Moda & Stil Bu kombin nasıl sizce, bayram için? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Fotoğraf bana ait değil sadece kombini sordum saçma sapan yorum yapmayın Bu kombin nasıl sizce, bayram için? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence güzel kombin 0 0 Yorumla
visnesuyuiciyom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl cok seker olursun altina da beyaz ya da seffaf topuklu giy💗💗 2 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl 14 Şubat gibi bayramlara daha uygun olur bence :D 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ahahsh soru trolldü ztn öylesine sordum Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Etkileşim alır ama milletin aklı hep aynı yerde :D Yorumla
sedabykks Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok tatlı olmuşsun biraz daha sportif yapmak istiyorsan beyaz desenli külotlu çoraplardan giyim altına sportif bir ayakkabı ile şahane bir kombini tamamlayabilirsin diye düşünüyorum 1 1 Yorumla corapci4242 +1 yıl Penti poem gelin külotlu çorabı o güzel olur bencede Yorumla
HazardGoose Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok güzel bu kombin. Saçın bir de dalgalı oldu mu, bir de beyaz spor ayakkabı oldumu, daha güzel olur gibi <3 0 0 Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl O croptan bende var çok güzel ya ama etekle olmamış gibi 0 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Altına beyaz veya siyah belden kumaş pantolon nasıl olur sizce Yorumla __cmre +1 yıl Siyah belki olabilir ben gri giymiştim yüksek bel beyaz çizgili ki bence güzel olmuştu ya da kot etek de olabilir öyle de bir kombinim var da kwhejeje Yorumla
rain3zqw Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Altına da beyaz ipli bağlamalı hafif topuklu ayakkabılar mukemmell olurr 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Guzel, etek harika yakismis. sende guzelsin 0 0 Yorumla
cikolatatutkulu Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Etek değilde altına başka bir şey giysen daha güzel olur gibi 0 1 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ayn haklısınız teşekkür ederim Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bayram için değil. Ama başka bir iş içn güzel kombin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben böyle bi kombin giysem ailem evlatlıktan reddedip beni memleket dışına sürerler 1 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Ahahsh soru trolldü ztn öylesine sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haa tamam bende gerçekten sensin sandım ahahshsj Yorumla
Ananas003 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bu şekilde bayram ziyaretine gidersen şeker veren çok olur 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl beli açık tüm kombinler çok çirkin. 0 4 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Belini kapatsak nasıl olur Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl nerede giyeceğine göre değişir ama etek danscı kızların eteğine benziyor Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Hmm anladım yüksek bel kumaş pantolon daha iyi olur gibi Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl düşük ve yüksek bel yerine normal bel kumaş pantolon bayram için çok daha güzel kombin olur Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok be komple beyaz olmamış 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,2b cevap paylaştı. Daha farklı şeyler olabilir 0 0 Yorumla
hebelehübelehüpd Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Olmamış ya yıl 2015 gibi olmuş 0 2 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Öyle mi diyorsunuz? Peki siyah rengi olsa Yorumla hebelehübelehüpd +1 yıl Yok yok yine olmaz ya başka şeyler denemek lazım Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 386 cevap paylaştı. Guzel bayagi çekici olmuşsun 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 998 cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güzel. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bence güzel kombin
cok seker olursun altina da beyaz ya da seffaf topuklu giy💗💗
Teşekkür ederim
14 Şubat gibi bayramlara daha uygun olur bence :D
Ahahsh soru trolldü ztn öylesine sordum
Etkileşim alır ama milletin aklı hep aynı yerde :D
Çok tatlı olmuşsun biraz daha sportif yapmak istiyorsan beyaz desenli külotlu çoraplardan giyim altına sportif bir ayakkabı ile şahane bir kombini tamamlayabilirsin diye düşünüyorum
Penti poem gelin külotlu çorabı o güzel olur bencede
Çok güzel bu kombin. Saçın bir de dalgalı oldu mu, bir de beyaz spor ayakkabı oldumu, daha güzel olur gibi <3
O croptan bende var çok güzel ya ama etekle olmamış gibi
Altına beyaz veya siyah belden kumaş pantolon nasıl olur sizce
Siyah belki olabilir ben gri giymiştim yüksek bel beyaz çizgili ki bence güzel olmuştu ya da kot etek de olabilir öyle de bir kombinim var da kwhejeje
Altına da beyaz ipli bağlamalı hafif topuklu ayakkabılar mukemmell olurr
Guzel, etek harika yakismis. sende guzelsin
Etek değilde altına başka bir şey giysen daha güzel olur gibi
Ayn haklısınız teşekkür ederim
Bayram için değil. Ama başka bir iş içn güzel kombin
Eh işte iyi gibi
Ben böyle bi kombin giysem ailem evlatlıktan reddedip beni memleket dışına sürerler
Ahahsh soru trolldü ztn öylesine sordum
Haa tamam bende gerçekten sensin sandım ahahshsj
Bu şekilde bayram ziyaretine gidersen şeker veren çok olur
beli açık tüm kombinler çok çirkin.
Belini kapatsak nasıl olur
nerede giyeceğine göre değişir ama etek danscı kızların eteğine benziyor
Hmm anladım yüksek bel kumaş pantolon daha iyi olur gibi
düşük ve yüksek bel yerine normal bel kumaş pantolon bayram için çok daha güzel kombin olur
Eteği sevmedim
Yok be komple beyaz olmamış
Vay vay bu ne şıklık böyle
Daha farklı şeyler olabilir
Fazla açık üstelik bayram icin?
Olmamış ya yıl 2015 gibi olmuş
Öyle mi diyorsunuz? Peki siyah rengi olsa
Yok yok yine olmaz ya başka şeyler denemek lazım
Guzel bayagi çekici olmuşsun
Fıstık gibisin ama kombin olmamış
Harikas çekici
Güzel