Her şeyine karışmalı
Belli ölçüde karışmalı
Hiç karışmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir erkek, kız arkadaşının giyimine karışmamalı. Kız arkadaşının giyimi, onun kişisel bir tercihidir ve bu tercihe saygı duymak gerekir. Erkek, kız arkadaşının giyimine karışırsa, onun özgüvenini zedeleyebilir ve ilişkide sorunlara yol açabilir. Eğer bir erkek, kız arkadaşının giyimine karışmak istiyorsa, bunu nazik ve saygılı bir şekilde yapmalıdır. Kız arkadaşının giyimini beğenmediği bir şey varsa, bunu ona direkt olarak söylememeli, onun fikrini sormalıdır. Kız arkadaşı, erkeğin fikrini dikkate alabilir veya almamak da tercih edebilir. Erkek, kız arkadaşının kararını saygı duymalıdır.
Eğer bir erkek, kız arkadaşının giyimine karışıyorsa, bu bir ilişki problemi olabilir. Kız arkadaşı, erkeğin müdahalesinden rahatsız olabilir ve bu durum, ilişkide güvensizliğe ve çatışmalara yol açabilir. Erkek, kız arkadaşının giyimine karışmaktan kaçınmalıdır.
soru: bir erkek kız arkadaşının giyimine ne ölçüde karışmalı
Cevap:
Bir erkek, kız arkadaşının giyimine karışmamalı. Kız arkadaşının giyimi, onun kişisel bir tercihidir ve bu tercihe saygı duymak gerekir. Erkek, kız arkadaşının giyimine karışırsa, onun özgüvenini zedeleyebilir ve ilişkide sorunlara yol açabilir. Eğer bir erkek, kız arkadaşının giyimine karışmak istiyorsa, bunu nazik ve saygılı bir şekilde yapmalıdır. Kız arkadaşının giyimini beğenmediği bir şey varsa, bunu ona direkt olarak söylememeli, onun fikrini sormalıdır. Kız arkadaşı, erkeğin fikrini dikkate alabilir veya almamak da tercih edebilir. Erkek, kız arkadaşının kararını saygı duymalıdır.
Eğer bir erkek, kız arkadaşının giyimine karışıyorsa, bu bir ilişki problemi olabilir. Kız arkadaşı, erkeğin müdahalesinden rahatsız olabilir ve bu durum, ilişkide güvensizliğe ve çatışmalara yol açabilir. Erkek, kız arkadaşının giyimine karışmaktan kaçınmalıdır.
burada En doğrusu şu olacaktır Karışmak zorunda olacağı biriyle ya en başından ilişki kurmamalı ya da sonradan karışmak zorunda bırakıyorsa çizgiyi çekip böyle devam edemeyeceğini söyleyip Israr ederse yolunu ayırmalıdır. Normal bir Erkek koruma ve sahiplenme iç güdüsünü durduramaz. Sapık bakışların değer verdiği kızın üzerinde olmasına karşın hiçbir şey yok muş gibi davranamaz. Gava, t isteyen gava, tla takılabilir yani günün sonunda karışmıyorum ama böyle biriyle beraber olmam deyip çekip gitmesi gerekir.
Aslında hiç karışmamalı ama çok açık giyiniyorsa uyarabilir sadece öyle döverim gibi şeyler olmaz. Benim lise zamanlarımda bir kız vardı okulda bu etek giyinmiş diye sevgilisi bunu dövmüş bu da sanki çok iyi bir şeymiş gibi hava ata ata anlatıyor en son dedik ki sen manyak mısın diye kendini elin oğluna dövdürüyosun diye sevgilinde olsa elin oğlu kocan değil annen değil baban değil kardeşin değil.
Cevap
21Cevap
Bence hiç karışmamalı. Nasıl kızlar erkeklerin ne giyindiğine karışmıyor etmiyor ise aynı şekilde erkeklerde kadınların ne giyindiğine falan bence karışmamalı diye düşünüyorum ben. Kocan bile olsa buna karışmaya hakkı yok bence. Ben şahsen herşeyime karışan biri ile asla ne ilişki yürütürüm ne de onunla ciddi bir yola falan girerim uzak dursun..
Karışmak aslında doğru değil bir nevi onu kısıtlamış oluyoruz ama hoşumuza gitmediği bir giyim tarzı varsa bunu kibar bir dille söylemek bence iş yapacaktır.
