Moda & Stil Düğün için hangisini giyeyim sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor dügün için hangisini giyim sizce? Kırmızı Mavi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Düğün için hangisini giyeyim sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Kırmızı 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Kırmızı olgun duruyor ama mavi çok güzel beğendim. Veya bu tarz bişey de bakabilirsin, zannediyorum ki doğulusun. 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Keşke başka seçenek olsa 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiçmi beğenmedin Yorumla u Shivers +1 yıl Maalesef 😐 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Kınada mavi düğünde kırmızı. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. maviş 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mavi olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kırmızı
Kırmızı olgun duruyor ama mavi çok güzel beğendim. Veya bu tarz bişey de bakabilirsin, zannediyorum ki doğulusun.
Keşke başka seçenek olsa
Hiçmi beğenmedin
Maalesef 😐
Kınada mavi düğünde kırmızı.
2 side ki.. ro işi bence
Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun demişler
Kırmızı maviye nazaran çok hoş
mavı bence sıyahı olsa daha ıyıdı bence
maviş
Kırmızı
Daha iddialı yok mu
Ikiside aynı ama