+1 yılYa bu erkekleri anlamıyorum istisnalar garic hepsi dış görünüşe kızlardan daha cok önem veriyor. Simdide sana gelmis boyu kısa diye sogunur mu diyorlar. Yarın öbürgün oglanla seni yolda görse belkide kendileri dalga geçecek. Kimsey biseyleri kendi secmez özellikle boy onun istegi dışında olan bisey ama sen haklısın bende kendimden uzun bir erkek isterim yanımda uyumlu gorunmek isterim yanında topukluyla gezebilmek isterim. Erkekler nasıl taş gibi hatun isteyice hakli oluyorsa bizde uzun erkek isteriz kimse karisamaz yargilayamazda
1323 Yorumla
Soran+1 yılsagol kanka.
- +1 yıl
Rica ederim kanka takma sen kimseyi
- +1 yıl
177 boyum var sen ne diyon :D
Soran+1 yıl172 bence de kısa
- +1 yıl
Aynen :D boy goreceli bisey 150 kizin yaninda 168 boyundaki adam dev gibi kalır ama herkes kendi denginde kendine yakisan bir erkekle yanyana olmak ister kimsenin zoruna gidicek bir durum yok
- +1 yıl
Valla baba gibi yorum bir alkış buraya...
- +1 yıl
Canımsın :Dd
- +1 yıl
Ama o bir hile :D
Soran+1 yılbişy dicem su adamın nickini etiketlesene sayın hemcinsimn nerde satlyıor evde giyilebileni varsa alalımm :O))
- +1 yıl
Soran+1 yılAllah razı olsun :D etiketlediğin için
- +1 yıl
Ayip ediyon ya :D
Soran+1 yılbiliyozda nerde satılyor..
- +1 yıl
https://m.gittigidiyor.com/urun/134222901
mesela bunlarin aparatlari da var her ayakkabiya takilan - +1 yıl
Boyum 177 hayatimda giydigim topuklu sayısı 3u gecmemistir :D bu konudan muafım :D -5 kisa erkekler sanirim :d
- +1 yıl
Ya estağfurullah bir alıp veremedigim yok :D hepimizin masallahi var :D
- +1 yıl
Kim 68 kim 45 ben anlamadım halen yaa
- +1 yıl
Eig icin tesekkurler :)
En İyi Cevaplar
Hafif bir soguma bnada oluyor. Gercı şu an sevglim var dger erkekler beni ilglendrmez. Ama bende bir zamanlar sogrdım.
02 Yorumla
Soran+1 yılsogurdun tabi..
- +1 yıl
sogumaya bak mutsubishi krigamine serisi klima sanki. cok komik acayip guluyorum. iyiki 1.82 yim yoksa cok soguga maruz kalirdik
Ben kısaltarak bile yazıyorum sen ne diyon ya :D insanların fazla kısa olması , benim de kendimi aşırı uzun hissetmeme neden oluyor. o yüzden de hiç kısa arkadaşım olmadı şimdiye kadar :D
Hem kızlar da kısa. uzunlar hep kapılmış :D topuklu giysinler filan da deme :D koşu ayakkabılarını çok sevdiğim için 190 boyla geziyorum :D onlar topuklu giyse de oran değişmiyor :D ülkemizin genel ortalaması olan 160 boyda bana çok kısa geliyor. ne yapayım ben? Onu söyle sen bide :D00 Yorumla
Uzun boylu olunca insan herşey çözülüyor öyle mi :) Düz görüşler düz mantıklar erkek uzun olacakmışta topuklu giyecekmişte yanında :) Sevgi diye birşey var biliyor musunuz? Yaş, boy, din, dil, ırk hiç bir şey ayırt etmeksizin insanı bulutların üstüne çıkaran bir duygu. Aşk sevgi olduğu zaman geri kalan herşey teferruattır. Son olarak Devedede boy var ama sürüyü eşşek çeker bunuda unutma iş boyda değil :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Şu boy takıntısını anlamıyorum evleneceğiniz kişide boyunu değil karakterine bakın sizi cennete götürecek eş seçin
210 Yorumla
Soran+1 yılevet işte..
Soran+1 yılbenden uzun olsa bend ederim cennete götürür mü bilinmez ki.
