Moda & Stil Yorgan giymek moda olsaydı giyer miydiniz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 87 Yapay Zekaya Sor Kat kat yorgan modası hakkında ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Mersi Yorgan giymek moda olsaydı giyer miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok üşürsem moda olmasa da giyerim 😃 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hayır giymezdim nefes alamam bunda 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır yorgan değilde ben peluş battaniye giyerdim ama 😂 çok hoşuma gidiyor pufuduk pufuduk sarılır sarmalanirdım çıkardım 😂 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kışın dışarı çıkarken lahana gibi oluyorum. Yorgandan kaban yapsalar da giysek 😅 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yorgan kalınlığında miflonlu içi dolgulu kapitone desenli bir sürü model var zaten 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görseller şaka gibi 😀 hayır giyinmem şal bile almaya üşeniyorum 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı. Severek zaten moda olmasada giyiyorum bahçede falan iyi gidiyor 0 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır, kendi fikrim ve tarzım var. Moda adı altında saçmasapan giyinemem toplum içinde. 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cok üşüyen bir insanim moda degilken de yorgan değil Allah ne verdiyse giyiniyorum 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Giydiğim zaman yadırganmayacağımdan emin olmalıyım anca öyle giyerim 😂 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Türk kadınının depreyondaki ve evde üşürken ki hali. 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 383 cevap paylaştı. moda zenginlerin sıkıntıdan yarattıkları 1akımdır 2 metre kumaşa onbinler veremem 0 0 Yorumla
gizemli_herif Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl görseldekiler bi tek yorgan değil yastıları da giymiş asffdghf 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Hayır giymezdim. Moda olsa dâhi beğenmediğim ürünleri, sırf moda diye tercih ettiğim hiç olmadı.🦋 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Giymezdim ben mont bile kar yağmadan giyemiyorum o kadar sevmem ki yorganı :D 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı. Bazen kendimi zor taşıyorum, yorgan ile yere yığılırım herhalde. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kokoreç gibi olmuşlar. Hayatta giymezdim. Daral gelirdi bana. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ankaranın soğuğunda lazım oluyor mu bazen :d 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Oluyor * Yorumla
Yüsraacim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bir sey yapmak icin birilerini dinlemiyorum. Moda nedir ya kimene ne giyersem giyerim. 0 0 Yorumla
merdumgırızz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Evet özellikle sabah erken kalktığımda yararlı olurdu 0 0 Yorumla
Kupaprensesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Modaya pek uymam vücuduma fiziğime ne yakişiyorsa onu tercih ediyorum böyle daha güzel görünüyor 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bu tarz moda olursa kışın kimse üşümez :D 0 0 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda denilen şey saçmalık oldu iyice😄 0 0 Yorumla
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Kış aylarında kurtarıcı olurdu giyerdim 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Ben net giyerdim 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Çok komik duruyo ahahwhhsd giymezdim 0 0 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Boyum yorganla aynı ben ölürüm içinde 0 0 Yorumla
Çilekli_kekk Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok iyiymiş ben de istiyorum 😄 0 1 Yorumla Çilekli_kekk +1 yıl Yataktan kalkmakta zorlanmayacağım sjdj Yorumla
sinemilkay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Olabilir ama bir tane yorganı zor taşırım. 0 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Böyle bir şey giyersem hareket edemem 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Bu ne ya😂😂 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı. Hayır giymezdim 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Çok üşürsem moda olmasa da giyerim 😃
Hayır giymezdim nefes alamam bunda
Hayır yorgan değilde ben peluş battaniye giyerdim ama 😂 çok hoşuma gidiyor pufuduk pufuduk sarılır sarmalanirdım çıkardım 😂
Kışın dışarı çıkarken lahana gibi oluyorum. Yorgandan kaban yapsalar da giysek 😅
Yorgan kalınlığında miflonlu içi dolgulu kapitone desenli bir sürü model var zaten
Görseller şaka gibi 😀 hayır giyinmem şal bile almaya üşeniyorum
Severek zaten moda olmasada giyiyorum bahçede falan iyi gidiyor
Hayır, kendi fikrim ve tarzım var. Moda adı altında saçmasapan giyinemem toplum içinde.
Cok üşüyen bir insanim moda degilken de yorgan değil Allah ne verdiyse giyiniyorum
Giydiğim zaman yadırganmayacağımdan emin olmalıyım anca öyle giyerim 😂
Türk kadınının depreyondaki ve evde üşürken ki hali.
moda zenginlerin sıkıntıdan yarattıkları 1akımdır 2 metre kumaşa onbinler veremem
görseldekiler bi tek yorgan değil yastıları da giymiş asffdghf
Ay hayır tabikide ahaha
Hayır giymezdim. Moda olsa dâhi beğenmediğim ürünleri, sırf moda diye tercih ettiğim hiç olmadı.🦋
Giymezdim ben mont bile kar yağmadan giyemiyorum o kadar sevmem ki yorganı :D
Bazen kendimi zor taşıyorum, yorgan ile yere yığılırım herhalde.
Kokoreç gibi olmuşlar. Hayatta giymezdim. Daral gelirdi bana.
Ankaranın soğuğunda lazım oluyor mu bazen :d
Oluyor *
Bir sey yapmak icin birilerini dinlemiyorum. Moda nedir ya kimene ne giyersem giyerim.
Evet özellikle sabah erken kalktığımda yararlı olurdu
Modaya pek uymam vücuduma fiziğime ne yakişiyorsa onu tercih ediyorum böyle daha güzel görünüyor
Batdaniye yiyorduk bir ara
bu tarz moda olursa kışın kimse üşümez :D
Moda denilen şey saçmalık oldu iyice😄
Kış aylarında kurtarıcı olurdu giyerdim
Ben net giyerdim
Çok komik duruyo ahahwhhsd giymezdim
Vaktinde yastık giymiştik
Bu ne saçmalık ya
Boyum yorganla aynı ben ölürüm içinde
Hayır, ruhum daralırdı. :)
Sol üstte ki kokoreç gibi olmuş
Yorgan değil battaniye ye kabulum
Bu görseldeki gibi mi hayir
Çok iyiymiş ben de istiyorum 😄
Yataktan kalkmakta zorlanmayacağım sjdj
Moda umrumda diil kapitalizme karsiyimmm
Olabilir ama bir tane yorganı zor taşırım.
İşte kışın aradığım şey, sonunda))
Hayır moda umrumda değil.
İyice şeyi çıktı modanında
Her köşeye kendimi atardım sjdjd
Panduf gıtmek moda olsun ya
Böyle bir şey giyersem hareket edemem
aa yürüyen israf
Hahaha ne komik durmuş, giymezdim.
Muazzam
Kötü
Asla
Bu ne ya😂😂