Kızlar, nemlendirici ya da besleyici kremlerden yüzünüze sürer misiniz iyice yaydırıp emdirir misiniz? Gerçekten kremliyken bebek gibi cilde sahip oluyorsunuz hem görüntüsü hoş hem de yumuşacık yapıyor :) hangi kremleri kullanıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Sabahları sivilceye karşı eczaneden sabun ile yüzümü yikarim önce baborun bir serumunu kullanırım cildim daha düzgün görünsün diye leke ve sivilce yaralarına karşı, sonrada babor selection cremini kullanırım burusuklara karşı ve ışıltı için. Akşamları yine sabunum ile yüzümü yikarim sonrada babor repair cremini kullanırım, hassas cilde karşı geceleri kendine gelsin diye ve sivilce yaralara karşi Sivilcenin kirmizi lekelerini azaltır eskiden çok problemim vardi sivilce ile şimdi ama düzenli bakim rutinim sayesinde cildim iyi oldu. Nişanlım dalga geçer benimle bakim ve cremler için harcadığım zamana ve paraya ama çok seviyorum ve önem seviyorum kendimi daha iyi hissedmiyorum bakim yaparak.
06 Yorumla- +1 yıl
Esasında fazlasına hiç gerek yok kendinizi kasmayın yeter :) Bir tek vücut losyonu yetiyor aslında :) bu arada mutluluklar :)
- +1 yıl
Rica ederim :) teyzem de Bulgaristandan kremler getirir bana hepsi de çok güzel ama biraz yağlı ellerimle yüzüme Q10 rose-oil gül kokulu krem sürerim :) Almanyada mısınız ne güzel :)
- +1 yıl
Benim kremlerde baya yağlı gece kremi yavaş çekiyor gündüz onu kulanmam imkansız valla.. yazın mesela huylaniyor insan 2 ay adanadaydim bu sene sicaktan dolayi krem sürmedim hiç Vantilatörun önünde ancak :))) evet almanyada son senem sayılır gelin olarak adanaya geliyorum 1 buçuk sene sonra :)
- +1 yıl
Yağlı kremler sorun ya biraz ben ellerime süremiyorum :) Sıcaktan isilik oluyorum ben genelde annem isilik için krem sürüyor :) bir de ağdadan & epilasyondan sonra tahriş önleyici krem sürüyor musun? Ne güzel özendim şimdi size benim hala sevgilim yok ama kısmet biraz da inşallah hayırlısı :) Memleket neresi senin? :)
- +1 yıl
Ağdadan sonra bir serum kullanıyorum agdadan 20 dakka sonra cilteki gözenekler kapanmaya. başlıyor almanyada beauty messe diye bisey oluyor senede bir kere orda gecen sene işte bu serumu aldım adadan hemen sonra sürüyorum gözenekler acik olduğu için cilt o serumu Köklere kadar cekiyor ve kil dönme ya da sivilce gelisemiyor ve Duş ederken her ikinci gün peeling kullanıyorum kıl dönmesi ya da sivilce çıkmasın diye bende çünkü sivilce takıntısı var biraz en nefret ettiğim şey elimden gelende herşeyi deniyorum valla :))
Bende 24 yaşındayim ve ilk sevgilim1 buçuk sene önce oldu onunlada nisanlandim bu yaz saten acelesi yok bence ben bekledim ve karşıma beklediğime değecek biri çıktı herseyin bir Hayıri varmis işte :)
Benim memleketim adana
En İyi Cevaplar
+1 yılAslinda her zaman surersen bir sure sonra cilt alisir hep krem surmek zorunda kalirsin, ben her gun bal suruyorum yuzume gercekten cok faydasi dokunuyo, hem nemlendiriyo hem de sivilcelere, sivilce izlerine karsi coook super bir etkisi oluyo ;)
07 Yorumla- +1 yıl
Yapmaz ya ama zeytinyağı en mantıklısı bence :)
- +1 yıl
Yapmiyo bence, amagercekten cok yararli bir iki defa sonra sonucu goreceksin
- +1 yıl
