Moda & Stil Bana hangi renk saç gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 213 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ay süper soru 💖🎀 Güncellemeler+1 yıl Günün sorusuuuu 🤍🫶 Bana hangi renk saç gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence kumral 0 0 Yorumla
BaseCamp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Boş boş gezme de BURADAN online olarak hangi saç renginin sana yakışacağını öğren bakiiim :D 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Ohaaa teşekkürler Yorumla BaseCamp +1 yıl ohaaa bişey değil :D Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Uygulama çok iyiymiş ben de deniyorum :D Yorumla BaseCamp +1 yıl @yorgunyalniz dene dene :D Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Saç kısa olunca bi şey anlayamadım :D :D Yorumla BaseCamp +1 yıl @yorgunyalniz :D :D ehh genelde öyle oluyor :D berberlerin kullandığı stil programı var onu bulup indir onunla dene istersen bir de :D Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Bir iki kız üzerinde deneyecem. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kestane kahverengi ve kızıl tonlar...Yüzün çok uygun ve güzel. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakır düşünüyorum aslında ama kararsızım Yorumla dreamliner61 +1 yıl O da olur, atlamışım onu bak 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bi düşüncemmmm Yorumla dreamliner61 +1 yıl Tamam düşün :) Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl askim sana kumral da olur, bal rengi de olur hem de cok guzel olur 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kızıl ve bakır güzel olur Yakut Kızılı Kor bakır falan 1 0 Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Sarı hiç yakışmaz siyah güzel gider ay tenli siyah saçlı karı olursun jsbsnsb 2 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 860 cevap paylaştı. Bence kızıl guzel gider ama şu an ki saç renginde güzel 2 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Moda & Stil konusunda 528 cevap paylaştı. Bakır rengi yap.. ortalama tipten kurtulursun 0 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Neyini süper Söyle seçmişler bu sorunun normal bir soru işte insanlığa hiçbir faydası olmayan 0 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzelim yüzünü rujla silikonlu öcü popon benzemişsin 👍 0 0 Yorumla
AhmetBahcivan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence şu an ki saç rengin harika duruyor ama yinede sen bilirsin 😀 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Saçının bu rengi de çok güzel.. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 💗 Yorumla
emreg16 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Guzel oldugun icin renk farketmez her turlu renk yakisir gibi 1 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı. Sana gidecek rengi Rabb'im vermiş ondan daha iyisini biz bilemeyiz. 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 982 cevap paylaştı. Siyah sarı kızıl gider. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bakır rengi güzel olur dudaklarin cekici 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 351 cevap paylaştı. Senin begendigin renk 1 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 536 cevap paylaştı. Şimdiki rengin 1 veya 2 ton açığı güzel olabilir 1 0 Yorumla
BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Butun renkler gider gibi geldi 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. Bence bu halin çok hoş. 2 0 Yorumla
eminejjg Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Guzelim sana her sey gider 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm 😻 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 422 cevap paylaştı. Sende Bahar candan Vibe var 0 0 Yorumla
Elifdiyebirisiii Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Karamel tonlar gibi ya da kızıl 2 1 Yorumla sk0634 +1 yıl Evet ben de öyle düşündüm. Kızıl olmaz ama Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 497 cevap paylaştı. Kizil 1 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl O renkte kal 1 1 Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Sana soruyorum yalnızlığı ayrılığı mutsuzluğu Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kızıl gider bence 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Turuncu 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kızıl olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Bence kumral
Boş boş gezme de BURADAN online olarak hangi saç renginin sana yakışacağını öğren bakiiim :D
Ohaaa teşekkürler
ohaaa bişey değil :D
Uygulama çok iyiymiş ben de deniyorum :D
@yorgunyalniz dene dene :D
Saç kısa olunca bi şey anlayamadım :D :D
@yorgunyalniz :D :D ehh genelde öyle oluyor :D
berberlerin kullandığı stil programı var onu bulup indir onunla dene istersen bir de :D
Bir iki kız üzerinde deneyecem.
Kestane kahverengi ve kızıl tonlar...
Yüzün çok uygun ve güzel.
Bakır düşünüyorum aslında ama kararsızım
O da olur, atlamışım onu bak 😁
Bi düşüncemmmm
Tamam düşün :)
askim sana kumral da olur, bal rengi de olur hem de cok guzel olur
Kızıl ve bakır güzel olur
Yakut Kızılı
Kor bakır falan
Sarı hiç yakışmaz siyah güzel gider ay tenli siyah saçlı karı olursun jsbsnsb
Bence kızıl guzel gider ama şu an ki saç renginde güzel
Bakır rengi yap.. ortalama tipten kurtulursun
Neyini süper Söyle seçmişler bu sorunun normal bir soru işte insanlığa hiçbir faydası olmayan
Güzelim yüzünü rujla silikonlu öcü popon benzemişsin 👍
Bence şu an ki saç rengin harika duruyor ama yinede sen bilirsin 😀
Saçının bu rengi de çok güzel..
Teşekkürler 💗
Guzel oldugun icin renk farketmez her turlu renk yakisir gibi
Sana gidecek rengi Rabb'im vermiş ondan daha iyisini biz bilemeyiz.
Açık kahverengi olmaz mı ❓
Siyah sarı kızıl gider.
Bakır rengi güzel olur dudaklarin cekici
Sari sac gider beyaz tenlisin
Gece siyahı güzel gider
Bebek kumraliiii
Biraz açabilirsin rengini
Biraz kızıl biraz mavi
Senin begendigin renk
Bu saç rengi güzel
Kumral olabilir veya sarışın
Bence kızıl sana çok yakışır