Saç boyama olaylarından anlamıyorum ama saçlarımı açtırmak istiyorum rengini çok koyu geliyor rengi bilgisi olan var mı ne yapabilrim hangi açıcıyı kullanmalıyım
Allah askina kuafor isilti katalim hayatim derse hayir de... herkes ayni aradan cig sari firlayan modeli yaptiriyor cok basit duruyor... benim sac rengimde seninkinin bir iki ton acigi... tipimizde benziyor bence yakisir gibi
Kız kardeşim yapmıştı bi ara yoğun kızıl boya almış ama numarasını bilmiyorum esmerdi kız kardeşim çok yakışmıştı sana da yakışır ye düşünüyorum yüz hatların çok uygun
Babacım Allah sahibine bağışlasın diyim önce ama güzel kızsın her renk. gider. ama. ten uyumuna bakacak olursak kızıl yaparsan pişman olmazsın cunki saç önemli yanlış karar seni çok sıkar işlem. yyaptirmadan. once iyi düşün lütfen babacım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence sarı ya da kumral
Merhaba kızıl ve açık kahve tonları çok hoş olacağını düşünüyorum
Kızıl çok iddialı bilmem yakışırmıki çoğu kişi öyle demiş
Allah askina kuafor isilti katalim hayatim derse hayir de... herkes ayni aradan cig sari firlayan modeli yaptiriyor cok basit duruyor... benim sac rengimde seninkinin bir iki ton acigi... tipimizde benziyor bence yakisir gibi
Açıcı açmak filan demişsin ama yüzün filan Kızıla çok uygun görüyorum kızıl yapsan sana çok yakışır aşırı çekici bi genç kız olursun 🙌🥰🥰
Onunda tonları olmuyormı
Kız kardeşim yapmıştı bi ara yoğun kızıl boya almış ama numarasını bilmiyorum esmerdi kız kardeşim çok yakışmıştı sana da yakışır ye düşünüyorum yüz hatların çok uygun
saç rengin güzel
Sağol
Renk değil de kısa saç çok iyi gider
Kısa saç çok denedim ama kötü hissediyorum saçlarım kısayken
Yakıştırıyorlar ama
Çok yakışır bir de rengi de karamel olursa mükemmel durur ya 🫣🫣
Hiç anlamıyorum vallahi karamel için açıcıya gerek var mı
Boyu ne kadar olmalı saçımın
Evet açılması lazım ve dediğim gibi kısa da yapmazsan dalgalı yapabilirsin
Omre
Güzelsin böyle
rengi güzel ama kahve tonları mük olur
bu iyi dokunma
öyle kalsın safinaz
😂😂
Dürüst olayimmi
Ol baba
Babacım Allah sahibine bağışlasın diyim önce ama güzel kızsın her renk. gider. ama. ten uyumuna bakacak olursak kızıl yaparsan pişman olmazsın cunki saç önemli yanlış karar seni çok sıkar işlem. yyaptirmadan. once iyi düşün lütfen babacım
Açık sarı
Sarı saç
Bilmiyorum ama böyle de güzel
kumral
Sana turuncu yakışır