Moda & Stil Dövme bağımlılık yapar mı? adıyokıste Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Koluma dövme yaptırmak istiyorum fakat bağımlılık yaptığı söyleniyor sizce dövme yaptırmak bağımlılık yapar mı? Dövme bağımlılık yapar mı? Cevapla Dövme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yapıyor bro. İlk dovmemı yaptırdım daha yaptırmam dedım ve peşine 6 dovme yaptırdım. Su aralar yenı model arıyorum. 0 0 Yorumla
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yapar yaptiranda pic veya kevase izlenimi veriyo bana pis bi insan oldugu gorunusunden kesinlikle anlasilan bi varlikmis gibi 0 0 Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Yapıyor diyorlar ama profilimdeki dövmemden başka dövmem yok yaptıralı bi 5 6 aldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapıyor bro. İlk dovmemı yaptırdım daha yaptırmam dedım ve peşine 6 dovme yaptırdım.
Su aralar yenı model arıyorum.
Yapar yaptiranda pic veya kevase izlenimi veriyo bana pis bi insan oldugu gorunusunden kesinlikle anlasilan bi varlikmis gibi
Yapıyor diyorlar ama profilimdeki dövmemden başka dövmem yok yaptıralı bi 5 6 aldu
Bence yapma