- +1 yıl
Ne demek istediğimi anladınmı nasıl birisinle evlenirsen öyle gider boyundan çok kişiliğine namazında niyazındamı senin için ne düşünüyor onları anlamaya çalış ben evleneceğim kadının cennetlik olmasını isterim ki beni cennete götürebilsin bu dünyada yaşıyorsak Allah için yaşıyoruz senin seçeceğin eşde allah yolunda olacak sana cennet kapısını aralasın
Soran+1 yılaynen o cok önemli. benim için ama ona da dikkat ettim zamanla düzelir belki bu dururmum
Soran+1 yılevet sordu.. ama ilk onu sormadı..
bende onu sordum..
+1 yılvaay Adriana Lima hanim sanal alemden sevgili yapmis boyunu sormus simdi tuh ulan kac gundur boşa yazmisuz soooguudum diyor yani Allah sizin elinize dusurmesin. Uzun olunca sana body guar mi olacak guven verecek. Ben babama guvenmem sen elin uzununa hemen guvenme gazozuna ilaci basarlar :))))
212 Yorumla
Soran+1 yılböyle demen hoş olmamıs.
- +1 yıl
1.82 boyumla aci konusurum
Soran+1 yılacı değil anlamadan konusmussun
- +1 yıl
sectigin eig ten benim anlamadan yazdigim belli. hoslanma ihtimalin yok olmus ya zaten iki cumle yazmissin neyianlamiyim
Soran+1 yıldogru.
- +1 yıl
sende gizli yazma kendine cok guveniyorsan bir resmine bakalim seni gorelim olmaz mi
Soran+1 yılresmim yok
- +1 yıl
5 sene once bile desen inardimda simdi sanaldan biriyle tanistin konusuyorsun boyu yetmedi iş olmadi ama resmin yok inanmam koymazsin senin tercihindir anlarim :))
Soran+1 yılfotoğrafm varda koymuyorum
- +1 yıl
demekki varmiş gizli niye sordun bu soruyu kim taniyorki burada birbirini senin boyunu bilen cikmaz bence
Soran+1 yılo yüzden değil ya.. profil fotom yok.
- +1 yıl
neyse artik hayatta herseyin gonlunce olmasi dilegiyle iyi geceler.
+1 yıl1.68 olan insanın sevmeye hakkı yok mu belki 1.86 olan birinden daha zeki?
Ha ben uzun boyluyum :D O zaman bende, benden kısa boylulara bakmamam gerekiyor :)27 Yorumla
Soran+1 yılbakma
- +1 yıl
Bakarım ki ben minyonları da severim öyle takıntılarım yoktur.
Soran+1 yılhıı kesin kesin ben erkeğin minyonunu sevmiyorum
- +1 yıl
Erkeğin minyonu kulağa pek hoşda gelmiyor ama akıllı birine denk gelirsen aşık ederse görürsün :D
Soran+1 yılgelmem insallah bakalım..
- +1 yıl
İnsallah herşeyin hayırlısı olur (:
Soran+1 yılamin
Gizli Üye(36-45)+1 yılne adamlar gördüm boyu 1.60 sevgilisi 1.70 ama kız onu deliler gibi seviyor. tam iletişimin olmadığı için boyu rahatsız etmiş seni.
31 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen takıntı tamamen ironi senin boyun kaç kızım? ne deve gibi adamlar gördük 1 gram beyin yoktu sen anlaşabiliyon mu ona bakcan yoksa bul 1.90 sevgiliyi kızdırırsan sana bir iki çaksın aklın başına gelir :D ben senin benden hoşlanma ihtimalini sevdim :D
not: boy 1.7000 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle boyum 174 ve sundan emin olmani istiyorum millet burada boyunu 10 cm fazla yaziyo. Olctukleri bile yanlis. Okulda benden 6 7 cm kisa elemanlar 173 un diye dolaniyolar. Ben 174 boyla metrobuse girince erkeklerin ucte ikisinden kizlarin hepsinden 1 2 si haric uzun oluyorum genelde eger bpyu gercekten 168 se bir gizli topuklu ayakkabi giyer olur biter senin boy kac uzun musun
015 Yorumla
Soran+1 yılişte ondan korkuyorum gerçektne 168 mi.. herkes sallyor..
