Moda & Stil Bayram için nasıl kombin sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 219 Yapay Zekaya Sor Yarın bayram ziyareti için bu kombini yapmayı düşünüyorum nasıl sizce? Bayram için nasıl kombin sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 32,1b cevap paylaştı. Bence güzel bir kombin 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sıradan, günlük. Arkadaşlarla kahve içmeye gidiyor kombini. 1 0 Yorumla
İsmimimneönemivar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gömlek tam etegin bittiği yerde bitseymiş cok tatlo olurmuş böyle bi şi eksik ya siyah ince ten çorap bence kurtarır bi de saçlarını topla çok bogucu olur güzel bi at kuyrugu 1 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl bayramın ağırlığını göremedim daha çok günlük bir kafeye ya da sahile gezemye gidyor gibi arkiler le 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet öylede bir kombin ama hem bahardayız bahara yakışır bir bayram kombini olsun dedim Yorumla 25xburqk +1 yıl dusuncene saygı duyarım güle güle giy iyi bayramlar şimdiden Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler sanada iyi bayramlar Yorumla 25xburqk +1 yıl tesekurker Yorumla
kdr33 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Güzel olmuş. Ama misafirliğe falan gittiginde rahat edemeyebilirsin eğer ki ailen ve gittiklerin çok muhafazakârsa 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yani pek bir şeyi yok günlük sıradan bir kıyafet aman giy gitsin sanki çok önemli sen neyi beğeniyorsan en güzel kombin odur gerisini salla 0 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Normalde zaten beğenmezdim ama bayram için hiç uygun değil yani kusura bakma bence sen bir kaç kombin yap bu hariç oylama yapalım) 0 0 Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Havalar yagmurluymus ekstradan bir kombin daha ayarla ama buda güzel 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Külotlu çorapla olur aslında Yorumla WinchesterD +1 yıl Evet külotlu çorapla da olur. Gömleğin cebide var mı bayram sekerlerini koyarsın 😀 Yorumla Soran +1 yıl Eteğin var Yorumla WinchesterD +1 yıl Eteğe koyulur mu yaa şeklini bozarsin hoş görünmez. Hem dikkat et şeker veren çok olur Yorumla Soran +1 yıl Üstüme ceket giyerim Yorumla WinchesterD +1 yıl O etekle pek ceket olmaz gibi ama uygun bir model varsa bir şey diyemem Yorumla Soran +1 yıl Tam uyacak var hemde Yorumla WinchesterD +1 yıl O zaman güzel iyi bayramlar dilerim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler sanada iyi bayramlar Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Kendin beğendiysen bize ne hacet. Fiziğine güzel olmuş 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bayramda bu olmaz be azcık kısa geldı bana Hayırlı bayramlar 0 0 Yorumla
güçlüyüm83 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Sade ve şık Bacakların son derece biçimli ve güzelMini etek yakışmış 0 0 Yorumla
Nazikbirbeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Sıradan olmuş ama giyinilir mi dersen giyinilir çok abartmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. Bayramlık değil de, arkadaşlarınla date yapıp kahve içmeye giden genç kız kombini değil mi bu? 😅 0 0 Yorumla
nis_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl etegin rengi siyah ya da daha kapali bir renk olsaymis daha guzel durabilirmis ama kotu degil 0 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzel bence zaten önemli olan sizin fikriniz ☺️🌸 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sevgiliyle date kombini gibi olmuş, aile yanında bu kadar mini gereksiz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Etek uzun olmuş bu havalarda daha kısası olabilir aslında ya da tülüm tülüm giyabilirsın üzgünüm ama bizimla deyılsın👎 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl dikkat etmelidin ama birsey merek etim de yeri xegil sormaya 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. Paran mı yoktu geri kalanı için. Para toplayalım da tamamlayalım. 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 767 cevap paylaştı. Üzerindeki gomlek olmamış sadece gayet iyi bir seçim yoksa 0 0 Yorumla
han20 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Fena değil ama fiziğine elbise daha çok yaksiir bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Elbisede olabilir Yorumla han20 +1 yıl Bide elbise dene derim Yorumla Soran +1 yıl Bakarım Yorumla
SevdirenAdaamm Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Seksi çıtır kombinin. Biliyo musun hiç bu boyda etek giyen sevgilim olmadı 😭 iyi bayramlar 0 0 Yorumla
Hepsorusuolankişi Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Pretty girl diyorum başka da bir şey demiyorum bence gayet hoş 0 0 Yorumla
CarlTuni34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bence basit olmus fiziginiz duzgun daha iyi seyler olabilir 0 0 Yorumla
Milanoo_22 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Bayramda nereye gidecegine bagli, cevrene akrabalarina vs... 0 0 Yorumla
emresthis Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Akrabaları baştan cıkartacak ağam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
simdigeldimgidiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl gömleği çıkarırsan çok tatlı 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Üzulme ama gömlek biraz uzun kacmis gibii 0 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Normal bir gün için iyi ama bayram için sıradan 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 675 cevap paylaştı. sert geldi bana biraz, iyi bayramlar 0 0 Yorumla
saltoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl İnsan güzelliğini göstermek istiyor dimi 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Gayet iyi daha ne olsun 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl gömlek mi ney o olmamış onun dışında güzel 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yakismis 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gayet gecerli bir kombim altada spor ayakkabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Bence güzel bir kombin
Sıradan, günlük. Arkadaşlarla kahve içmeye gidiyor kombini.