Hatta ben nemlendirici kremler tuylenme yapiyo diye duymustum, o yuzden dogal yontemler kullaniyom, balin tuylenme yaptigiyla ilgili bisey duymadim
- +1 yıl
İçindeki kimyasal bileşiklerden dolayı tüylenme olabilir deniliyor ama bu tabi her krem için geçerli değil, olmadı en iyisi lazer epilasyon :)
- +1 yıl
☺☺ama yine de cok fazla krem tercih etmiyom ben kendi adima soyluyom 😊
- +1 yıl
Fazlası zararlı zaten gözenekleri tıkar ama sabah akşam ya da dışarı çıkarken Nivea Soft sürülebilir :)
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Z2qj5A.png onu da yaparız yavrumm
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
2Cevap
+1 yılher zaman krem sürmek yanlış bir olgudur. cünkü cildin nem dengesini bozarsın ve cilt kendini nemlrndirmeyi bırakır senin ekstra bir nemlendirici kullanmanı bekler. her banyo sonrası cildin nemli iken krem sürmeyi dene gözenekler açık iken. daha çok faydasını görürsün
10 YorumlaHer sabah yuzumu yikadiktan sonra temizleyici bur krem var onu elektrikli fircamla yuzume masaj yaparak yediriyorum yuzumu tekrar yikadiktan sonra nemlendiricu krem sürüyorum göz altimada göz alti kremi sürüyorum. Sabah aksam yapiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Clean&Clear mı kullanıyorsun temizleyici olarak :) nemlendirici favorim de Nivea Soft :)))
- +1 yıl
Güzel :) Max Factor facefinity güzel :) Nivea yağlı biraz evet ben ellerime sürdükten sonra birdaha biryere dokunamam aşırı yağlı birda çabuk emmiyor ya :/ Bulgar kremleri kullanıyirum ben teyzem getiriyor :)
Pek krem surmezdim ama cildim karma ve nivea soft aldim kullaniyorumda cildim daha kotu oldu t bolgemde yaglanma var siyah nokta olusmaya basladi dogal maskeler yaptim bir ise yaramadi ne yapacagimi bilmiyorum😢
01 Yorumla- +1 yıl
Nivea Soft sadece nemlendirir ve cildi yumuşatıp besler, sana tavsiyen duş sonrası bath and body works birde starwhite kremlerini kullan, limon suyu ve salatalık maskelerini denemediysen dene haa birde sir ağdadan sonra sakın hemen duşa girme yani aradan 1 saat geçsin sadece intim temizleme jeliyle temizle, sir ağda yapılan bölgese su değerse kararma yapar.
+1 yılcildim karma nivea nin nemlendiricisini kullaniyorum vucudumada her banyodan sonra bebe yagi cok iyi ama son zamanlarda kesfettigim e vitamini serumlari cildime cok iyi geldi bide sacima da kullaniminrim e vitamini
00 YorumlaKesinlikle cildim karma ama neme ihtiyaci cok var gece serum kullanirim haftada bir nem maskesi yapar onuda yikamam silerim gunduzde nemlendirici surerim
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle esasında yüzde yağ keseleri olduğu için hep nemli ama yine de besleyici bakım kremi falan en güzeli :) salatalık kürü harika ya bence hem sıkılaştırır cildini :)
Sürerim her sabah ve akşam sürmezsem cikdim çok kuruyor çünkü kurulukta erken yaşlandırır uygun bir ürünle düzenli nemlendirmek en iyisi bence. Neutrogena kullanıyorum sende nemlendir ama nivea ile değil onlar hem yağlandırır hem tüylendirir
03 Yorumla- +1 yıl
Nivea'nın yağlandırıp tüylendirdiğini bilmiyordum, birde marketten yeni aldım tüplü ambalajında Nivea Soft uyarın için çok teşekkür ederim. Krem en iyisi ya hemde yüze canlılık yumuşaklık katıyor.