Cevap sahibi+1 yılHe bir de kalip cok onemlo mesela gecen mac yapıyoruz tartisma cikti 190 lik elemanlar bana dalamadi fighter gibiyim cunku :D eger boyu kisaysa biraz fitnessle ilgilenebilir ama genislemeden enine degil yani
Soran+1 yılyok ya bilmiyorunmm cok konusuyor.. başım şişti.. söyledim biraz susalm mı diye.
Cevap sahibi+1 yıl:D cocuk yakisikli mi
Soran+1 yılbenden baya büyük 8-9 yaş kadar. normal diyor ama bence değil.
Cevap sahibi+1 yılSorum baskaydi ama. d
Soran+1 yılişte cocuk değil normal efndi gözüküyor
Cevap sahibi+1 yılYakisikli efendi adam? :D
Soran+1 yılefendi..
Cevap sahibi+1 yılYas kac senin evlenmelik mi eglenmelik mi bu is ssimdi
Soran+1 yılben evlenmeye uzagım eglenmeye de 18.
Cevap sahibi+1 yıl:D 18 mis olay kapanei soruyu kaldirsin adminler
Soran+1 yılniye ki soru farklı siz cevap vermediniz? . ddd
Cevap sahibi+1 yılBacim bu yasta neyin kafasini yasiyon sen demek istedim kisaca biraz buyu de gel dedim yani. Bir de 26 lik adamla ne isin var kafan mi guzel ya sen 22 o 30 olsa oluru var da sen kucuksun daha kafa yapin yeterince saglam degil o yuzden boydan sogudum gibi bir soru sorma gereksinimi duyuyosun He bunu yanlis anlama kesinlikle bir kucumseme veya hakaret degiil. Ben de benzer seyler yasadim şu an guluyorum 22 yasindayim ve 18 yasindan bu yana cok ciddi manada degisiklik yasadim zihinsel olarak yani :)
Soran+1 yılaynen haklisin.
+1 yılErgenlik dönemini iyice bir bitir de sonra olgunluk dönemine gel o zaman boya bakıyor musun, konuşuruz olur mu?
22 Yorumla
Soran+1 yılolur =)
- +1 yıl
Peki =)
Benm boyum 184 senın boyun 164 benden hoşlandığını varsaydık dıyelım bende sana aramızda 20 cm var olmaz dedım hoş olur mu sence?
12 Yorumla
Soran+1 yılolmaz
Siz nasil bir gerzeksiniz l*n . Boyum 1.73 esim 1.77 hic bir sorunumuz olmadi simdiye kadar. Ne kadar kompleksli tip varmis bu forumda.
21 Yorumla
Soran+1 yılgerzeksiniz nedir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim boyun 1.70
1.57cm birisiyle çıkıyordum ayrıldım
Şimdiki 1.65cm boyunda ve sorun yok... Şimdi sen böyle diyince üzülmedim aslında boyumu ben seçmedim... Soğuyacaksan sen bilirsin... Bu arada boyun kaç ki?11 Yorumla
Soran+1 yıldogru diyorsun bunu anlayacak olgunlukta değilim sanırım
kısa boy bende de olumsuz etki yapıyor... sırf boyu için elediğim oldu.. aahh çok hoş çocuk ama boyu kısa olmaz. klasik cümlemdir :/
05 Yorumla
Soran+1 yılevde kalcaz.
Soran+1 yılişte bende öyle olck.. off :
- +1 yıl
ulan sen bile secim yapiyorsan sizin oradaki yokluk zirve yapmis yazik cocuklara
benim arkadaşım var erkk 1.65 boyunda ama aşırı yakışıklı... ön yargılarınızı kırın
22 Yorumla
Soran+1 yılama yakısıksız
+1 yılBizde altımıza bir araba çeker boyumuzu öyle gösteririz canım <3
27 Yorumla
Soran+1 yılsende mi kısasın
- +1 yıl
1.70
Soran+1 yıle iyi tamm
- +1 yıl
merak ettiğim konu var
kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl18 yaşındayım
- +1 yıl
ahgahahahahahahh <3
Soran+1 yılnoldu da öyle böğürererek gülme izlenimi verdin? :Dd
Benden kisa bir adamla cikmam mumkun değil zaten, kendim uzunum.
