Aile & Toplum Kıyafetlerinizi yakın arkadaşlarınıza ödünç veriyor musunuz? sorcierr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çevremde son zamanlarda çok sık görmeye başladım ben vermeyi tercih etmiyorum verdiğimde ise tamamen onun olur veya yeni alırım. Kıyafetlerinizi yakın arkadaşlarınıza ödünç veriyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
6ÜzB6 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Hiiiç sevmem. Kıyafet benim için özel bir şey. Başkasınınkini giymem de giydirmem de. Bencil biri değilim ama bu bence özel. 1 0 Yorumla
Sanamıısorcam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bazen ödünç veriyorum bazen direkt hediye ediyorum. 1 0 Yorumla
umudumsendekaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Hiç öyle huylarım yoktur başkasının giydiğini bir daha giymek istemem oyuzden vermem 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır tabi ki erkekler yakın arkadaşlarına kıyafet vermezler. Arkadaşları çöker ya da araklar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiiiç sevmem. Kıyafet benim için özel bir şey. Başkasınınkini giymem de giydirmem de. Bencil biri değilim ama bu bence özel.
Bazen ödünç veriyorum bazen direkt hediye ediyorum.
Hiç öyle huylarım yoktur başkasının giydiğini bir daha giymek istemem oyuzden vermem
Hayır tabi ki erkekler yakın arkadaşlarına kıyafet vermezler. Arkadaşları çöker ya da araklar.
Direkt hediye ediyorum.
Hayır, versem de geri almam
ödünç vermem köklü veririm
Vermem.
Verdiysem bidaha almam