Önce biriyle başladık sonra 2 3 4 derken gerçekten de insan sürekli yaptırmak istiyor.

Önce biriyle başladık sonra 2 3 4 derken gerçekten de insan sürekli yaptırmak istiyor.
Dövme stüdyosu olan bir arkadaşım var. Ona bu soruyu sormuştum. İğnenin ucunda bir şey olduğunu ve onun bağımlılık yaptığını söylüyorlar hiç öyle bir şey yok kişinin ne kadar dövmeyi sevmesiyle alakalı demişti
Bence gelmez.. yani kendim için konuşursam.. çünkü benim de 3 tane dövmem var sevdiğim için yaptırdım ama daha fazlasını yapar mıyım bilmem.. bence bu bir hayat felsefesi gibidir sdfsd yani hobi gibi bir şey insan sever yaptırır.. saç stilini değiştirmek gibi tek fark dövme kalıcı oluyor.. ama bağımlılık ya da takıntı haline gelmez bence ama yapanları vardır
Para lazım 😅
@bynarcos O her zaman lazım abi 😅
Evet öyle galiba geçen gün dövmecim aradi hal hatır sordu ne zaman geliyorsun dedi🤣🤣🤣 o bayat espriyi yapıp seneye gelicem dedim🤪 bir kaç dövme daha yaptıracağım ama kadın dövmeci lazım bana😃
Özel..
Takıntı'dan ziyade bağımlılık yaptığını düşünüyorum. Kişi dövmelerini beğeniyor ve daha fazla güzel şeyler çizdirmek istiyor. Pişman olmayacağı bir dövme seçmek önemli.
Cevap
18Cevap
Dövme çokta lazım bir şey değil
Azı hoştur belki lakin
Çoğu karmaşık bir görüntü haline geliyor.
Aynen öyle
Bilmiyorum yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum ama inanın fazlası çok kötü duruyor önüne geçilmeli o isteğin
Yok bro gelmiyor.
Dovme yaptırmak için uydurulan bahane o
Bir tane kocaman sırtıma ya da sol koluma yaptırırım daha da yaptırmam 😃
O yea bebeğim. Memelerine yaptırmasın bu adam böyle güzel😂
Galiba , yaptıkca yapasın geliyor😅Dövmem yok ama bende bir gün yaptırıcam.
Tanidigim. Biri sevdigi. kadinin adini koluna dovme yaptirmisti Aniden ayrildilar Simdi kolundaki dovmeyi gorunce. Onu hatirliyor Kazayi yiyecek.. Sersem
bence evet cevremde kim dövme yaptırdıysa.. 1 taneyle kalamadı.. suda olsun buda olsun
💪🏼bu güzel olur 🦵🏻buda hoş durur 🫴🏻bu olsun
😃 derken kendı rekorlarını kırıyorlar 🙌🏼
Karşı cinse en yakıştırdığım ikinci şey dövme, ilki saat zaten. Ama aşırıya kaçmasını da istemem herşeyin bi ölçüsü var kafayı dövmeyle bozması gereksiz.
Bu dövme olayını anlamıyorum filmlerde dövmeli karakterlerin çok güçlü gösterilmesinden midir ne dövme yaptırmak evrim de basamak atlamak gibi geliyor insanlara sanki bilinç dışı bilinç altında şekillenmiş bir şey çünkü düşününce tek yaptığın cildini boyamak bu boyanın ne şekilde şekillendirildiği neye benzediği önemsiz özel güç falan vermiyor boya o sadece isterse ejderhaya benzesin saçma geliyor bana :D
Öyle derler ama fazlası çok itici ya. Duvarda bir tane resim harika durur ama tüm duvarı resim yaparsan anlamı kalmaz gibi. Dövme yaptırmak istiyorum ama henüz cesaret edemedim.
Genel olarak öyle derler bir kere yaptırınca devamı gelir derler. Ama bende öyle olmadı bir adet dövmem var yeterli buluyorum ✌️😅
Göğüs üzerine ve boynuma yaptırma gibi bir hevesim varda dur bakalım. Kolları da ileride 40cm falan yaparsam kola da yaptırırım.
Kişiyle ilgili, dövmelerim var ama yenisini istemiyorum
Elimde küçük bir tane var olursa elime yaptırırım biraz takıntı oldu evet
Kişiden kişiye değişir bu durum. Önceden tek dövmem vardı ve takıntı haline getirmemiştim.
Aşırılık her şey için bir kusurdur, dozunda bırakmak lazım
Ben yaptıracak olsam bi tane yaptırırdım sadece
Ben böyle bir şeyi hiç sevmediğim için ben de herhangi bir takıntı olmaz.
Çok sağlıklı bir durum değil😅
uzun bir konu
Başka bir hobin yoksa tabii ki kdkdkd
Her yerini kaplamayı mı düşünüyorsun dövme ile 😅
Benim hiç dövmem olmamış ki nerden bileyim hüğ
Beni dövmeyin🥹
Bazı insanlar için evet
takıntı haline geldiğini düşünüyorum
Orjinalliği bozmamak gerek 😀
Evet su an 6 tane var 7. Yaptirmayı düsünüyorum
Alışkanlık yapıyor bende öyle oldu
Büyük ihtimalle
Beğendiğim modeller oldukça yaptırıyorum.
Yani evet
Evett insan yaptirdikca yaptirasi geliyor
Pek hoşuma gitmiyor dövme.
Henüz hiç yaptırmadım.
Hayır yapitirmam
Oyle diyorlar
Evet bence öyle
Kesinlikle... bu bağımlılık haline geliyor
Dövme yaptırmadım
Ben hiç yaptırmadım
Gelir evet
Bağımlılık yani