07 Yorumla
Soran+1 yılişte.
- +1 yıl
uzunsan sana gore bir iş var arabistanda develerle ilgili biraz
- +1 yıl
sen bana göre ve bir erkek olarak kısasın, 1.85 altı ile çıkmıyorum. Benim boyum ideal uzunlukta ama sen bir erkek olarak kısa sayılırsın, o yüzden her yorumun altına atlama. Keşke gerçek boyunu söylemeseydin bu yorumu yaparken :) İçim dışım ego ne yapabilirsin, sen kimsin hı? uza git yorumumun altından
Evet ben boy konusunda cok takintiliyim bende hemen soguyorum 😔 bir erkegin benden uzun olması gerekiyor 😊 senin yerinde olsam ayni tepkiyi verirdim 😊
06 Yorumla
Soran+1 yıl:( dışlandım l. a
Soran+1 yıleyvallah sagol :))
- +1 yıl
lafa bak hememln sogurmuş sanki no frost buzdolabi. sizin g*tunuzu kaldiran bir tum erkeklere yaziklar olsun.
Vay anasına be soruna bak (; erkek bulmuş 1.68 i beğenmiyor ;)
10 Yorumla
+1 yılben bir 170 oldugum için hayal kırıklığına uğrardım ama sevmişsem de vazgeçcek değilmm
17 Yorumla
Soran+1 yıloouu cok iyi
- +1 yıl
canım ama erkekleer kısa durmaz sen kaçsın sevgilim de 174 im diyor ama çok fark var gibi duruyor yani. uzun durur erkeklerrrr.
Soran+1 yılben 164 m ama uzun duruyorum :(
- +1 yıl
Mona Roza, siyah güller, ak güller
Geyvenin gülleri ve beyaz yatak
Kanadi kirik kus merhamet ister
Ah, senin yüzünden kana batacak
Mona Roza siyah güller, ak güller - +1 yıl
@Sitedenbiri teşekkürler şiirim için :)
- +1 yıl
rica ederim Muazzez Akkaya :))))
- +1 yıl
:) :) :)
Benim 1.87 bir işe yaradığını görmedim boy nedir ki? bir insan neden boyu referans alır anlamıyorum..
13 Yorumla
Soran+1 yılbende bilmiyorum
Soran+1 yılhiç bişey değiliz ki ayrılayım :S
azı beğenmeyen çoğu bulamaz 168 fena değil, ha 183 benim boyum ama mesele boyda değil gibime geliyor ne sevdiğim var nede sevgilim :)
010 Yorumla
Soran+1 yılvar işte.. neyse zaten bana kısalar denk geliyor hep yeni nesil kısa.
Soran+1 yılbaya çelişki hemde..
Soran+1 yılyeni yeni tanısıyorum tanısmak istemedim ama o istiyor.. düşünceleri uyuyor.. iyi de..
Soran+1 yılhaklı olabilirsin :S
Soran+1 yıldlga geçiyor.. :(
Boy çok kısa yok boyun çok uzun yok bu yok oda değil diyenlere Allah ıslah etsin ne diyelim.
08 Yorumla- +1 yıl
amin
Soran+1 yılkork benden :D
Soran+1 yılşaka yapıyorum )
Soran+1 yıl:DDDD
+1 yıl1.92 boyundayım bana da çok uzunsun diyorlar. Bir ortası yok mu şunun beeee...
00 Yorumla
+1 yılçok kısaymış ama belli etme yani başka bir nedenden soğumuş gibi yap çocuğun moralini bozma
03 Yorumla
Soran+1 yılyok yapmadım öyle bişey zaten
- +1 yıl
hem yaşınız kaç sizin 14-15 se uzarsınız
Soran+1 yıldeğil
+1 yıl1,86 boyum var perde asmaktan ve basketten başka bir yararını görmedim..
15 Yorumla
Soran+1 yıle iyii
- +1 yıl
bayanlar boya neden takar?
Soran+1 yılcünkü cünkü güven verdiğini düşünür..
- +1 yıl
enterasan hiç düşünmemiştim..
Soran+1 yıldüşüneebilirsin..
Boy takintili kızlar fazla itici ön yargıyla giderseniz sonrada kankaniza aa benim niye şansım dönmüyo bütün odunlar beni buluyo diye aglarsınız
012 Yorumla
Soran+1 yıltamam.
Soran+1 yıldeğiştireceğim insallah
Soran+1 yılhaklısın.
Soran+1 yılerkekler hakknda değil bir kiisiii hakknda görüşüm buydu değiştirmek istiyoruz zaten bir eleştri hakaret yok görüyorsun umarım
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyok anlamadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin kabahatin yok. böyle genel bir anlayış var hatunlarda. erkeği boyuyla ve cüzdanıyla ölçüyorlar. sonra da sevgi oluşuyor her ne hikmetse kurban olduğum Allah'ım... biraz büyüdüğünde farklı düşüneceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılacklasana bu görüşüm değişssin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılöyle birden bire değişmez.. hem sen bu düşünceni kendi iradenle geliştir.
ayrıca bir de tercih meselesi var ki; kimse kimsenin tercihine karışamaz. ben seni suçlamak için filan yazmadım aslında. genel anlayışa vurgu yaptım. çocuktan hoşlanıyorsan duygusal bağ oluşmuşsa boyunu sorun etme. kaldı ki çok kısa da değil.
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen intihar etmeye gidiyorum :'(
Sorumlusu SEN sin... :(02 Yorumla
Soran+1 yılama sen uzun gösteriyon üzülme.
- +1 yıl
Yok ama 1.68 boyundayim kız ben :O :( sanki direkt bana dedin gibi oldu ama :S intihar ettim 1. Kattan bişey olmadı :S sanslisin ;) :) senin boy kaç ki? :O
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkısa boylu olupta kızların ölüp bittiği adam çok. ama karsindakini her açıdan begenmeyi istemek ve buna göre seçim yapmakta senin hakkın
01 Yorumla
Soran+1 yılhakloısın..
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bile soğumuyorum sendeki bu özgüven niye boyun kaç?
21 Yorumla
Soran+1 yılözgüvenle ilgisi yok.
168 az hakkaten. ama çok da şekilci olmamak lazım. diğer özellikleri uyuyosa?
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki o kadar
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=Gnbidixs3ps
Keşkede Annen Babanada O Gecede Olmaz Başım Ağrıyor Diyeydi24 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama.
- +1 yıl
Saçmalayan Sensin Bacaksız..
- +1 yıl
@illicu01 :)
Moda & Stil konusunda 512 cevap paylaştı. Kusura bakma boşşşş konuşuyorsun karakter boyla ölçülmez bir kere senin boyun kaç
08 Yorumla
Soran+1 yıldogru diyosun karakterini ölcmedim ki abi ben
Soran+1 yılbakacagm
Soran+1 yıl164
Soran+1 yıliyi hoşta. o boyda ckmayabiliyorlar. 172 olan biri benle aynı boydaydı.. sözde 172
Butun boyu kisa erkekler yorum yapmis gibi hissettim 😞😨
01 Yorumla
Soran+1 yılbende :Dd
1.85 ideal bence erkekte (nasıl kendime pay çıkardım hemen )
010 Yorumla
Soran+1 yıl185 te uzun.. ama olsun
Soran+1 yılyok ya ne alaka.
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yılyoklukta idare edilebileceğini düşünmen hoşuma gitmedi sadece
Soran+1 yılbilmem ki.
168 kısa bir boy cidden :(
Kız boyu yani neredeyse07 Yorumla
Soran+1 yılhhım evet..
