Çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar manikürümü yaptırdım ve topuklu ayakkabılarımı aldım bile. Böylece pratik yapmak ve düğün gününe hazır olmak için onlarla yürüyebilirim.
İşte mallık bu kız arkadaşının her dediğini yaparsın sonra o seni terk eder kıza sözünü geçirceksin eğer onun her dediğini yaparsan karı muamelesi görürsün birde istiyorsan gerdekte o seni s*ksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzell
Çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar manikürümü yaptırdım ve topuklu ayakkabılarımı aldım bile. Böylece pratik yapmak ve düğün gününe hazır olmak için onlarla yürüyebilirim.
Tek ihtiyacım olan gelinliği almak.
Güzelmiş
Teşekkür ederim. Tüm bunları seçmemde birçok kadının ve kız arkadaşımın bana yardımcı olduğunu söylemeliyim.
Kız arkadaşım orijinal bir düğün istedi, bu yüzden erkek olsam bile tüm bunları giyecek olan benim.
Düğün günüme hazır olmak için şimdiden topuklu ayakkabılarla yürüme alıştırmaları yapmaya başladım.
@To_BE_Honestt
Tüm bunları taşıyacak olanın bir erkek olduğunun farkında mısınız? 😱
@etdoturk ben resimdekileri beğendim ztn
@To_Be_Honestt
Tamam, bütün bunlar bir kadın için gayet iyi.
Ama o bir erkek ve tüm bunları giyecek olan da o.
Iyiymis
Kız arkadaşım orijinal bir düğün istedi, bu yüzden erkek olsam bile tüm bunları giyecek olan benim.
Düğün günüme hazır olmak için şimdiden topuklu ayakkabılarla yürüme alıştırmaları yapmaya başladım.
Aferin😂
Erkekliğim için utanç verici. Ama kız arkadaşımı memnun etmek için yapıyorum.
Şaka misiniz abi ya
Hayir
Giy o zaman.
Evet, yapacağım.
Şu anda en zor şey topuklu ayakkabılarla yürümek. ama düğün gününe hazır olmak için onlarla yürüme alıştırması yapmam gerekecek.
👍🏻
O artık bir erkek değil.
@erdoturk buna sen karar veremezsin
Sevdiği kadın öyle istiyor
@Dreplyqwert
O bir erkek değil.
@erdoturk sen bir insan değilsin
@Dreplyqwert
Bir erkeğin topuklu ayakkabı ve elbise giymesinin erkekçe olduğunu düşünüyor musunuz?
Ne giydiğinin bir önemi yok
Benim için değişen bir şey olmadı
Sizi siz yapan kıyafet değil hislerdir
Sen aptal bir feministsin.
Ben sevilecek bir şey değilim
Ben nefret edilecek bir şey değilim
Ben bir fikirim
Eğer bir oğlunuz varsa, umarım topuklu ayakkabı ve elbise giyiyordur. 😂
Oğlum yok bunun için gencim
Benim çocuğum istediğini giyer sana sormaz
Kıskanıyor, eminim ki kalbinin derinliklerinde bir kadın olmak istiyor.
Çok mantıklı:)
Kadınlara ya da kadın erkeklere karşı büyük bir nefret besliyor, çünkü kendisinin de aynı şeyi yapabilmesini istiyor. Ama bunu asla kabul etmez.
süper olmuş
Top gay
Kız arkadaşının lafıyla hareket eden karı muamelesi görür hanginiz kız belli değilsiniz
Bu bana söylenecek hoş bir şey değil. Yani benim bir kadın olduğumu mu düşünüyorsun?
E erkek adam topuklu giyermi
Hayır, erkekler topuklu giymez ama ben sırf kız arkadaşımı memnun etmek için giyiyorum.
İşte mallık bu kız arkadaşının her dediğini yaparsın sonra o seni terk eder kıza sözünü geçirceksin eğer onun her dediğini yaparsan karı muamelesi görürsün birde istiyorsan gerdekte o seni s*ksin
Erkeklik unvanını kaybetmiştir. O artık bir kadın.
@erdoturk aynen öyle
İsterse ağlasın, umurumda değil. Bir erkek bunları giymez. Artık kadın olmayı kabullenmek zorunda.
@erdoturk ben mesela evlensem erkeğin sözünü dinlerim beni s*kecek olan o sonuçta demi
Kesinlikle haklısın.
Kadın olduğumu söylemeyi kes, beni ağlatacaksın. 😔