Moda & Stil Bu elbiselerden hangisi daha güzel sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Herkesi ankete bekliyorum 😆 aaaa bbbb Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu elbiselerden hangisi daha güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. İkinci olan siyah güzel 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Kumaşı sanki güzel değil ama illa biri olacaksa siyahı 1 0 Yorumla
leyla_3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kimin giyeceğine yaşına fiziğine de bağlı ikisi de çok güzel. ben siyahtan yanayım daha sade ve asil duruyor 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 821 cevap paylaştı. A şıkkı. Gümüş ve ekru tonu çok yakışmış minik dekoltedr tabi ki.. Asil mi olmak istiyorsun o olabilir 😊 0 0 Yorumla
waldposie Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl A görümce abidesi. Kesinlikle b daha modern ve şık. 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Ikiside çok hoş bence ama siyah olan daha risksiz daha garanti 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olum niye herkes siyah diyo o 2. Koyu lacivert değil mi kendimi renk körü sanıyorum şu an akcjsjxkahx 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. B diyorum b 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. mavi bence 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. 1. güzel 0 0 Yorumla
Ates2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl bbbb 0 4 Yorumla Aslı306 +1 yıl Sen benim mesajlarima niye engel koydun? Yorumla Ates2023 +1 yıl Engel koymadım ki Yorumla Aslı306 +1 yıl Mesaj atilmiyor sana falima bakicaktin demek ki mesajlarimi silmissin Yorumla Ates2023 +1 yıl Artık öyle mi oluyor bilmiyordum Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle bbbbb 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Yırtmaçı güzel siyah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İkinci olan siyah güzel
Kumaşı sanki güzel değil ama illa biri olacaksa siyahı
kimin giyeceğine yaşına fiziğine de bağlı ikisi de çok güzel. ben siyahtan yanayım daha sade ve asil duruyor
A şıkkı. Gümüş ve ekru tonu çok yakışmış minik dekoltedr tabi ki.. Asil mi olmak istiyorsun o olabilir 😊
A görümce abidesi. Kesinlikle b daha modern ve şık.
Ikiside çok hoş bence ama siyah olan daha risksiz daha garanti
Olum niye herkes siyah diyo o 2. Koyu lacivert değil mi kendimi renk körü sanıyorum şu an akcjsjxkahx
Siyah olan diyelim.
B diyorum b
B gibimsi
Siyah kesinlikle
Siyah
mavi bence
Siyah= asalet
1. güzel
bbbb
Sen benim mesajlarima niye engel koydun?
Engel koymadım ki
Mesaj atilmiyor sana falima bakicaktin demek ki mesajlarimi silmissin
Artık öyle mi oluyor bilmiyordum
Kesinlikle bbbbb
Indigo mavisi
Yırtmaçı güzel siyah
beğenmedim
İkiside kötüü