Bak öncelikle gerçekten dinini güzelce öğren ondan sonra nasıl bir hareket etmelisin öğren doğru bir işte çalışmak istiyorsan önce güzel bir ahlak edin sonra zaten doğru şeyi ve doğru yeri buluyorsun şimdi burada pek söyleyemeyeceğim ama inan bana ben çok mücadele ettim sen tevhidi biliyor musun
Yok o zaman sen manasını bilmiyorsun o iş sadece kapanmakla olmuyor maalesef boş yere kapanma Hakkı öğreneceksen hak şeklinde yaşaman gerekiyor rahatsız olduğun için değil
Yani kadın gerekmedikçe normalde çalışmaz sadece evinde kalır ve kocasıyla vakit geçirir gerçekte edepli bir şekilde böyle olması lazım dinen kadınlar çalışmaz yani
Bak diyorum sana yanlış anlayacaktın ama bu mesajları buradan konuşulmaz bir dünya gereksiz yorum gelecek şimdi sen bence benim yazdıklarımı sil istersen de ekle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çarşaflı görünce aklıma bu geliyor
https://youtu.be/jmO0yogCsX0?feature=sharedHayır ama kendine neden böyle bir kötülük yaptığını anlamıyorum. Sanki kadın olmaktan utanıyormuşsun gibi.
O peçeli cemaatler kadınları baskı wltinda tutmak için taktiriyorlar olayi dini olarak gormuyorum
Dini neden zorlaştırıyosunuz ki?
Din yüzün görünöesini helal kılmış zaten.
Okuz gibi bakiyorlar guzelligime rahatsiz oluyorm
Yuzume * ve fizigime falan bosbol giyinmek ve yuzumu de kapatmak istiyorum o yuzden bakmasinlar diye
Hahahahaha istediğini takmakta özgürsün
+ din yuzunu kapatmayi emretmediyse niye bazi kadinlar kapatiyor emin misin?
Onlar dini zorlaştıran kişiler zaten. Googledan kapanma ayetlerine bak anlarsın zaten
Suriyeliler geldiğinden beri normalleşti. Seni de suriyeli sanarlar.
Ne alakası var yaparsin sen işini yaptıktan sonra onlara neymis
Alırsın. Ülkede ne açığa ne de kapalıya saygı yok maalesef.
Hayır vallahi Allah'ın emri budur sen milleti boş ver bak sana tavsiyelerde verebilirim
Ver kardes ozel falan deme allah icin burdan tz
Yaz
Öncelikle tercih ettiğin işler çok yanlış yaşın kaç o tarz işlerden uzak dur kadınların çalışacağı yerlerde çalışmalısın sadece kadın olmalı
Yok yok
Yasimi neden sordun
Ne tarz isler mesela?
Bak öncelikle gerçekten dinini güzelce öğren ondan sonra nasıl bir hareket etmelisin öğren doğru bir işte çalışmak istiyorsan önce güzel bir ahlak edin sonra zaten doğru şeyi ve doğru yeri buluyorsun şimdi burada pek söyleyemeyeceğim ama inan bana ben çok mücadele ettim sen tevhidi biliyor musun
Her erkekler olsa ne olurki erkeklerle konusurum yine sadece kapanmak istiyorum erkeklerle konusmamak sacma zona yapcak degilm
Terzi ol yaşına sorma sebebim meslek edinebilir misin acaba onu sordum merak ettim
Zina*
Zone ne demek iyi de erkeklerle muhatap olmaman lazım nasıl olacak ki o şimdi
Meslek edinebilirim 20 yasindayim
O Zaman sen yanlış yolda gidersin manası yok ki görsel olarak önemli olan karakterin değişmesi
Niye muatap olmamam lazim olsun
Tamam terzi ol kadın hicap diken terziler yapabilirsin
Veyahut da sadece kadın mağazasında bütün herkesin kadın olduğu kadınların girebildiği bir yerde çalışabilirsin
Kapalilar hep oluyor ben sadece erkeklerin yuzumu ve fizigimi incelemesini sevmiyorum yururken
Ya da illa çalışmak mı istiyorsun sen dininin ne yaptığını biliyor musun önce dinini güzelce öğrendin mi
Okuz gibi bakiyorlar bazilari o yuzden kapanmak istiyorm
Tabiki calismak istiyorum yasak mi calismak dinen
Yok o zaman sen manasını bilmiyorsun o iş sadece kapanmakla olmuyor maalesef boş yere kapanma
Hakkı öğreneceksen hak şeklinde yaşaman gerekiyor rahatsız olduğun için değil
Yani kadın gerekmedikçe normalde çalışmaz sadece evinde kalır ve kocasıyla vakit geçirir gerçekte edepli bir şekilde böyle olması lazım dinen kadınlar çalışmaz yani
Evli ise
Bak diyorum sana yanlış anlayacaktın ama bu mesajları buradan konuşulmaz bir dünya gereksiz yorum gelecek şimdi sen bence benim yazdıklarımı sil istersen de ekle
Senin iyisi benim yorumlarım senin olur mu
Sil kaldır yorumları
Çünkü sen daha tam bilmiyorsun maalesef
Nasıl istiyorsan öyle giyin takarsan güzel olur kaç yaşındasın
Nefes dolu bakışlar ve hakaret için çarşaflı olmana gerek yok kadın olsan yeter
Onlar gözlerinide örtüyor zaten sorun olmaz😂
çok güzel oluyor bence
Tesettür giyim mağazaları
Bence bir kadına yakışan en güzel detay
Erkeklere de yakışır bence
Evlendiğine adama giydir o zaman
Taktın mı evde denedin mi