Moda & Stil Bu kombin bayram için güzel mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sade biliyorum da ben böyle seviyorumFotoğraflar silik iniyor biraz. Gömlek için sıcak diyenler olabilir evet ama burası esiyor Haziran'da bile o yüzden ne olursa olsun alıcam Bu kombin bayram için güzel mi? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aynı miav yazılı tsortten ben de vardı ya sportif bence güzel relax takl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sade günlük bir kıyafet tercih edilir Bayram için 0 2 Yorumla gecesxxx +1 yıl Onunki de sade zaten günlük ne var ki ben anlayamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bir şey demedim ki uygun tercih edebilirsiniz diyorum Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. güzel evet 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pahalı bir kombin 0 2 Yorumla gecesxxx +1 yıl Abi mavi tişortünün adidas ayakkabısını çarşı'da pazarda 100 lira çakmaya bulur ama pantolonla gömlek pahalıdır evet Yorumla Bay_Nutella +1 yıl @gecesxxx ben orjinal düşündüm kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynı miav yazılı tsortten ben de vardı ya sportif bence güzel relax takl
Bence gayet güzel
Sade günlük bir kıyafet tercih edilir Bayram için
Onunki de sade zaten günlük ne var ki ben anlayamadım
Ben bir şey demedim ki uygun tercih edebilirsiniz diyorum
güzel evet
Pahalı bir kombin
Abi mavi tişortünün adidas ayakkabısını çarşı'da pazarda 100 lira çakmaya bulur ama pantolonla gömlek pahalıdır evet
@gecesxxx ben orjinal düşündüm kardeşim