- +1 yıl
Kìzlar birde epilasyondan sonra falan krem sürüyorlar mı? Özellikle koltuk altı ve bacaklara? Bunu gerçketen merak ederim
+1 yılergenlik dönemindeyim zaten cildim taze ve yaglı duruyor hiç kurumuyor ki gerek kalmıyor ellerim bile kurumuyor :kurusada cok az
06 Yorumla- +1 yıl
Yağlı yiyecekler tüketme bence :) fazla yağ için haplar var onlardan kullan
- +1 yıl
yok be normal cok yaglanmıyor sadece her zman canlı duruyor ve kurumuyor yoksa asırı yaglandıgı söz konusu değil
- +1 yıl
ama temizleme jelleri var onlarla yıkıyorum sabahları krem kullanmıyorum
- +1 yıl
O zaman sorun yom bende dedim gerçekten yağlanma falan mı var, o varsa bazı haplar var yağı kesip dengeliyor yani :)
- +1 yıl
yok be o bildigin cilt hastalıgı ben canlı olusunu kastettim kreme gerek kalmadıgını anlatmaya calıstım ve galiba anlatamadım :D
- +1 yıl
Biliyorum anladım ben :)
+1 yılYuzumde nemlendirici olarak Bepanthol kullaniyorum Vucut losyonu olarak Avon Care serisini kullaniyorum Ellerimdede Neutrogena Kis Aski'ni kullaniyorum :D hepsindende son derece memnunum
01 Yorumla- +1 yıl
Bephantol iyi krem çoğu kez duyuyorum Avon serisi zaten kaliteni beşiği ama bence en iyisi Nivea Soft beeyici nemlendirici krem :) Duş sonrası da Bioder, Bath and body works, Johnsonn's Baby birde Dali bebek yağı güzel :)
+1 yılher banyodan sonra yuzume nemlendirici vucuduma da losyon
01 Yorumla- +1 yıl
Nemlendirici iyi ya losyon da Bioder :)
Her akşam buzla ovuyorum sonra arko nem sürüyorum ben ya. Sürmicem ama artık cildi bozuyomuş:d
05 Yorumla- +1 yıl
Aman beya buz zarar. verebilir. bence en iyisi zeytinyağı :D
- +1 yıl
Bende buz gezdirdim kizarma oldu kizarklik gecti biraz hissizlik var gecermi cok korkuyorm yakiyormus diyorlar ;((
- +1 yıl
Yüzünde gezdirme sinirleri tahrip bile edersin geçici hissizlik oluşur sonra geçer, sen bence onu ağda ya da epilasyon öncesi bölgeyi uyuşturmak için sür acısını hissetmezsin özellikle koltuk altı ve bacak içi ideal :)
- +1 yıl
Ever ama fazla sürme bence yüzdeki sinirleri zedeleyebilirsin ama. azar azar olur. Bence en iyisi ağda & epilasyon sonrası acı ve tahrişi azaltmak için sürmek en mantıklısı :)
- Moda & Stil konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılpek kullanmıyorum güneş kremi haricinde bu aralar üşeniyorum
03 Yorumla- +1 yıl
:)) havalar soğuk ama :D
- +1 yıl
cildimde isytenmeyecek kadar çok yağ var panp
- +1 yıl
O zaman sorun yok pamp :D doğal krem.:D
+1 yılSabah akşam kullanmak gerek :) Diadermine nemlendiricisi favorim
02 Yorumla- +1 yıl
En çok da soğuk havalarda kullanmak gerek :) ben avon ya da nivea tercih ediyorum güzel mi senin kullandığın :)
- +1 yıl
Memnunum, bir sorun yaşamadım
+1 yılNe kullandığımı söylemem :) düzenli olarak Hergün cilt bakımı yapıp krem sürüyorum :)
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi :) tamam ya sorun değil elbette
Kesinlikle kremsiz cilt düsünemiyorum.
