Cevap veren tüm KS canlara teşekkürler.
Bu akşamın dekoltesine birlikte karar verelim mi?
Cevap veren tüm KS canlara teşekkürler.

Bacak, göğüs ve sırt dekoltesi aynı derecede yakışıyor. Bu akşam hepsini de kaldırabilecek bir davete gideceğim. Bugünün kıyafetindeki dekolteyi KS seçsin istedim, haydi oylarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.
Dekolte tercihi kişisel bir tercihtir ve herkesin konfor seviyesi ve tercihleri farklıdır. Bu nedenle, partnerinizle birlikte dekolte tercihine karar verirken her iki tarafın da rahat hissettiği bir seçim yapmak önemlidir.
Karar verirken şu faktörleri göz önünde bulundurabilirsiniz:
Kişisel Tercihler: Hangi dekolte tarzının size ve partnerinize daha çok hoş geldiğini düşünün. Göğüs, sırt veya bacak dekoltesi tercihinize göre değişebilir.
Gideceğiniz Yer veya Etkinlik: Gideceğiniz yer veya etkinlik tarzına bağlı olarak, daha az veya daha fazla dekolte tercih edebilirsiniz. Örneğin, daha resmi bir etkinlikte daha az dekolte tercih edebilirsiniz.
Hava Durumu: Hava durumu da dekolte tercihinizi etkileyebilir. Soğuk havalarda daha kapalı giyinmek daha uygun olabilirken, sıcak havalarda daha ferah ve açık kıyafetler tercih edilebilir.
Konfor ve Güvenlik: Her iki tarafın da kendini rahat hissetmesi ve güvende hissetmesi önemlidir. Fazla dekolte giymenin rahatsızlık veya güvenlik hissi yaratabileceğini unutmayın.
Sonuç olarak, dekolte tercihi kişisel bir tercihtir ve partnerinizle birlikte karar verirken her iki tarafın da rahat hissettiği bir seçim yapmak önemlidir. Açık ve dürüst iletişim kurarak karşılıklı olarak beklentilerinizi ve sınırlarınızı belirleyebilirsiniz. İki tarafın da memnun olacağı bir seçim yapmak için birlikte karar vermek önemlidir.
enişte yaşadı yine :)
Cevap
25Cevap
Göğüs Dekoltesi
Teşekkürler
Her zaman göğüs dekoltesi taraftarıyım kendimce fakat o ortam onu kabul etmezse bacak diyebilirim 😊
Teşekkürler
Göğüs çok demode oldu sırt her zaman merak uyandırır
Farklı şeyler seviyor olduğunu düşünüyorum benim gibi
Standart ve sıradan bir hayatı yaşamanın ne keyfi olur ki?
Aynen katılıyorum peki teşhir mi uygulamalı mı yaşamak
Geç kalmışım ama bacak dekoltesi tercihimdir. Tabi ki fiziğinize uygun tercih etmek daha doğru.
Bence bacak ve göğüs. Yırtmaçlı straplez bir elbise 😍
Straplez pek sevmem, dolabımda da pek yer vermem.
Hiçbiri. Benim dekolte anlayışım farklı, belirtmeyeyim.
Görüşünü belirtmeyeceksen yazmamalısın.
Bence gereği yok insanları fiziğinizle etkilemek yerine zekanız ve kültürünüz ile etkileyebilirsiniz
Kimseyi etkilemeye çalışmıyorum. Tanımadığınız insanlar hakkındaki sığ yorumlarınızı kendinize saklayabilirsiniz.
Genel konuştum üzerinize alınmanıza gerek yoktu eğer yorumda söylediğim gibi biri değilseniz hiç dikkate almasanızda olurdu
sırt bel bence :d
Oyum her zaman sırt dekoltesine.
Sırt dekoltesi bir adim her zaman öndedir
Bacak dekoltesi bence
Fiziğine göre karar vermek gerekir
Soruda belirttiğim üzere her üç dekolteyi de aynı kalitede taşıyabilecek bir fiziğim var. 😉
Sırt dekoltesi artı hafif göğüs dekoltesi
Teşekkürler
Rica ederim.
Sırt dekoltesiyle mi gittin peki
sırt tercihimdir.
Teşekkürler
rıcalar
Her yerden dekolte itici olabilir, ama tercihtir saygı duyarım
Tüm seçenekler bana ters mağara adamıyım :D
Göğüs olsun 🥰
Teşekkürler
gogus en iyisi
Teşekkürler
rica ederler
Göğüsler
Teşekkürler
Sırt iyidir
Teşekkürler
Rica ☺️
Güzel tercih 👍
Gögüs ve şort olabilir
Teşekkürler
Şort etekle bir bluz olabilir, değerlendireceğim.
Gögüs dekolte olucak mı
Çok derin olmayabilir ama akşam olsun eşim gelsin de birlikte de bakalım ona göre karar vereceğim.
Verdıgınız kararı paylaşacak mısınız
Belki konuyu güncelleyip yazabilirim.
Son karar eniştenin mı?
Onun ne giyeceğine de bağlı elbette. Uyumlu olmamız şart sonuçta.
Haklısın kaç yıllık evlısınız
Fazla kişisel konuları paylaşmak hoşuma gitmiyor. Cevap için teşekkürler, iyi günler.
Rica ederım hayırlı gunler
Görsel yok mu abla
Göğüs Dekoltesi
Göğüs dekoltesi
Göğüs ve sırt
Teşekkürler
Rica ederim
Tek seçimse sırt
Tek olmak zorunda değil.
O zaman müthiş ikili olur
Sırt dekoltesi yakışanda çok hoş duruyor
Bacak tabiki