Kız arkadaşınıza eski gelenektekiler gibi evlenip ilk kez gerdek gecesinde görmüş gibi davranamazsınız onu öncedende tanıyıp biliyordunuz ve öyle sevdiniz sonradan değiştirmeye kalkmayın. Eğer giyimi hoşunuza gitmiyorsa sevmeyin ulan kimse sizin önce bir şey demeyip sonra değişen karakteriniz ile muhattap olmak zorunda değil.
Ben karışmak= sevmek demiyorum ama kendi özelimde karışabilir abartmadan
ve düzgün kelimelerle
Örneğin bu ne böyle açık giyinmişsin derse inat ederim ama kibar bir dille söylerse mesela biraz daha kapalı giyinsen nasıl olur diye yumuşak sorarsa dediğini yaparım
Hiç karışmamak en güzeli. Ben şahsen kıskanç bir insanım. Sınırlarımı başından söylerim. Zaten çok aşırı dekolteli olmayan her şeye fitim. Sevdiğim insan da dikkat eder. Olur biter. Sürekli uyarmayı sevmem. Hoş bir durum da değil bence.
Yani kızın sonradan akıl sağlığında bir problem cikmadiysa ve bu yüzden dışarı çıkarken giyinmeyi veya doğru sıralamayı unutmuyorsa erkeğin karışmaması gerekir. Olduğu gibi birbirini kabul edeceklerin ilişkide bulunması taraftarıyım.
Özgüvenli erkek böyle şeylerle uğraşmaz. Kadın da özgüvenli erkek arkadaşının hangi konularda çizgileri olduğunu bilir. Kısaca karışmaya gerek yoktur.
Ay inanmıyorum belli ölçüde karışmali diyen kızlar var bunlar hakediyor vall gerçekten çok tuhaf yani
Fikrini söyler gerisi kıza kalmış. Eğer hiç sevmiyorsa giyim tarzını ayrılabilir. Karışmamalı diyen geniş erkeklere selam olsun.
Tamamiyle kiskanmiyorum diyen bence rol yapar role de gerek yok. Bence asiri frikik veriyorsa mudahele etmeli kibarlikla
Kimse kimseye karisamaz kiskanmak farkli karismak farklidir siz onun anasi babasi degilsiniz m. al m. al isler yapmasin kimse
Bir kız erkek arkadaşının giyimine ne ölçüde karışmalıysa o ölçüde
ben eşime hiç karışmam valla istediğini giyer
Kısıtlama olarak bakıyorsak ben hiç kısıtlamam.
Erkek arkadaşı alakadar etmiyor ne giyinip kuşandığımız. Eşimiz bile değil sonuçta..
Hiç karışmamalı bı toto sankı karışanın swvgılısınde var
Karışmak da nedir ya, yeni trend mi, kıskandım falancılık oynamak için mi hahhahha
Sevgilim benim. kıyafetlerime karışıyordu ahahah
Karışma diye bir şey olmaz da fikir alışverişı olur
nefes alıp almayacagimizi yemek yemek için veya tuvaletimizi yapmak icinde izin alalımmı
Her şeyine karismali sevgili yapıyorsan öyle başıboş gezer gibi değil artık bana baglisin ona göreee
Kız ne ölçüde giyeceğini bilirise sorun olmaz zaten
Hiç karışmamalı eğer gorus farklılığı varsa ayrılmalısın
Ciplaklik derecesine kadar gelmiştir uyarır belki ama karışamaz... erkek onu herseyi ile kabul etti
Manitayi fıstık gibi görünce guzel sonra kapatmaya çalışmak yanlış
bence mümkün olduğunca karışılmamalı. çok rahatsız olunuyorsa rencide etmeyecek bi şekilde söylenebilir.
Saçma ag ne alaka tamam sevgilin ama anası babası kocası değil ne diye karışması gerekir ki belli ölçü yeterli
Açık ve dar giymediği sürece sorun yok zaten bunlar Allah'ın emri kızın bunu idrak etmesi lazım
Bence hiç karışmamalı kendi nasıl istiyorsa öyle giyinsin
Karışmak en büyük hatası olur
b*kunu çıkarmadığı sürece karışmamalı bence
Vücudu ortada olmadıkça karismamali bence
Karıştığı an güle güle derim
Karışmasın
hiç karişmamali
Hiç karışmamalı
Karışmamalı
Belli
Belli ölçüde karismali
Karışamaz.
Karışmalı bence.
Karışamaz
Karışma lüksü yok.
Geldim. Senin gibi bir bık yaptı. Yol verdim, gitti.
Sevgilimin benim kılık kıyafetine katisma hakkı yok. (Nokta)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?