil 👠👗 Güncellemeler+1 yıl Güncel soru Çıplaklık moda olsaydı ve sadece aksesuar ile vücudunu kapatma şansın olsaydı hangi aksesuarları kullanırdın? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yapay çiçeklerden kendime şort ve crop yapardım 😅 3 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yapay olsun bence de çiçekler canlı olursa üzerinde solar 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yes 😅 aynı şekilde düşündüm Yorumla Edameda06 +1 yıl 😆🌸🌺 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 🌸🌸🌸 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çuval giysem aksesuar sayılır mı 3 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl O giysi sayılır olmaz 😂 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 437 cevap paylaştı. Çıplaklık moda olsaydı eğer öyle bir durumda kimse aksesuar tskmazdı dal dşak gezerdi ama ben genede yaprak secerdim 🤣 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️ Felaket jsjsj Yorumla Tuğberk_Bey +1 yıl Aynen felaket fghjjj Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir tane yaprak sarar elime bir adet mızrak alıp mamut avlarım Hayriye Hanım 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Snjsjjs Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Büyük bi nazar boncuğu olurdu herhalde her yeri kapatacak. Bu nasıl bi trend senaryosu 🤦♀️😂 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çok yaratıcıyım dimi sjsjj Yorumla Menethil +1 yıl Evet. Fazlasıyla 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Herkes çıplakken ben giyinirdim, farklı olan nadir kişilerden olmak modaya uymaktan kat kat daha cazip gelirdi 😂 3 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. kolye kullanmak isterdim. yapıştırıcı ile yapıştırırdım 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Birer kara incir yaprağı xd sonrası tepeden aşağıya dövme 1 0 Yorumla
AmanAliBeeey Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Oldu don yerine yaprak sarması yaptığımız yapraklardan şort yapalım 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Meme ucuna kalpli bir şeyler takardım. 2 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fazla seksi olurdu :d Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Seksi olmayı severim. Yorumla Edameda06 +1 yıl 🔥 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saat ve bileklik olabilir 😂 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kollarına bir şey takman çok elzem o durumda 🤣🤣 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl E çıplaklık niye moda oluyor o zaman 😂🤷♂️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Öyle uydurdum ya varsayım 😂 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. İncir yaprağı şeklinde aksesuar 3 1 Yorumla aysekaptan +1 yıl @İzmirliPrenses00 fistigimla ayni fikirdeymisiz ve öpücükler tatlı fistigima 😘💜 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aman sana aksesuar yetmezdi ☺️☺️ 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sensin kilolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O anlamda demedim biliyon Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne anlamda dedin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kalsin Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤨🤨 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Moda & Stil konusunda 313 cevap paylaştı. Yaşamazdım herhalde dhjsbsk 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dövme olurdu ya en iyi aksesuarım✅💚 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 465 cevap paylaştı. Klasikten şaşmayıp yaprak seçerim :D 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 956 cevap paylaştı. İnsanların sağlığı açısından bu olmamalı 😂 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Büyük bi asma yaprağına ihtiyaç olabilir 😂 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Moda & Stil konusunda 415 cevap paylaştı. Öyle moda olmaz olsun 🤣🤣 1 0 Yorumla
daktırmaktırr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Modaya uymazdım tabii ki kddjdjnd 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Deniz kabuğu 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye o kadar küçük :d Yorumla ᖇaskolnikov +1 yıl Güzel bir bileklik olur :d Yorumla Edameda06 +1 yıl Deniz kabuğundan güzel bileklik olur da vücudunun neresine takacaksın sonuçta o durumda önemli olan vücudunu kapatabilmek 😂 Yorumla ᖇaskolnikov +1 yıl Duvarlara asılan iki tane saat iş görür :D Yorumla Edameda06 +1 yıl O oldu bak 🤣 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. kapatma şansım yıok :D 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 614 cevap paylaştı. Yaprakla 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Incir yapragı 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel olurdu 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Yok artık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yapay çiçeklerden kendime şort ve crop yapardım 😅
Yapay olsun bence de çiçekler canlı olursa üzerinde solar 😂
Yes 😅 aynı şekilde düşündüm
😆🌸🌺
🌸🌸🌸
Çuval giysem aksesuar sayılır mı
O giysi sayılır olmaz 😂
Çıplaklık moda olsaydı eğer öyle bir durumda kimse aksesuar tskmazdı dal dşak gezerdi ama ben genede yaprak secerdim 🤣
🤦♀️ Felaket jsjsj
Aynen felaket fghjjj
Bir tane yaprak sarar elime bir adet mızrak alıp mamut avlarım Hayriye Hanım
Snjsjjs
Büyük bi nazar boncuğu olurdu herhalde her yeri kapatacak. Bu nasıl bi trend senaryosu 🤦♀️😂
Çok yaratıcıyım dimi sjsjj
Evet. Fazlasıyla 😂😂
🤣 🤣
Herkes çıplakken ben giyinirdim, farklı olan nadir kişilerden olmak modaya uymaktan kat kat daha cazip gelirdi 😂
kolye kullanmak isterdim. yapıştırıcı ile yapıştırırdım
Birer kara incir yaprağı xd sonrası tepeden aşağıya dövme
Oldu don yerine yaprak sarması yaptığımız yapraklardan şort yapalım
Meme ucuna kalpli bir şeyler takardım.
Fazla seksi olurdu :d
Seksi olmayı severim.
🔥
Saat ve bileklik olabilir 😂
Kollarına bir şey takman çok elzem o durumda 🤣🤣
E çıplaklık niye moda oluyor o zaman 😂🤷♂️
Öyle uydurdum ya varsayım 😂
İncir yaprağı şeklinde aksesuar
@İzmirliPrenses00 fistigimla ayni fikirdeymisiz ve öpücükler tatlı fistigima 😘💜
Aman sana aksesuar yetmezdi ☺️☺️
Sensin kilolu
O anlamda demedim biliyon
Ne anlamda dedin?
Bende kalsin
🤨🤨
Peki olsaydı uyar mıydın
Hayır
Bir meyve kabuğu tercih ederdim
Yaşamazdım herhalde dhjsbsk
Dövme olurdu ya en iyi aksesuarım✅💚
Kağıtla dolanırdım 😂
Klasikten şaşmayıp yaprak seçerim :D
İnsanların sağlığı açısından bu olmamalı 😂
Muz parçacıkları 😅😜😂
Büyük bi asma yaprağına ihtiyaç olabilir 😂
Öyle moda olmaz olsun 🤣🤣
Modaya uymazdım tabii ki kddjdjnd
Milyonlarca minik parça kumaş
Deniz kabuğu
Niye o kadar küçük :d
Güzel bir bileklik olur :d
Deniz kabuğundan güzel bileklik olur da vücudunun neresine takacaksın sonuçta o durumda önemli olan vücudunu kapatabilmek 😂
Duvarlara asılan iki tane saat iş görür :D
O oldu bak 🤣
İmm sanırım yaprak
kapatma şansım yıok :D
Konfeti parçalarıyla kapatırdım
Zırh
Modayla isim olmuyor.
Yaprakla
Uymazdım
Incir yapragı
Güzel olurdu
Yaprak olabilir..