Moda & Stil Sizce bu elbiselerden hangisi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ikisi arasından oylarmısinız☺️ 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bu elbiselerden hangisi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. baştaki 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisi de çirkin..Fiziğine güveniyorsan üstteki daha iyi.. Diğeri de işte tek seçeneğin bu ikisiyse üstteki olmazsa olur seklinde 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. İkisini de beğenmedim ama ikisi arasında 1. daha iyi görünüyor. 0 0 Yorumla
smhkcbl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben ikisini de beğendim de sarışınsan çok yakışır ikinci 0 0 Yorumla
trustnolover Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl ilki guzel bence eger fizigin guzelse ortaya cikartir, ama nereye giyecegine de bagli. Biraz gunluk gibi 0 0 Yorumla
Ayhanxxx31 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl 2 basit kaçmış tam plaj işi ama 1 daha güzel 0 0 Yorumla
Buusee02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İkiside pek iyi değil 0 4 Yorumla Onanza +1 yıl @Buusee02 kızların çoğu tipsiz kıyafet önemli degil Yorumla Buusee02 +1 yıl @Onanza ee bunu dedin sen yakışıklımısın Yorumla Onanza +1 yıl Değil miyim sence Yorumla Buusee02 +1 yıl @Onanza yürü git işine abi ya Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı. Kesinlikle 2. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yırtmaçlı. 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı. Beğenmedim ya 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. siyah 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 319 cevap paylaştı. İkinci olan 0 0 Yorumla
GizemliKız1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bence iki elbisede çok güzel görünüyor 0 1 Yorumla Onanza +1 yıl @GizemliKız1905 tipiniz güzel değilse kıyafet onemsiz Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 daha güzel bence 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. İki daha iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
baştaki
İkisi de çirkin..
Fiziğine güveniyorsan üstteki daha iyi.. Diğeri de işte tek seçeneğin bu ikisiyse üstteki olmazsa olur seklinde
İkisini de beğenmedim ama ikisi arasında 1. daha iyi görünüyor.
Ben ikisini de beğendim de sarışınsan çok yakışır ikinci
1. Siyah daha güzel
ilki guzel bence eger fizigin guzelse ortaya cikartir, ama nereye giyecegine de bagli. Biraz gunluk gibi
Beğenmedım hıcbırısını
Haangi vücuda göre?
Lacivert olan 2 numara
1 çok beğendim
2 daha hoş her ortama hitap eder
Üstteki belki.
İkinci fotoğraf dedim
1. Numara iyi
1. daha kullanışlı
Ben 1. elbiseyi daha çok beğendim.
İlki daha hoş
2 basit kaçmış tam plaj işi ama 1 daha güzel