Kıyafetlerinizi kimseyle paylaşır mısınız arkadaş kardeş ?

Hep mi benim başıma gelir ya ne kadar özel eşyam varsa milletin gözü var. Şimdi de sıra kıyafetlerde. Yıllarca giyerim bir tane ipi bile kopmaz tertemiz durur yeni gibi ama kardeşim iki gün giyer anasını ağlatır. Sinirime gidiyor böyle özel eşyalarımın kullanılmasından güzelce diyorum benim özel eşyalarıma elleme diye adam gitmiş çok sevdiğim polarımı yakmış artık ateş mi yaktılar sigaradan mı bilmem delik teşik. Ve 3 yıl giydiğim ayakkabı aynı şekil tertemiz duruyordu adam bir iki gün giydi yırttı geldi. Parfümlerimi de kullanıyor. Tamam kardeş para istesin para vereyim lafını bile yapmam kardeş arasında sözü bile olmaz hiçbirşeyin ama özel eşyalarıma gelince kabul edemiyorum. Şimdi gördüm ve sinirlendim valla yılllarca tertemiz baktığım elbiseyi adam iki günde yakıyor ya. Ve geçen de yeni aldığım güzel bir kot vardı onu giymiş. He elbisesi yok mu demeyin benden çok kıyafeti var ama dayanmıyor her ay ayakkabı eskidir öyle biri. Ne yapayım döveyim mi la ben bunu laf da anlamıyor. Sizin durumlr nedir peki bu konu hakkında ?
Kıyafetlerinizi kimseyle paylaşır mısınız arkadaş kardeş ?