Moda & Stil Düğüne hangisini giyeyim? cutenigar Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yakında arkadaşımın düğünü var ama 2 elbise arasında kaldım, hangisini giyeyim akıl verin. İkiside çok güzel Düğüne hangisini giyeyim? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı. Fiziğine uygun olanı tercih etmelisin, kalça dışında basen var ise ikiside çok pot verir. bel kalça kıvrımında yok ise hoş durmaz. 1 2 Yorumla cutenigar +1 yıl 2cisi riskli onun için kararslz kaldım Yorumla TatlıBörek +1 yıl Basen var o zaman , ikinci tehlikeli 1 . de daha iyi olur kapatır topuklu ile daha şık ve dikkat çekersin şıklık olarak. Eğer bel kıvrımın var ise 1 daha iyi basenle birlikte Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Yeşil elbisenin başka rengi varsa ona bak derim ben 1 4 Yorumla cutenigar +1 yıl Patlıcan rengi, kırmızı, siyah ve koyu mavi var Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Patlıcan rengini düşünebilirsin bence Yorumla cutenigar +1 yıl Teşekkürler❤ Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Rica ederim 💜 Yorumla
Madnesslzep Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Fazla abes duruyor sanki kendi nikahına gidiyormuş gibi. 1 3 Yorumla cutenigar +1 yıl Aslında haklısın 1 öyle duruyor ama 2 normal Yorumla Madnesslzep +1 yıl 2 olabilir aslında evet Yorumla cutenigar +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi site söyler misin ikincisine bayıldım 1 1 Yorumla cutenigar +1 yıl Trendyol Yorumla
kelamakarizma Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 88% +1 yıl 2. Model tabi eğer vucut resimde ki gibi ise 1 0 Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeşil prensesimsi görünüyor. 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Ilki daha güzel kesimi 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. yeşil ile 1 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Yeşil güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Fiziğine uygun olanı tercih etmelisin, kalça dışında basen var ise ikiside çok pot verir. bel kalça kıvrımında yok ise hoş durmaz.
2cisi riskli onun için kararslz kaldım
Basen var o zaman , ikinci tehlikeli 1 . de daha iyi olur kapatır topuklu ile daha şık ve dikkat çekersin şıklık olarak. Eğer bel kıvrımın var ise 1 daha iyi basenle birlikte
Yeşil elbisenin başka rengi varsa ona bak derim ben
Patlıcan rengi, kırmızı, siyah ve koyu mavi var
Patlıcan rengini düşünebilirsin bence
Teşekkürler❤
Rica ederim 💜
Fazla abes duruyor sanki kendi nikahına gidiyormuş gibi.
Aslında haklısın 1 öyle duruyor ama 2 normal
2 olabilir aslında evet
Teşekkür ederim
Hangi site söyler misin ikincisine bayıldım
Trendyol
2. Model tabi eğer vucut resimde ki gibi ise
yeşili daha hoş geldi gözüme
Yeşil prensesimsi görünüyor.
yeşil olan daha şık 💫💭
Alttaki fiziğin nasıl
Siyah diyorum riske girmeden
Ilki daha güzel kesimi