- +1 yıl
boyun kizi erkegimi olur vizyona bak
+1 yıl180 dese ne olcaktıkı
msn dekı asklar ztn yalan ^.^07 Yorumla
Soran+1 yıldogru
- +1 yıl
o yuzden reelden bulmaya bak
bırak netı
Soran+1 yılistemiyorum zten
- +1 yıl
msn kaldı mı yav :)
- +1 yıl
skypdakı asklar yalan dıe guncellnmesı lazım bu soylemın :)
Soran+1 yılskype :DD mi
- +1 yıl
ondan daha guzel tanısma araları mı cıktı yoksa
ben en son skype da kalmıstım :D
181 im çok şükür yine kisayim ama 168 olmakta varmış
10 YorumlaSende 175 sindir eminim =D
Hayir sanki çocuk boyunu kendi seçebiliyor bu neyin derdi?01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın onu düşlünmedim zaten kırmadım onu
Al iste ya mutluluqı boyda arayannbi kız :))
Bizim boyumuz 1.83 de nolmuş mk yalnızız :))))03 Yorumla
Soran+1 yıliyi ama boyu kısaymış.. bütün hoşlanma ihtimalim gitti :((
Soran+1 yılyok aslında iyi.. bişey demedim üzmeyi seevmiyorum düşünceleri uyuyor ama zaten cıkmam..
kızda erkekte kısa olabilir, benimde boyum 168 . Skıyosa iyin götüne sokmaya çalşsınlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 163 minyon tipliyim. 168 mi kısa diyosin 1.50 lere ne dersin?
04 Yorumla
Soran+1 yılonlar olmasınb..
Cevap sahibi+1 yılAsil senin gbilee olmasn. Yazik. Unutma bu boyu biz istemedim ayrıca boyumda. memnunum. Hadi bb.
Soran+1 yılhaklısın farkediyorum özür dilerim..
Cevap sahibi+1 yılBana dalga geciyosn gbime geldi ama neyse iyi geceler bimbir çeşit insan var (:
Kisa değildir belki bende 167 yım ama kalın benimki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy çok önemli değil bence ben 1.84 üm bir yararını görmedim
026 Yorumla
Soran+1 yılcidden değil mi kızlar için farklı bir anlam yüklü ama.
Cevap sahibi+1 yılNasıl farklı bir anlam bence değil
Soran+1 yılmesela kızlara göre yapı güven verir.. ama öyle kardeş gibi. ablasıymısım gibi hissederim ben
Cevap sahibi+1 yılBu konuda haklı olabilirsin ama işte çoğu zaman abi hissettiriyor bu beni
Soran+1 yıluzun olsun abi hissettsin :(
Cevap sahibi+1 yılSenin boyun ne kadar şimdi şu da var uzun boylu bir erkek için uzun boylu olman lazım
Soran+1 yılyok hem kısa olayım hem uzun olsun :DDDDDDDDDDd
Cevap sahibi+1 yılAma işte ben mesela yanımda bir atmış beşten kısasını istemem yakışmaz ki
Soran+1 yıl:Dd dogru diyosun
Cevap sahibi+1 yılO yüzden bence çok uzun boy istemem hem güven sadece boyla alakali değil :)
Soran+1 yılevet dogru diyorsun görüşümü değiştirmem için yazı varsa önersene
Cevap sahibi+1 yılYok da şöyle düşün bazı insanlar vardır babadr bana öyle olduğumu söylerler güven sağlar yanındakine bunla alakalı
Soran+1 yılhım işte ondan.
Cevap sahibi+1 yılO da işte kişiye göre değişir Boya değil sadece boyu uzun kalıplı biri sana bir çınar gibi koruma sağlar o yüzden sığınırsın
Soran+1 yılişte öyle biri uzun oluyor genelde :(
Cevap sahibi+1 yılBunu sana uzun uzun açıklayabilirim gerçekten uzun birine o kadar ihtiyaç yok sadece uzun oldukları için bir avantajları var güven konusunda mesela arkadaşım benim koluma girip dik dur derdi şöyle diğer erkekler bakamasın
Soran+1 yılhım.. anlatsana. dinlerim ben
Cevap sahibi+1 yılŞimdi burada uzun uzun nasıl yazayım bir kere önyargıyı bırakman gerek
Soran+1 yılyaaz dinlerim.
Cevap sahibi+1 yılBen nice korkak gördüm uzun yani adam 1.90 dı ama titriyorduu veya kısa olup da yanındakine sarıldığında güven veren çok insan gördüm o tamamen karşındakine bağlı güven vermek istiyorsa her türlü verir
Soran+1 yılhaklısın galib..
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle sen hep sevgiliyi bul boşver uzununu :)
Soran+1 yılsevgili değil eş.