Gömlek tam etegin bittiği yerde bitseymiş cok tatlo olurmuş böyle bi şi eksik ya siyah ince ten çorap bence kurtarır bi de saçlarını topla çok bogucu olur güzel bi at kuyrugu
bayramın ağırlığını göremedim daha çok günlük bir kafeye ya da sahile gezemye gidyor gibi arkiler le
Evet öylede bir kombin ama hem bahardayız bahara yakışır bir bayram kombini olsun dedim
dusuncene saygı duyarım güle güle giy iyi bayramlar şimdiden
Teşekkürler sanada iyi bayramlar
tesekurker
Güzel olmuş. Ama misafirliğe falan gittiginde rahat edemeyebilirsin eğer ki ailen ve gittiklerin çok muhafazakârsa
Yani pek bir şeyi yok günlük sıradan bir kıyafet aman giy gitsin sanki çok önemli sen neyi beğeniyorsan en güzel kombin odur gerisini salla
Normalde zaten beğenmezdim ama bayram için hiç uygun değil yani kusura bakma bence sen bir kaç kombin yap bu hariç oylama yapalım)
Havalar yagmurluymus ekstradan bir kombin daha ayarla ama buda güzel
Külotlu çorapla olur aslında
Evet külotlu çorapla da olur. Gömleğin cebide var mı bayram sekerlerini koyarsın 😀
Eteğin var
Eteğe koyulur mu yaa şeklini bozarsin hoş görünmez. Hem dikkat et şeker veren çok olur
Üstüme ceket giyerim
O etekle pek ceket olmaz gibi ama uygun bir model varsa bir şey diyemem
Tam uyacak var hemde
O zaman güzel iyi bayramlar dilerim
Teşekkürler sanada iyi bayramlar
Kendin beğendiysen bize ne hacet. Fiziğine güzel olmuş
Bayramda bu olmaz be azcık kısa geldı bana
Hayırlı bayramlar
Sade ve şık
Bacakların son derece biçimli ve güzel
Mini etek yakışmış
Sıradan olmuş ama giyinilir mi dersen giyinilir çok abartmaya gerek yok
Bayramlık değil de, arkadaşlarınla date yapıp kahve içmeye giden genç kız kombini değil mi bu? 😅
etegin rengi siyah ya da daha kapali bir renk olsaymis daha guzel durabilirmis ama kotu degil
Güzel bence zaten önemli olan sizin fikriniz ☺️🌸
Sevgiliyle date kombini gibi olmuş, aile yanında bu kadar mini gereksiz.
Etek uzun olmuş bu havalarda daha kısası olabilir aslında ya da tülüm tülüm giyabilirsın üzgünüm ama bizimla deyılsın👎
dikkat etmelidin ama birsey merek etim de yeri xegil sormaya
Paran mı yoktu geri kalanı için. Para toplayalım da tamamlayalım.
Kendine yakıştırdığını giy tatlım kaba yorumlara takılma ❤️
Üzerindeki gomlek olmamış sadece gayet iyi bir seçim yoksa
Fena değil ama fiziğine elbise daha çok yaksiir bence
Elbisede olabilir
Bide elbise dene derim
Bakarım
Seksi çıtır kombinin. Biliyo musun hiç bu boyda etek giyen sevgilim olmadı 😭 iyi bayramlar
Pretty girl diyorum başka da bir şey demiyorum bence gayet hoş
Bence basit olmus fiziginiz duzgun daha iyi seyler olabilir
Bayramda nereye gidecegine bagli, cevrene akrabalarina vs...
Kısa, olmamış.
Akrabaları baştan cıkartacak ağam
😅
Güzel ama biraz fazla gündelik sanki.
Allah akıl fikir versin
Güzel, boy kilo kaç
Akrabalarım bunu beğenmedi 😅😅😅
Güzelmiş bence bunu giyin.
gömleği çıkarırsan çok tatlı
Üzulme ama gömlek biraz uzun kacmis gibii
Güzel ve sade, ben beğendim 🌟
İyi de erkeklere dikkat🙂