Merhabalar Herkese 🌸

Kimisi bu konuda çok titizken; kimisi bestiyle ortak giyiniyor
Merhabalar Herkese 🌸

Kimisi bu konuda çok titizken; kimisi bestiyle ortak giyiniyor
İsteyen giysin istediğini ya benim olan arkadaşımındır 😇
Aaaa teşekkür ederim çok 😇
Üniversite zamanı yurttaki kızların bazısı ile paylaşıyordum ama ben hiçbirinden tek kıyafet istemedim. Onlar da bana farklı yardımcı olmuştur. Biri saçımı yapmıştır biri makyaj yapmıştır. Ben, normalde makyaj yapmayı pek bilmezdim üniversite üçüncü sınıfın ikinci dönemine kadar. Sadece kıyafet de değil, takılarımı da paylaştım. Takılara çocukluk zamanımdan beri ilgim vardır. Hatta gidip takı tasarımı mı okusam diye düşünmedim değil ama pek önü açık değil. Bu sebepten vazgeçtim.
Bunlara ek olarak bir tanesi montumun üstüne leş gibi gibi sigara korkarak geri iade etti. Ben, sigara kullanan biri değilim. O yüzden bir irite oldum. İnsan bir o montu vermeden önce yıkatır yani. Sigara kullanmamış olduğumu biliyor. Bir de parfüm kokuları da karışıyordu. Ben, bunu da seven biri olmadığım için uyardım ve onu dinledi ama o sigara kokusu hâlâ burnumda. Neyse... Zaten çok geçmeden eve gelmiştim ve annem montumu ben demeden yıkamış. Belli ki o da fark etmiş. Yani blr tek onda böyle bir sorun yaşadım. Mesela bizim bölümden bir arkadaşa da montumun birini götürdüm, sweatshirtimi götürdüm. Tertemiz kokuyordu. İlk yılki oda arkadaşlarım da kullandı kazaklarımı. Sorun yoktu ama onda böyle bir durum yaşadım.
Aslında arkadaşını uyardıktan sonra bidaha yapmadığına göre çok da problem değil ama senin hassasiyetin varmış. Genel olarak güzel bir paylaşım olmuş arkadaşlarınla aranda.
Sigara kokusu çok kötüydü, çıkmadı günlerce. Diğerleri içmiyordu.
Cevap
28Cevap
Arkadaşım yok. ama olsa da gerekmedikçe paylaşmam tabi ki de. sadece tişörtümü verebilirim. oda geçici bir süre.
Yurtta kalırken çok yapardık kıyafet dışında çok şeyimizi de paylaştık😅 bazen mecbur kalıyorduk bunu yapmaya tiksinme lüksün olmuyordu pek fj
Ben de tiksinmem ekstra pis biri değilse 😁
Aynen ekstra pis ise zaten kendi pisliğimde boğulurum daha iyi shdfg
Benim kıyafetlerim arkadaşlarıma olmuyor büyük geliyor ya da önceden yeğenim alıyordu geri getiriyordu çok büyük diye 🤷🏻♂️
Geri getirene "mağaza mı burası ne bekliyordun" de
snsjejej allahtan getiriyorlar hepsi pahalı ona şükrederim.
Can ciğer kuzu sarması olduğum arkadaşım ile paylaşırım.
Aynısı
Kıyafetlerimi şu yaşıma kadar hiçbir arkadaşıma vermedim. Ben de istemedim. Çünkü o konuda takıntım var. Kişisel eşyalarımı paylaşmayı sevmiyorum.
Evet ama kimseden kıyafet istemem. Kıyafete çok değer vermiyorum. Oyuncak, kalem, defter, sticker benim için kıymetli.
Ben vermedim ama arkdaşmdan ödünç aldğm kiyafetler oldu özel anlar için o süslü ben deyilm o yüzden aldığım oluyo
Gençken yapıyorduk.
O zaman bu kadar kıyafetimiz yoktu hiçbirimizin. Çeşit olsun diye günlük veya haftalık değiştirirdik.
Böyle şeylerin lafını yapmam ama sevdiğim bir kıyafetse mecbur kalmadığım sürece hayır.
Hayır hiç sevmem kıyafetimi başkası giysin istemem.
Hayır genelde bana özel olan şeyleri paylaşmayı çok tercih etmem.
Asla hijyenik bi insanım hijyenik dikkat ederim başkasıyla aynı kıyafet girilmez mikrop
Hiç sevmediğim bir durum kıyafetlerimi kimse ile paylaşmaktan hoşlanmıyorum
Paylaşmayı sevmiyorum. Kıyafetim bana özel birisi giyerse ben bir daha giyemem
Herkes hayır demiş abi bende mi gariplik var ozaman ben en yakın arkadaşımla kıyafetlerimizi değişip giyiniyoruz çok özel kıyafetler değil tabi de (boxer, içlik…) ama hiçte sorun olmuyor
Bana olmayanı veririm
Eğer güzel bi şekilde geri veriyorsa kişisel eşyalar dışında izin veririm
Tabi ki hayır başkasının tenine değen elbiseyi giyinmem
Ablam dışında paylaşmam
Ben titizim Yıkayıp veririm veya aldığımda yıkarım
Hayır en nefret ettiğim şey
Arkadaşla değil de kardeşimle paylaşırım
Hayır paylaşmam
Hayır kıyafetlerimi paylaşmayı sevmiyorum
Arkadaşım olsa ydi evet paylaşırdım
Beden farkı var yoksa paylaşırım
Hayır paylaşmamayı tercih ederim.