Ama yüzüme maske kullanıyorum krem degil.06 Yorumla- +1 yıl
Maske ayrı biraz :) dışarı falan çıkarken sürer misin nemlendici besleyici avon nivea falan? evet krem şart ben de kullanıyorum :)
- +1 yıl
Yüze de sürmek gerekli ama yumuşatır hemde bebeksi cilt verir :) qp dakika uzun biraz teyzem de öyle yapıyor bazen bana krem sürer iyice yağlayıp yedirir ama çok yağlı oluyor o zaman :D
- +1 yıl
10 dakika olacak o :D
- +1 yıl
:)) krem. en iyisi ya :)
ihtiyacım yok yüzüm açısından zaten yumuşak suratım var fakat bacaklarıma ve ellerıme cok suruyorum krem
05 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum :) bacaklara çatlaklar için mi yoksa epilasyo sonrası bakım için mi sürüyorsun? :)
- +1 yıl
Oohh iyi ya çatlaklar olmasın :) ağdadan ya da epilasyondan sonra zaten gerekiyor tahrişleri önlemek için :)
- +1 yıl
Batıklar zor iş bide ya :(
+1 yılHer gün. Alışkanlık oldu artık sürmezsem kendimi çirkin hissediyorum. 😦😦
03 Yorumla- +1 yıl
Bodylotio falan kullanıyor musun?
- +1 yıl
Neutrogena kullanıyorum ben :)
- +1 yıl
Norveç malı onlar kaliteli bende Bulgar ürünü Q10 rose-oil kullanırım :)
+1 yılHayır kremler cildi bozuyor hç bulaşma derim bende bırak kullanmayı
16 Yorumla- +1 yıl
çok enteresan ben de hep sürerim
- +1 yıl
Ben kullandım en markalı kremleri onlar bile zamanla cildimi bozdu ama her cild aynı değildir
- +1 yıl
İlginç hangi markaları kullandın ki?
- +1 yıl
şunlardır; bebak acıbadem sütü ve nemlendiricisi bepanthol nemlendirici nivea visage nemlendirici Dove krem avene nemlendirici clinique nemlendirici
- +1 yıl
Hem nemlendirici kullandım suratım da et benler gibi bişeler oldu bırakınca geçti
- +1 yıl
Hay Allah çok ilginç, verdiğin markalar da çok iyi kaliteli markalar biliyrum onlar da acaba sende alerji falan mı yaptı ne?
gündüz sebamed güneş kremi. akşamlarında Avon solutions serisi.
05 Yorumla- +1 yıl
Sebamed'in koruyucu sabununu kullandım harika birşey tavsiye ederim :)
- +1 yıl
Sebamed diğer sabunlardan farklı olarak alkali maddesi içermiyor, alkali hassas ciltler için zararlı benim ellerim cildim çok hassas ve yumuşak olduğu için çabuk çatlayıp kanıyor bu yüzden sebamed en iyisi :)
- +1 yıl
Memnunum ben şahsen :)
Evet kullanıyorum cildime iyi gelio yumusacık oluyo:)
04 Yorumla- +1 yıl
Ne kullanıyorsun :) Vücut losyonu mu yoksa krem mi :)
- +1 yıl
Woww onları duymadım bak :) Nivea Candır :)
Kremler kimyasal içeriyor 30una gelmeden kırış kırış oluyor cilt hiç tavsiye etmem :/
06 Yorumla- +1 yıl
Yaaa :/ ben sürüyorum ama birde
- +1 yıl
Zeytinyağı mesela :)
- +1 yıl
Ben saçıma sürüyorum sonra yarım saat falan bekletip yıkıyorum harika oluyor hem de saç köklerini besleyip güçlendiriyor saça canlılık katıyor :)
+1 yılSadece ellerime sürüyorum kışın o da kuruduğu için yazın bir problem yok :)
07 Yorumla- +1 yıl
Benim de kuruma var ama Bepanthen. sağolsun :)
Yüzüne de sür bence bebek gibi olur cildin :) - +1 yıl
Bir kere alışırsa sürekli o kremi ister cilt o yüzden bulaşmaya gerek yok :))
- +1 yıl
Diyorsun :) bakımlı olmak iyi birşey yüz de kremliyken çok tatlı bir görüntü oluşuyor böyle hafif nemli nemli :D arkadaşlarımdan biliyorum :)))
- +1 yıl
Cildim zaten yağlı olduğu icin kuruma şansı yok yüzümün ben genelde nasıl mat görüntüye ulaşacağımı düşünüyorum :D
- +1 yıl
Haaa tamam o zaman :D Hep merak etmişimdir kızlar yüzüne neden krem sürüyorlar :D bakımlı görünmek için mi nemlendirmek için mi yoksa sağlık amaçlı falan mı :))
- +1 yıl
Bakım için genellikle :)
- +1 yıl
Bakımlı olmayı da amma çok seviyorsunuz ha gerçi bende bakımıma özen gösteririm :D
Evet. cilt ne kadar kurursa kırışıklık o kadar belli olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher sabah ve her aksam temizlerim ve nemlendirici sürerim
00 Yorumla
+1 yılCok sık krem kullanmam tüylenme olur yüzde
03 Yorumla- +1 yıl
Kızlar yüze sürüyor, böyle nemli ve parlak gözüküyor belki onlar özel losyonlardır :) zeytinyağı en iyisi bence en mantıklısı :)
- +1 yıl
Ben totoma suruyodum zatrn. alakasi yok arastirirsan duzgun gorursun
- +1 yıl
Tamam arkadaşım tamam
+1 yılnapıcan kızların kremini losyonunu be kardeşim.
