Güzellik & Bakım Bana hangi renk saç rengi gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor kendi rengimden azıcık sıkılmış olabilirim, aslında güneşte biraz daha açık ışıktan öyle çıkmış Güncellemeler+1 yıl arkadaslar konu sadece saçlarımın rengi Güncellemeler+1 yıl bu ben değilim Bana hangi renk saç rengi gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KartallJK Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sen seç :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl çok teşekkür ederimmm 😍 Yorumla Soran +1 yıl galiba hepsini deneyeceğim Yorumla мѕρℓєαѕαит +1 yıl Bunu nasıl yaptınız 😂 Yorumla
Yapmağyanarız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Saç rengin gayet güzel maşallah ama illede değiştirmek istiyorsan bakır tonları muhtisem olur 🥰 1 3 Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Kızıl da çok iyi olur Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Sen değilsen peki neden soruyorsun 🫠 Yorumla Soran +1 yıl rica edersem sorumu şikayet eder misin rahatsız oldum izinsiz paylaştım:( Yorumla
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Önce ruj sürmeyi öğren. Saçın güzel, boyama pişman olursun. 0 1 Yorumla Peri111 +1 yıl Sanane kızın rujdan Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kızıl yakişir, ruj düzgün sür, düzgün poz ver yamuk surat 1 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Saçını bilmem ama Tenin ay gibi maşallah 🧿 Çok güzel 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Aşkım saçın çok güzel dokunma amano dudak çerçeveni güzel yapp 0 0 Yorumla
AteistMühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gayet iyi bu renk. Kumral da gider muhtemelen. Ama direkt açık sarı güzel olmaz. 0 0 Yorumla
мѕρℓєαѕαит Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ne kadar linçlemişler seni ya oysa ki çok güzel bir kızsın çekememişler. Saç rengine gelecek olursam bu renk ana rengin çok çok yakışmış sana zaten. 1 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok tatlı olmuşsun canım <3 1 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederimmmm ❤️❤️❤️
Gizli Üye (30-35) +1 yıl fantezi dolu bi Kadına benziyorsun gibi böyle her yaşta cinsellik yaşayacaksın gibi bakıyorsun 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamıştım gene de öylesine yazdım Yorumla Soran +1 yıl sorumu şikayet eder misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atmasaydın bana ne Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. kızıl harika gider sana ;) 0 3 Yorumla sedomania2 +1 yıl bu sen değil misin :/ Yorumla Soran +1 yıl evet soruyu şikayet eder misin Yorumla sedomania2 +1 yıl etmem :) Yorumla
mistreated Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 74% +1 yıl önce burun estetiği bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 70b verirsen okey Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Saçın şu an iyi zaten, niye boyatıyorsun ki? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bilmem bir değişiklik fena olmaz Yorumla ASTRiX_ +1 yıl O zaman biraz rengini açarsın. Abartmadan. Yorumla Soran +1 yıl kızıl ya da sarışındık gider mi sizce Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Sarışın olmaz da, kızıl gidebilir. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sarışın veya kızıl sana yakışırdı 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşırı hoş birisin burnun da güzel kötü yorumları önemseme Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 697 cevap paylaştı. Bakır filan yap 0 0 Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Vay vay vay sen kimlersenain? 0 1 Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl Bu sen değilsen kim ya da neden kendi resmini koymadın Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Epey sıkılmış süt kız pozu bu , saç bahane 😄 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Fakesin hocam 0 0 Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı. Sarı ve kumral gider bu tarz ise saçların 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Siyah iyi 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kahve kızıl olabilir 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle iyi. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. pembe 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. sarı yap bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sen seç :)
çok teşekkür ederimmm 😍
galiba hepsini deneyeceğim
Bunu nasıl yaptınız 😂
Saç rengin gayet güzel maşallah ama illede değiştirmek istiyorsan bakır tonları muhtisem olur 🥰
Kızıl da çok iyi olur
Sen değilsen peki neden soruyorsun 🫠
rica edersem sorumu şikayet eder misin rahatsız oldum izinsiz paylaştım:(
Önce ruj sürmeyi öğren. Saçın güzel, boyama pişman olursun.
Sanane kızın rujdan
Kızıl yakişir, ruj düzgün sür, düzgün poz ver yamuk surat
Saçını bilmem ama
Tenin ay gibi maşallah 🧿
Çok güzel
Aşkım saçın çok güzel dokunma amano dudak çerçeveni güzel yapp
Gayet iyi bu renk. Kumral da gider muhtemelen. Ama direkt açık sarı güzel olmaz.
Ne kadar linçlemişler seni ya oysa ki çok güzel bir kızsın çekememişler. Saç rengine gelecek olursam bu renk ana rengin çok çok yakışmış sana zaten.
Çok tatlı olmuşsun canım <3
teşekkür ederimmmm ❤️❤️❤️
fantezi dolu bi Kadına benziyorsun gibi böyle her yaşta cinsellik yaşayacaksın gibi bakıyorsun
Anlamıştım gene de öylesine yazdım
sorumu şikayet eder misin?
Atmasaydın bana ne
kızıl harika gider sana ;)
bu sen değil misin :/
evet soruyu şikayet eder misin
etmem :)
önce burun estetiği bence
70b verirsen okey
Saçın şu an iyi zaten, niye boyatıyorsun ki?
bilmem bir değişiklik fena olmaz
O zaman biraz rengini açarsın. Abartmadan.
kızıl ya da sarışındık gider mi sizce
Sarışın olmaz da, kızıl gidebilir.
Sarışın veya kızıl sana yakışırdı
Aşırı hoş birisin burnun da güzel kötü yorumları önemseme
Gayet güzel bence ten saç rengi uyumun
Bakır filan yap
Ateş kızılı efsane yapar seni
Açık sarı tonlar olur yüzün beyaz sa
Vay vay vay sen kimlersenain?
Bu sen değilsen kim ya da neden kendi resmini koymadın
Bu gayet iyi gitmiş
Epey sıkılmış süt kız pozu bu , saç bahane 😄