Cevap sahibi+1 yılO tam evlenilecek kızsın o zaman düşünceler güzel :)
Soran+1 yılyok ya değilim.
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle düşünüyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKenan doğulu Murat dalkılıç ya da oğuzhan koç domal dese domalacan a*mk yaptığı tribe bak (tarkanı saymıyorum bile )
10 Yorumla
+1 yılBende 1.68'im boyu boyuma olurdu :)
17 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi..
- +1 yıl
Ben bile kendimi kısa buluyorsam, erkek için hayli hayli kısa * şimdi şu da var ki, birinden hoşlanmak için boy önemli değil bence, ki senin boyun kaç orası da var.
Soran+1 yıl164
- +1 yıl
Görüntü olarak hoş değil evet ama sen bilirsin.
Soran+1 yılevet dogru..
- +1 yıl
helal sana :)))
192 boyum zevke geldin mi?
51 Yorumla
+1 yılseviyorsam sorun olmaz
ben 1.83 üm44 Yorumla
Soran+1 yılne egüzel..
- +1 yıl
nazar degmesın :D
Soran+1 yıltüüühgghh püee:d maşallah =))
Benim boy 1.76 nasıl sence?
18 Yorumla
Soran+1 yıl176 ya bile ok diyorum düşün :( 168 le beni sınıyorlar..
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yıldeğil orta o.
Soran+1 yıliçin rahatladı ha :D
+1 yılsoğu bencede. 1.68 ne ben 1.70im :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:Ddddddd
- +1 yıl
üstelik erkekler söylediklerin boyun genellikle altında çıkıyorlar. benim edebiyat hocam benden kısa kendini 1.75 sanıyor mesela :D ya da arkadaşım vardı erkek. mal kendini 70 sanıyo o da omzuma falan geliyodu :D sen 68e bile guvenme canım diyim benn :DDD
Soran+1 yıleveeeeeet öyle bişey var 172 yim dedi aynı boydaymısız gibiydi..
Kırmadan ayrılman iyi olmuş bende olsam istemezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılayrıldıgım bişey yok ki.
+1 yılSenin boy kac bu önemli?
03 Yorumla
Soran+1 yıl164
- +1 yıl
Senden uzun topuklu giymezsin en fazla ayni boyda olursun cok sacma düşüncen o boyla 1.85 erkek bulma hayalinden vazgec asıl ozmn komik
Soran+1 yılHe ok.
+1 yılAsdfgj;) knka topuklu falan giyerdi ya:))
03 Yorumla- +1 yıl
Komik çünkü
Ondan sonra sevgi dersiniz sikem böyle işi bea :)
40 Yorumlasenin boyun kaçki çocukla dalga geçiyon
014 Yorumla
Soran+1 yılniye dalga geçeyim
Soran+1 yıl164
Soran+1 yıltamam da boyum 172 diyen kisiyle bile aynı boydaymısız gibi..
Soran+1 yılhayır kendini 172 sanıyordu valla aynıydık yaa..
Soran+1 yıl168 der 160 ckar.
Soran+1 yılgörmdim görmekte istemiyorum
Soran+1 yılyok değil..
+1 yılBelki penisi uzundur
14 Yorumla
Soran+1 yılönemli olan o mu?
- +1 yıl
Tabiki canim o seni mutluluktan ucurur:)
Soran+1 yılöf yürü git ya
- +1 yıl
:D...
.
+1 yıl1.78 boy uygunmu sence
00 YorumlaBana boyda olmuyorda kiloda oluyor :):)
00 Yorumla
+1 yılBen 1.79 um Allahtan :) senin boy kaçki soğudun?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılboy dediğin nedir saçmalamayın
03 Yorumla
Soran+1 yılacıklasana bu görüşüm değişssin istiyorum.
- +1 yıl
Değiştir.
Soran+1 yılaçıkla.
Kavaktada boy var ama
03 Yorumla
Soran+1 yılama azck olsa.. 175 e kadr falan :((
Soran+1 yıldogru diyosun
+1 yılHavada sanal aşk kokusu var.
04 Yorumla
Soran+1 yılta ta taaaaaam. d yok değil
- +1 yıl
Evet evet 😃 hadi hadi