05 Yorumla- +1 yıl
Madem cevaplamayacaksın o zaman laf olsun diye niçin yazıyorsun? Xper kasmak için başka yolları dene bundan sonra.. Burada herkes istediği soruyu sormakla özgürdür seni ilgilendirmez.
- +1 yıl
sen de xper kasmak için soru sormaktan vazgeç, burada herkes istediği yorumu yapabilir.
- +1 yıl
Yaptığın yorum alakasız ama, alakasız paylaşım yapılamaz. Neyse tartışmak istemiyorum daha fazla iyi geceler.
- +1 yıl
anca gidersin
- +1 yıl
Basit insanlara harcayacak zamanım yok. Burada bunları yazacağına soruya cevap vermeyebilirdin. İşiniz gücünüz fitne fesatlık çıkarmak. Hayır o değil de soruya verilen 27 cevaptan bir tek seninki alakasız ve çürük, herkes düzgünce edepli vermiş ama işte basit olmayacak bir insan. Kıskanıp huzursuzluk yaratmak için mi yapıyorsun bunu anlamadım.
Ben bile sabah akşam sürerim onlar oo. :)
01 Yorumla- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet sabah ve akşam Neutregena yağsız nemlendirici sürüyorum
00 YorumlaYüzüm yumuşacık zaten ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Wowww :) daha da yumuşacık olsun :)
Sürmüyordumm ama simdii bb krem kullanıyorum
05 Yorumla- +1 yıl
En iyisi BB ler vitamin içerikli galiba
- +1 yıl
İyimiş :) yüz bakımı için mi kullanıyorsun yoksa elde çatlaklar vs. tedavisi amaçlı mı?
- +1 yıl
Yüzü nemlendirmek iyi ya bebek gibi oluyor insan :)
+1 yılYazın nadiren kışın her gün
02 Yorumla- +1 yıl
Kuruluktan dolayı değil mi :)
- +1 yıl
Evet
Moda & Stil konusunda 468 cevap paylaştı. Nemlendirici uyguluyorum..
05 Yorumla- +1 yıl
Niveaaa
- +1 yıl
Nivea bakım serisi iyidir hemşerim :)
- +1 yıl
yürü be hemşo :D
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSurmem cok ama surmedigim halde oyle zaten.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 432 cevap paylaştı. Yüzümü yıkarım sadece
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi beyaaa :)
Bepanten :)) ya da bebek kremleri surerim
05 Yorumla- +1 yıl
Bephanten candır ellerimde ve yüzümde var hatta :) nivea soft sürer misin yüzüne :)
- +1 yıl
Nivea dünya çapında ama :) en güzeli dalin bebek yağı :)
- +1 yıl
Koku derseennnn ;) Armani Si derim gözümü kırpmadan :)))
+1 yılher sabah niveanin kremini sürerim.
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm nivea soft candır yaaa :)
sadece kuru olduğunda ve hava soğukken sürüyorum.
00 YorumlaSurerim banyo sonrasi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzüme krem sürmem. gerek yok çok iyi yüzüm
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılalerjim var malesef
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsivilce mendili
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm
Çok nadir ellerıme
00 YorumlaHiç kullanmam
00 Yorumla
+1 yılSık degil
00 YorumlaPopolin dışı hersey
00 Yorumla
+1 yılSık kullamam
00 Yorumla
+1 yılSürmem.