Onu Söyleyen Malın Önde gidenidir Dövme Yaptırmak Dinimizde Haramdır Müslüman İnsan Dövme Yaptıramaz Çünkü Dövme Gusüle Abdeste engel olduğu için hem cenabet olursun hâliyle namaz kilamazsın Buda Çok büyük günah o yüzden de Haram Zaten dövme Yaptırmak Ben Asla yaptırmam Görünümü Batsın Yaptıranlara da Allah akıl fikir versin Diyorum Cahiller Akılsızlar.
Merhaba, benim 2 tane dövmem var. kimisine göre çekici kimisine göre itici. bu insanların görüşlerine göre değişiyor. benim için dövme bir hayat tarzıdır çekici değildir ama güzel görünür :)
Kişiden kişiye değişen bir durum bence. Bence katmaz ama bende yaptırmak istiyorum. Tek sorun sıkılırsam o dövmeden daha sonra ne olur o yüzden de uzak duruyorum :)
Yapılan dövmeye ve dövmenin kalitesine göre değişiyor. Bazıları o kadar amatör ki, cezaevi dövmesi gibi duruyor. Bir de ellerine kocaman gül yaptıranlar yok mu iğrençduruyor.. 🤮 kısacası bu değişiyor kimini rezil eder kimini vezir 😂
Bu insana göre değişir hem yaptırıcak kişiye hemde karşısındaki kişiye göre ben çekici olduğunu düşünebilirim ama bir başkası dövmeyi başlı başına itici bulabilir
Dövme yaptırmak mö dayanan bir olay ben şahsen vücuduma bir resim düşünmem kız arkadaşım yaptırdı belli bölgelerine sıkılırsanız sildirmek zor sağlık açısından da bakıyorum ben
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bazı erkeklere yakıştırıyorum ama olmasa da çekici olan erkekler oluyor genelde bunlar ama genel olarak cevap verirsem hayır ve ben dövmeye karşıyım
Şu dövme abdest gecirmiyor diyenler oyle bisiy yok döveme yaptirdiktan sonrada o bolgede de tüyler çıkıyor yani gözenekler kapanmiyor buda abdeste engel olmuyor anlayın bunu artık dinimizce istenmez o ayri bisiy ama abdest geçiriyor.
Benim sol omzumda var gayet güzel duruyor mesela omzun acık ya da dekolteli bi elbise giydiğinde acısını sorarsan sinek ısırığı gibi bence yaptır benim düşüncem bu 😊🙏🏻