Saç Bakım Bana hangi saç rengi yakışır? sarışınbarbiler Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Sıkıldım bu rengi kullanmaktan değişiklik yapmak istiyorum biraz Bana hangi saç rengi yakışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. şu an ki rengi de güzel ama sarı veya kızıl olur 0 0 Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Daha da sarı ol derim. Böyle azıcık olmasın yoğun balyajlar attır 0 0 Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Daha da sarı ol derim. Böyle azıcık olmasın yoğun balyajlar attır 0 0 Yorumla
Metin_BG Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 52% +1 yıl Boyle gayet guzel sin. Ben acikca soyleyim baska bir renk yakistiramadim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sacın cok güzel bence burcun akrepmi sacına mor iyi gider 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burcun akrepmı Yorumla
Hanımefendi0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kırmızı yap 0 3 Yorumla Mertucarfb +1 yıl Kesin kızı kıskandın Yorumla Hanımefendi0 +1 yıl @Mertucarfb ne alakası var ten rengi beyaz kızıl tonları çok güzel gider. Kendime de yapmayı düşünüyorum ayrıca Yorumla Mertucarfb +1 yıl Peki Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Saç Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Mavi yap. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
şu an ki rengi de güzel ama sarı veya kızıl olur
Daha da sarı ol derim. Böyle azıcık olmasın yoğun balyajlar attır
Daha da sarı ol derim. Böyle azıcık olmasın yoğun balyajlar attır
Boyle gayet guzel sin. Ben acikca soyleyim baska bir renk yakistiramadim
sacın cok güzel bence burcun akrepmi sacına mor iyi gider
burcun akrepmı
Bu saç rengi gayet iyi durmuş bence.
Şuanki iyi veya kestane olabilir
Biraz daha açık hali olabilir
Karamel yakışır
Şimdiki gayet güzel bence yakışıyo sana
Kızıl yakışır turuncu da
Çok tatlı bi hatunsun ama..
Mor bence
Röfle veya ombre
Kızıl yakışır
Kırmızı yap
Kesin kızı kıskandın
@Mertucarfb ne alakası var ten rengi beyaz kızıl tonları çok güzel gider. Kendime de yapmayı düşünüyorum ayrıca
Peki
büyüde gel ufaklık
siyah
Mavi yap.
Böyle gayet güzel