Dışarı uzun kolluyla çıktım aşırı darlandım. Yazın kavurucu sıcaklarında bile uzun kollu giyiyorlar başlarını sımsıkı örtüyorlar boyunlarini sarıyorlar. Ben saçımı asla toplayamiyorum bile baş ağrısı yapıyor.
Kapalılar iyi dayanıyor ben kafama silah dayasalar yaşayamam öyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bazı şeyler anlatılmaz, onlara senden daha serin geliyor
Nerden biliyorsun sen de mi kapalisin
Sizden kapalıyız en azindan
Beni nerden biliyon sen ayrıca türbanlı misin
Inanarak yapılan hicbir şey zor gelmez. Sandığın gibi pişmiyorlar, gayet rahatlar.
Çoğu eve gidince hemen başörtüyü çıkarıyorlar kafadan demek ki rahatsız ediyor
O ev ortamında rahat olmak istemelerinden kaynaklı. Bu dediğini kışın da yapıyorlar ne yani o zamanda sıcaktan olduğunu mu düşünüyorsun?
Olay yaz kış olayı değil senin de dediğin gibi RAHAT olmama olayı. Kendinizi kandırmayın
Sen yüzüne bir kilo boyayı rahat diye mi sürüyorsun? Bir metre topuklu ayakkabıları ya da orana buran kaçan iç çamaşırlarını rahat diye mi giyiniyorsun? Tabiki hayır, amacın kendini beğendirmek. Senin motivasyonun buyken tesettürlü kadinin motivasyonu da haramdan sakınmak. Yani rahat olmak değil ki senin sandığın ya da inanmak istediğin gibi rahatsız değiller.
Ayrıca sen kendin ne düşünüyorsan onu anlamaya odaklasın galiba. Biraz sığ görüşlü gibisin, aş bunları.
Ben boya sürmüyorum topuklu da giymiyroum çünkü rahat değil😂 ayrıca benim dediğime geldin. Rahat değil ama yapıyoruz diyorsun. ee ben de rahat olmadığından bahsediyordum zaten. Ona katlanabilmek için bir MOTİVASYONA ihtiyaç duyuuyorsan rahat değilsindir. Bu topuklu için de öyle başörtüsü için de 😂
Ben tesettürlü değilim bu bir. Iki bu bir genelleme sen yapmıyor olabilirsin ama birçok kadın yapıyor. Nasıl ki ilk kapandığında rahat hissetmeyen ama sonraki yıllarda alışan hatta evinin icinde bile tam tesettürlü olan kadınlar varsa benim saydıklarımı yapan kadınlar da var. Sen yapmıyorsun ben yapmıyorum ama geneli yapıyor. Ve tekrar söylüyorum tesettürün amacı rahatlık değil. Sen etrafındaki birkaç gence göre yorum yapıyorsun ama tesettür üç beş tane ergenin tavırlarından ibaret değil. Ayrıca iyi ya da kötü her şeyin bir gerekçesi vardır...
Ben soruyu rahatlık üzerine sordum ama sen de gayet rahatlar diye yanıt verdin. Şimdi lafı çevirmeye çalışma.
Sen rahat mılar diye sormadın. Sorunun içeriğine bakarsan yazın kavurucu sıcağında nasıl dayanıyorlar gibi bir şey sordun. Ben de senin sandığın kadar yanmıyorlar, rahatlar dedim.
Sandığım kadar yaniyorlar ama buna katlanıyorlar.
Hayır sandığın kadar yanmıyorlar, dayanılmayacak bir şey yok ortada.
Niye sen kapalı misin 😂 ben denedim gayet de yanıyorlar
Sen denedin, onlar denemiyor inanarak örtünüyor. Değilim ama ailemde de arkadaşlarımda da kapalı çok var
Gayet de zorlanıyorlar abla kasma bu kadar. Kendileri de diyor. Eve gelince ilk başörtüsünü atıyorlar kafadan. Sadece katlaniyorlar bu kadar. Hadi iyi günler
Senin dediğin genelde gençlerin arasında çıkıyor. Aynı gençlerin arasında evinde bile full kapalı olanlar da var. Seni neden derdi alıyor orası da muamma. Kadın rahatsız olabilir ya da rahat olabilir. Sen niye bu kadar dert edindin bunu? Neyse ne.
Onların yangınının yaninda bu sıcaklar hiçbir şey 🤣😂
Cehennem ateşinde yanacağıma, güneşin sıcağında yanarım diyorlar, inanç meselesi
derdi veren dermanıda veriyor ya
Sahi nasıl dayanıyorlar😁
Kolayligini veriyor Allah
İman gücüyle
Katılıyorum sana