Sadece tecrübesi olan arkadaşlar:))) soru cok acıkkk??
Sevgiliyi süründürme taktikleri olan arkadaşlar yorumlarını bekliyorum
Sevgiliyi süründürme taktikleri olan arkadaşlar yorumlarını bekliyorum
bir arkadaş bul erkek arkadaş onunla gez samimi bir şekilde oda görsün diye her zaman gittiği kafaye filan git tesadüf ya orda karşılaşmış hissi ver. ayrı maslarda o muhtemelen seni izleyecek ve sen de beraber gittiğiniz arkadaşınızla samimi şekilde mümkünse kıskandırmaya çalıştığın erkekten daha samimi hallerinizi görmesine izin ver. kendisinden daha samimi olduğunu görünce eminim çatlayacaktır. aynı erkekle bunu defalarca yap erkek değiştirme adın çıkar yoksa. beğenmezsen başka tavsiyelerde bulunurum
başka tavsiyeee hemennnn etkili olanından hemde:))
gösterip elletmeyeceksin 15 gün süründürüp sıkılacağı zaman ellettirip başka birşey yapmayacaksın ama ilerisi için ümit vereceksin seni yatağa atmak içinpervane olacaksın 15-20 günde böylr sürer sonra tekme yada biraz ara verip tekrar baştan başlarsınız
arama, sorma. ilgisiz kal. dışarı çık arkadaşlarınla eğlen onada son dakka haber ver, kısa cevaplar yaz, o aramadıkça arama, mutsuz davran yüzünü as
DENİCEM TŞKLER:)
ben tecrübeliyim. hiç yüz vermiceksin mutlu görüneceksin güzel olacaksın ve gözünün önünde olacaksın fakat ona bakmayacaksın
ayrı ayrı semtlerde oturuyoruz nasıl gözünün önünde olayım ona bakmayayım...
hiç mi karşılaşmıyorsunuz kendini gösterip hatırlatman gerek
yok nasıl karşılaşalım ancak buluşmak istersek yanyana gelioruz.aynı mahallede veya aynı semtte oturmuyoruz ki karşılaşalım.D
öyleyse hiç arama sormaa soğuk davrann kaybetme korkusu yaşasın
Cevap
12Cevap
sevgilini süründürmek kolay değil
1-) sevgilin seni deli gibi sevecek
2-) sevgilin ufak bi zorlukta seni bırakmayacak
3-) ne yaparsan yap kabullenecek
4-) inatçı bir yapıya sahip olmayacak
bunlar varsa sevgilinden ayrılıyorum de 1 hafta uzaklaş süründürürsün
Evine geecegini söyle bir hafta önceden ve git :) ama hasta oldugunu söyle o gün :D bana yapılsa kafayı yerdim
sürünmesi için seni gerçekten çok sevmesi gerek, ya da çok güzel olman. sen karar ver hangisi olduğunu ve ona göre hareket et..
2 gun hiçbir aramasına mesajına cevap verme.. sana ulaşmasını da engelle bak nasıl sürünüyo... ama seviyosa tabisonra 2. gunn sonuda hadi naş ta diyebilir.. sonra bana çatma
surundur surundur .d.d gun gelir senide surundurunce biri, o boynuzlarinla nasi duruyosun pc karsisinda die yicen laflari .d.d
vazgeçilmez olmadığı halde hiç kimse nedense biz kızların yaptığı en büyük hata vazgeçilmezmiş gibi hissettiriyoruz. her an gidecekmişsin gibi her an seni kaybedebilecekmiş gibi davranmanın kuralı budur. fazla yüz verdinmi ters teper
bunun belli bir sınırı var aşırısı elinden kaçırmana sebep olur
sınırı ne ?
şuan ben ona mesaj atarsam cevap atıo soğuk bir şekilde.ben mii ondan bekleyeyim mesaj atmasını benimle ilgilenmesini?
telf.ara ara kapatsam nasıl olur.sorarsada telimde sorun var desem nasıl olur
adamdaa sürünmeye razı olacak bi karakter yoksaaa naah süründürürsün ;)
sevgılınle ılgılenme mesajlarna cevap verme onu umursama kısaca arama sorma bı sure arkadslarınla gez dolas vs
Ayağına çelme tak, kafayada sopayla vur. Taksinin bagajindan iple sarkit gaza bas surunsun...
Veya arko krem al onu surunsun... Keyif senin
al işte sevgiliyi süründürüp kendini tatmin edecek :D:D
arkadaşım süründürmene gerek yok adam gibi konuş ters tepki verirse ayrıl
şukuladım
Benim erkek arkadasim seni surundururum dedi engelledi her yerden hmn soğudum mesela
neden süründüreceksin peki ne yaptı sana?
değerimi bilmiyo
o zaman olay basit, 3-4 gün ayrı kal, ayrılıyorum de. zaten seni seviyorsa sürünecektir ancak dönmezse e zaten o zamanda onun için çabalamana gerek olmadığını göreceksin.
böyle bi sevgilim olsun terkederim
alla alla karşıdakide adam olsun ozmn.
Arama sorma erkek arkadaşlarınla gez eğlen
ve şeytan ocağı yakar...
3-5-2.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar