Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nasıl bir kadının kıyafetine karışmak özgürlüğü kısıtlamaksa bir erkeğin kıyafetine karışmakta özgürlüğü kısıtlamaktır yapanın cinsiyeti fark etmez
Evet, erkek de kıza karışabilir. Ama bu kısıtlama veya talimat verme şekilde değil. İstediğini söyleyebilir kişi de makul görüşse değiştirilebilir 🙂🙂
Cevap
17Cevap
Hayır kimse kimseye karışmamalı tabi ki de
Iki tarafta birbirine karışmamalı bence ama fikrini söyleyebilir.
Bu gömlek bu pantolon ile çok yakışır gibi.
Seviyorsa karısır, ve izinde verirsin vermelisin, çünkü seviyor seni, yoksa sen sevmemesini mi isterdin karısmaması icin
Fikrini söyleyebilir ama karışma Hakkı yok erkeğinde kadının giyimine karışma hakkı yok
Her şey bitti kıyafette mi karışmak kaldı o nasıl bi kız tipini giyinisinimi beğenmiyor anlamadim
Ne kız erkeğe ne erkek kıza bu konuda karışamaz nokta.
Ben nerde yapılmaz söylenmez giyilmez bilenleri tercih ediyorum
Hahaha. Karışmalı.. dekolte falan giyinsin erkeklerde 🤪🤪
Her insan özgürce istediğini giye bilir bir kadının her seferinde bu olmamış şunu giy demesi ve karışması bana göre hoş değil aynı şekilde erkek içinde geçerli
Yani şöyle soyleyim aslinda kimse kimseye karışamaz ama malum erkekler kizlara karışıyorsa ve kisitliyorsa kizlarin da buna hakki var.
O ne ya “Ali sen artık bu tişörtü giyemezsin fazla salaş seni bunu giymekten men ediyorum” deyip yasak mı koyacak.
Bence hoşnut olmadığı durumlarda uyarıda bulunmalıdır her iki taraf abartmadan
Etek boyuna dikkat etsin canımı sıkmasın 😂😂😂
Dekolteli giyinemez 🤪 ahahah
hayır canım öyle saçma şey mi olur
hayır ve aynı şekilde erkekte karışamaz
Çok açıksa evet
Engelleyemez, önerisini söyleyebilir.
Seven sevdiğine karışır arkadaş
Fikrini söyleyebilir ama karışamaz..
Hayır tabiki fikrini söyler
Yırtmaçlı giyinmemeli 😂😂
Bence karışamaz.
Hayır kız da erkek dde karışmamalı
Fikrini söyleyebilir iki tarafta
Bence erkekte kızda karışamaz
Karışabilir tabi ki
hayır karışmamalı
Hayır
Karışılır
Karışırım
Evet.
Babasi evet
Hayır
Karısır.. Gerekirse evden disari cikmasini bile yasaklar.
Kızda karışabilir. Sonuçta bir çiftsiniz.
Seven erkek sahiplenir ablacım. Aynı zamanda kıskanır. Sevmeyen umursamaz.
Kıskanç güvensizlikten kaynaklanıyor maalesef çoğu insanlar kabullenemiyor.
Evet doğrudur seven insan kıskanabilir ama aşırıya kaçmamak gerekir. Fakat ilişki öncesinde giyimini, cinselliği, gezmesini vs vs herşeyden önce yani sevgili olmadan önce konuşup anlaşacaksınız ama uymuyorsanız anlaşarak konuşmayı son verirsiniz. En azından flört sırasında ayrılırken acı çekmezsiniz. Umarım anlamışsınızdır
Guvensiz olsa seninle flört etmeye çalışmaz. Bunun güvenle alakası yok. Çok değer vermekle, bunun sonucu olarak sahiplenememek ve paylaşamamakla ilgisi var.
Aşk iki kişinin tek bir beden oluşu gibidir. Birbirlerinin taleplerini ve isteklerini göz önünde bulundurmayı gerektirir. Yoksa öylesine bir ilişki olur.
Ah siz kadınlar. Aşktan hiç anlamıyorsunuz.
Belki bu kadar seven birisini bir daha bulamayacaksın.
Kısitlama degil bu. Sahiplenme, deger verme, paylaşamama
Bende birini böyle seviyorum be ablacım.
Saçmalık
Evet
Karışırım o da karışır
Hayır karışamaz
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?